خاطرات جالب جراح زیبایی قذافی


خاطرات جالب جراح زیبایی قذافی


یک جراح زیبایی برزیلی که چهره قذافی را جراحی پلاستیک کرده است در خاطرات خود از عمل جراحی می‌گوید: در وسط عمل بودیم که ناگاه رهبر لیبى هوس خوردن ساندویچ همبرگر کرد و دستور داد نه تنها براى خودش که براى همه حاضران و از جمله کادر پزشکى همبرگر بیاورند. ما هم چاره‌اى جز تسلیم نداشتیم به‌خصوص آنکه عمل بدون بیهوشى و تنها با بى‌حسى موضعى صورت مى‌گرفت!به گزارش سرویس بین الملل شبکه ایران به نقل از العربیه، یک جراح برزیلى مشهور و متخصص در ترمیم و زیبایى فاش ساخت که سرهنگ معمر قذافى را در سن 53 سالگى طورى زیر عمل ترمیمى خویش برده که او را در قالب مردى 45 ساله نشان داده است، حال آنکه این رئیس جمهور مادام العمر چهره‌اى داشت که به گفته جراحش او را 10 سال پیرتر از سن واقعى‌اش نشان مى‌داد!"الیاسیر رپیرو"، جراح برزیلى که عمل کاشت مو و برداشت چین و چروک صورت را براى معمر قذافى انجام داده است، با توجه به تحلیل پزشکى‌اش از قیافه فعلى سرهنگ مى‌گوید: "حال رهبر لیبى مساعد نیست و او از نظر تندرستى نیز در وضع دشوارى بسر مى‌برد. زیرا پوست صورتش به نظر، بادکرده، خشن و افتاده مى‌رسد!"این پزشک با یادآورى عمل ترمیمى خویش مى‌گوید: " در وسط عمل بودیم که ناگاه رهبر لیبى هوس خوردن ساندویچ همبرگر کرد و دستور داد نه تنها براى خودش که براى همه حاضران و از جمله کادر پزشکى همبرگر بیاورند. ما هم چاره‌اى جز تسلیم نداشتیم به‌خصوص آنکه عمل بدون بیهوشى و تنها با بى‌حسى موضعى صورت مى‌گرفت!"دکتر الیاسیر رپیرو، همچنین گفت: " در دهه نود قرن 20 و بطور دقیق تر ژانویه 1995 بود که مرا به نزد قذافى بردند. او نخواست عمل جراحى آشکار و حادى بر چهره‌اش انجام شود، ولى با تزریق چربى به زیر پوست موافق بود و ما این کار را کردیم."این جراح مى‌گوید: "رهبر لیبى بسیار خوش اخلاق مى‌نمود و طى روزى که من و همکارانم در لیبى بسر مى‌بردیم علاوه بر دستمزد مناسب واقعاً از او محبت دیدیم!"دکتر الیاسیر رپیرو مى‌افزاید: " در ماه مه 1994 در یک کنفرانس جراحى ترمیمى در طرابلس پایتخت لیبى شرکت کرده بودم که به واسطه یک مسئول لیبیایى به نام محمد زاید نزد قذافى برده شدم."گفتنى است که یک جراح برزیلى سورى تبار به نام فابیو نقاش نیز که همکار الیاسیر رپیرو بوده است سخنان مشابهى را گفته و در واقع اظهارات همکارش را تایید کرده است. این دو عکس مشترکى نیز با رهبر لیبى دارند.
farhad_swiss_zurich - سوئیس - زوریخ
زیر گرفتن مسئولین جمعیت هلال احمر توسط امبولانس ___ https://www.youtube.com/watch?v=OFlt8322OEE.
سه‌شنبه 9 فروردین 1390

khosh bavar - ایران - یزد
ژنرال ماتیکی تا حالا ندیده بودیم ! انگار میدانست روزی عاقبتش پیش چاوز ختم خواهد شد که shemale های چاوزی منتظر او هستند !
سه‌شنبه 9 فروردین 1390

kiarash2020 - ایران - تهران
خوش اخلاقیش و پول خرج کردنش و مهمون نوازیش بخوره تو سرش وقتی مردم رو اونطور کشتار میکنه
سه‌شنبه 9 فروردین 1390

nader46 - انگلیس - لندن
گریم معمولی خائنهاای بایدققبل از هر ملاقات و یا زرزر زدنهاش انجام بشه تا لبهای سیاه و چهره رنگ پریده و ریش و سبیل زردشده ازشیره ود خانیات چهره اکبیری اش را روشن کنند.بعضی مواقع هم لامپ مهتابی را برای نورانی کردنش.......میکنه.
چهار‌شنبه 10 فروردین 1390

mo_ho321 - ایران - تهران
آقای خوش باور من از شما معذرت میخام بابت قضیه تعزیه خوانی من واقعا تند روی کردم امیدوارم منو ببخشید
چهار‌شنبه 10 فروردین 1390

بیگلی بیگلی - ایران - مشهد
مگه این همجنسباز هم بوده ما خبر نداشتیم آخه ماتیک مرد ماله همجنسبازاست . کلا از مخ که تعطیل بود فقط همینو کم داشت
چهار‌شنبه 10 فروردین 1390

khosh bavar - ایران - یزد
mo_ho321 - ایران - تهران : دوست عزیز, شما هم مثل بقیه و من انسان هستید و شایسته اشتباه و چه زیبا و بزرگتر شدید که اشتباه خود را شناختید و جبران انرا میکنید زیرا تشخیص همین " شناخت " اشتباه یک نعمتی است که شما انرا متوجه شدید. شاد و دوست باشیم !
چهار‌شنبه 10 فروردین 1390

armantis - ایران - مشهد
واقعا عکس بالا چیه؟ فتوشاپ؟شبیه مرحوم جلال همتی شده؟جنگه بابا جنگه میون خوشگلا جنگه
چهار‌شنبه 10 فروردین 1390

kooroshebozorg - ا - ایران
درود بر قذافی. درود بر دیکتاتور
پنج‌شنبه 11 فروردین 1390

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +209شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +140حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +114بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم