سطح هشدار فوکوشیما به فاجعه چرنوبیل رسید


سطح هشدار فوکوشیما به فاجعه چرنوبیل رسید    


مقامات ژاپنی از افزایش سطح هشدار بحران هسته ای نیروگاه فوکوشیما به 7 درجه خبر می دهند که معادل سطح هشدار داده شده در فاجعه چرنوبیل در سال 1986 است.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات ژاپنی صبح امروز (سه شنبه) از افزایش سطح هشدار بحران هسته ای نیروگاه فوکوشیما از پنج درجه به هفت درجه خبر دادند.البته منابع خبری تاکید دارند که این سطح هشدار به معنای افزایش تشعشعات هسته ای نیست بلکه بیانگر سطح احتمال وقوع فاجعه و رخدادهای مخاطره آمیز در نیروگاه فوکوشیما است.یک مقام هسته ای ژاپن در این باره اظهارداشت: البته افزایش سطح هشدار در نیروگاه فوکوشیما بنا بر داده های اولیه ارزیابی شده و باید توسط آژانس بین المللی انرژی هسته ای تایید نهایی شود.فاجعه چرنوبیل وحشتناک‌ ترین فاجعه تکنولوژیک انسانی در تمام تاریخ به شمار می‌آید که در در اثر آن قریب به ۵ میلیون نفر آسیب دیدند و حدود ۵ هزار مرکز مسکونی در جمهوری روسیه سفید، اوکراین و فدراسیون روسیه با ذرات رادیو اکتیو آلوده شدند.
saitama - ژاپن - توکیو
امیدوارم این بلا از سر این مردمان خوب و زحمتکش رفع بشه از خدا که نمیشه توقع داشت کاری ازش بر نمیاد
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

iranazadiran - ایران - تهران
خداوند خود کمک کند تا برخلاف سیر طبیعی درجه حرارت پائین آمده و خطری این چنین وحشتناک از سر ژاپن دور شود. بهتر است همه ی مصلحین چه در ژاپن و یا هر جای دیگر دست دعا به درگاه یگانه ی بی همتا بلند کرده تا این شر و خطر را دور و تبدیل به خیر کند. آمین.
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

Andi2000 - ژاپن - سایتاما
خدایا ما تا کی زنده ایم با این زلزله هائ هر ساعته
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

SSEPEHR - ایران - زیر گنبد کبود
خود کرده راتدبیرنیست! البته منظورم فقط ژاپن نیست بلکه همه کشورهایی که با افتخار کشورشان را مجهز به انرژیهای اینچنینی کرده اند بدون آنکه خود را مجهز به مقابله در موارد اضطراری کرده باشند!! به راستی عجیب است که فکر روز مبادا را نکرده اند. این زنگ خطری برای همه سیاستمداران خودخواه است البته اگر زیاده خواهی هایشان به آنها اجازه دهد!! چه بلاهایی که بر سر زمین نیاورده ایم! درنهایت امیدوارم هر چه زودتر مردم خوب ژاپن این بحران رابا پیروز ی پشت سر بگذارند.
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

zartusht67 - المان - فرانکفورت
باعثه تاسفه
سه‌شنبه 23 فروردین 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟