خروج ۱۰هزار کارمند از پایتخت تا پایان فروردین


خروج 10هزار کارمند از پایتخت تا پایان فروردین


معاون برنامه‌ریزی استاندار تهران با بیان اینکه تا پایان سال گذشته، 7 هزار کارمند به طور قطعی از تهران خارج شدند، گفت: تا پایان فروردین آمار خروج قطعی از تهران به 10 هزار کارمند می‌رسد.نعمت‌الله ترکی ، با بیان اینکه تا پایان سال 89 هفت هزار نفر از کارکنان استان تهران از مجموعه استان خارج شده‌اند، گفت: قرار بود حدود سه هزار نفر دیگر نیز در فاصله فروردین‌ ماه از تهران خارج شوند که هنوز آمار خروج این افراد قطعی نشده، اما قطعا تا پایان فروردین 10 هزار نفر از نیروهای کارمند دولت از تهران خارج می‌شوند.ترکی اضافه کرد: برنامه پیش‌بینی شده ما برای خروج کارمندان از تهران حدود 20 هزار نفر بوده است که با توجه به آغاز ثبت‌نام جدید در سایت مربوطه از ابتدای سال، قطعا تا خرداد ماه تعداد قابل توجهی از کارکنان برای خروج از تهران اعلام آمادگی خواهند کرد.وی با بیان اینکه تشویق‌ها و تسهیلات قبلی برای کارکنان متقاضی خروج از تهران همچنان ادامه دارد و برخی از آنها در جهت تسهیل خروج کارکنان اصلاح شده است، گفت: پیش از این تسهیلات برای خروج کارکنان از استان تهران به استان‌های دیگر بود، اما در حال حاضر این تسهیلات برای افرادی که قصد خروج از تهران به شهرستان‌های اطراف تهران را هم دارند، پرداخت می‌شود.وی با بیان اینکه تغییر وضعیت کارکنانی که قصد خروج از تهران را دارند، اصلاحاتی داشته است ، ادامه داد: کارمندانی که شرکتی و یا پیمانی هستند در صورت خروج از تهران یک رتبه ارتقاء یافته و به عنوان مثال از پیمانی به رسمی تبدیل می‌شوند.معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران، تصریح کرد: این شرایط بدون استثناء برای کلیه کارکنانی که قصد خروج از تهران را داشته باشند، وجود دارد.
حقایق تلخ - ایران - تهران
شرایط ذکر شده در بالا کاملاً دروغه هر کی رفته به ادارت دیگه در شهرستانها نه تنها حقوق بالایی ندارند بلکه از اضافه کاری آنها نیز کم شده وقرا ر بود زمینی که به کارمندان از تهران کوچ کرده بدهند. درحومه شهر نزدیک قبرستانها دادند که ارزش ریالی ندارد وسالها باید بگذرد تا آن منطقه های بیابانی به شهرها وصل شود.
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

بابک - ایران - سبزوار
شهرستانها از تهران شلوغ تر شده ماشین ها را دوبله سوبله و چوبله پراک می کنند.
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

khosh bavar - ایران - یزد
فقط با این کلک شان از خانه های خالی شده بعنوان خانه سرکوبگران ساندیسی استفاده نشه خیلی خوبه, زیرا انها با دادن" 1 ساندیس " به انان اینطور از رژیم دفاع میکنند, وای به حال روزیکه به انها یک خانه مجانی اهدا شود !?
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

Royan - المان - المان
واقعا درسته که ایران به معنای سرزمین مردان نجیب و درستکار است اکر این صفت ایرانیها نبود سالی 2000 بار فریب حرفهای این عرب زادهای دروغگو خائن را نمیخوردنند .
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

halandon - ایران - مهراباد
در سازمان زمین و مسکن پول غذا را قطع کردند و نهار خوری اداره هم تعطیل شده.جالب اینجا است که حتی به کارمندها اجازه گرم کردن غذایی که از خانه اوردن هم نمیدهند. خلایق هر چه لایق؟؟!!
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

iranemotahed - ایران - تهران
ما خیلی خیلی از دکترتشکر می کنیم که با کاهش ده هزار نفر از مردم تهران متروی تهران بسیار خلوت شده و در حوالی میدان راه اهن هیچ دودی از ماشینها بیرون نمی زند و هوابسیار تمیز شده است. ای دشمنان قران خیلی هم دلتان بخواهد که مثل دکتر را داشته باشید و بازهم ناشکری کنید. الان جا برای یازده میلیون و نهصد و نودهزار نفردیگر باز شده و صبحها من با هیچ ترافیکی روبرو نیستم. اخیش کاشکی زودنر این طرح اجرا می شد . مادربزرگم و پدربزرگم ساعت سه صبح ازخواب بلند شده و برای شکرگذاری و تشکر از دکتر نماز شب می خوانند. از اول اردیبهشت برادران و خواهرانم و پدر و مادرم نیز به انها می پیوندیم . اللهم صل علی محمد و ال محمد!!
چهار‌شنبه 24 فروردین 1390

ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس
Royan - المان - المان . دوست گرامی این جمله از هرودت یونانی در زمان قبل از ورود این دین و تازیان است .اکنون اکثریتی قابل توجه این دو صفت راندارند به این دلیل ملا و اسلامش در ایران تمرگیده اند
پنج‌شنبه 25 فروردین 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم