هیدینک: مورینیو باید از دنیای فوتبال عذرخواهی کند

هیدینک: مورینیو باید از دنیای فوتبال عذرخواهی کند

به نقل از میرر، گاس هیدینک گفت: به‌نظر می‌رسد مورینیو زیادی غرق در حواشی شده است. بیان این همه حرف‌های انتقادی برای این است که توجه همه جهان را از فوتبالی که تیمش بازی می‌‌کند، دور کند.این مربی 64 ساله که از تابستان گذشته زمام امور تیم ملی ترکیه را در اختیار گرفته افزود: خوزه کارهای عجیبی می‌کند. مثلاً بازی رئال- بارسلونا هفته گذشته را با مصاف چلسی - بارسا در سال 2009 مقایسه می‌کند که من مسئول فنی تیم لندنی بودم. همان بازی که خیلی هم از بابت عدم راهیابی به بازی نهایی ناراحت شدیم، ولی فرق بزرگ ما و آنها در این بود که به خاطرعدم راهیابی لحنی که اکنون مورینیو به خود گرفته‌ نداشتیم.

او ادامه داد: با این حرف‌های که مورینیو می‌زند موافق نیستم. او در مرحله نیمه‌نهایی، عملاً داوران را متهم به جانبداری از بارسا کرده است. درست است که در آن بازی حق چلسی پایمال شد، بخصوص بخاطر آن ضربه پنالتی بحث‌انگیز پایان بازی، ولی وقتی چند روز گذشت و همه سروصداها فروکش کرد، چیزی علیه داوری در چلسی گفته نشد. چون می‌دانستیم هرچه که به ذهن‌ می‌رسد را نباید از زبان‌مان جاری کنیم.وی ادامه داد: ظاهرا این کار را مورینیو انجام می دهد، اگر خودش به ویدیو بازی نگاه کند، حتی باید عذرخواهی هم بکند.این اظهارات پس از بازی هفته قبل مرحله رفت نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان میان رئال و بارسا مطرح شد. در آن دیدار په‌په،‌ بازیکن کهکشانی‌ها از زمین اخراج شد و بارسلونا به دو گل رسید. پس از آن مورینیو،‌ ولفگانگ اشتارک داور آلمانی را به باد انتقاد گرفت که نباید ستاره‌اش را از زمین اخراج می‌کرد و اتهاماتی را درباره مسئولان یوفا عنوان کرد.

karaji - سوئد - گتنبرگ
اینکه بارسا بهترین تیم به مفهوم بازی تیمی است شکی نیست ولی مورینیو بهترین و با شعور ترین مربی باز هم به مفهوم فوتبالی است چون مربی بارسا بودن سخت نیست , تیمی که از بچگی یک نوع ضربه زدن به توپ رو یاد گرفتند و بنوعی دارای یک زبان و حتی احساسات فوتبالی هستند . مربی تیمی باشی که هر کدام متفاوت با دیگری هستند و هماهنگی انان و مهمتر بارها قهرمان شدن با اینگونه تیمها مربیگری است و اقای هیدینگ شاید برای نزدیک شدن به کرایف در اژاکس یا هر دلیل دیگری اینگونه میگوید و اصولا هر ادم فوتبالی میداند تنها راه مقابله با سیستم بارسا یا ساختن و سرمایه گذاری طولانی است یا روش مورینیو البته فعلا !!
سه‌شنبه 13 اردیبهشت 1390

azad azerbayjan - ایران - تبریز
مربی عقده ای ندید بدید مغرور ؟!اگه این بازیکن بزرگی بوذ چیکار میکرد..یارب روا مدار چو گدا معتبر شود@گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
سه‌شنبه 13 اردیبهشت 1390

tanhaee - ایران - اصفهان
مورینیو بهترین‌و خوش پوشترین مربی دنیاست هیچ هم لازم نیست عذرخواهی کنه
سه‌شنبه 13 اردیبهشت 1390

*Fanoos* - ایران - شهمیرزاد
tanhaee - ایران - اصفهان آفرین خوب گفتی با شما موافقم
چهار‌شنبه 14 اردیبهشت 1390

jas_argentina - امارات - دبی
ترسو ترین مربی دنیاست گواردیولا خوب روشو کم کرد فقط بلده با 11 بازیکن دفاع کنه
پنج‌شنبه 15 اردیبهشت 1390

jas_argentina - امارات - دبی
بارسلونا در حال حاضر بهترین تیم دنیاست نه اگه تو 18 روز 4 بار اگه هروز هم بازی کنن باز هم تیم بارسا میتراکونه
پنج‌شنبه 15 اردیبهشت 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +375رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +262کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +222اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +204مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +191شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +177شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +174ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +157اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +155انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +154کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند