واکنش طرفداران دولت به سخنان سرتیپ فضلی درباره وقایع ۱۴خرداد
واکنش طرفداران دولت به سخنان سرتیپ فضلی درباره وقایع ۱۴خرداد
آقای فضلی گفته بود که اعضا و فرماندهان سپاه پاسداران از اتفاقات رخ داده در حرم آیت الله خمینی در خرداد ماه سالجاری ناخشنودند |
پس از آنکه سرتیپ علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین از ناخشنودی فرماندهان و اعضای سپاه پاسداران از اتفاقات رخ داده در خرداد ماه امسال در حرم آیت الله خمینی خبر داد، یکی از سایت های نزدیک به طرفداران دولت به این سخنان واکنش تندی نشان داده است.
در سایت باکری آنلاین، نزدیک به طرفداران دولت آمده است که سال گذشته علی فضلی به عنوان "قهرمان" از سوی رسانههای خارجی مورد "تشویق" قرار گرفت و علت آن هم سکوت وی در خصوص وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران بود.
این سایت در ادامه نوشته است: "سکوت آن زمان آقای فضلی باعث غبار آلودهتر شدن فضا شد و با گذشت ۱۹ ماه از آغاز اعتراضها این فرمانده سپاه باید درباره سکوت خود در روزهای پس از انتخابات توضیح دهد."
سرتیپ علی فضلی روز پنج شنبه ۱۹ اسفند (۱۰ مارس) در جلسه هماهنگی مراسم سالگرد درگذشت آیت الله خمینی، با "غیر الهی" خواندن اتفاقات ۱۴ خرداد گفته بود: "ما از جانب فرمانده سپاه و همه فرماندهان و اعضای سپاه اظهار ناخشنودی خودمان را از حادثه تلخ ۱۴ خرداد اعلام میکنیم. آن حادثه تلخ بود، هیچ کس آن را تایید نمیکند و باید به صورت دقیق واکاوی شود."
او همچنین از آمادگی کامل سپاه برای برگزاری مراسم سالگرد آیت الله خمینی با "محوریت بیت امام" در سال آینده خبر داده بود.
روز ۱۴ خرداد امسال، سخنان سید حسن خمینی در مراسم سالگرد فوت پدربزرگش، آیت الله روح الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی با شعارهای عدهای از حاضران ناتمام ماند.
حاضران با صدای بلند به دادن شعارهایی علیه معترضان به نتیجه انتخابات و منتقدان حکومت و در حمایت از رهبر و رئیس جمهوری پرداختند.
در آن زمان بسیاری از مخالفان حکومت ایران اتفاقات رخ داده در این مراسم را به شدت محکوم کردند و میرحسین موسوی در پیامی از جریانی که بدنبال "امام زدایی" است به شدت انتقاد و به "طرحی مهندسی شده" اشاره کرده که به دنبال "حذف سید حسن خمینی" از صحنه سیاسی کشور است.
سایت باکری آنلاین در واکنش به این گفته آقای فضلی که برنامه امسال سالگرد درگذشت آیت الله خمینی با محوریت "بیت امام " برگزار خواهد شد، نوشته است: "وی از چه جایگاهی این محوریت را به خانواده امام داده است؟ مگر امام متعلق به افرادی خاص است؟"
این سایت گفتههای آقای فضلی را در تضاد با "بیانات ولیامر مسلمین" دانسته است که از برگزاری این مراسم ابراز رضایت کرده بود و پرسیده است: "ایشان از چه جایگاهی ناخشنودی فرمانده و دیگر ردههای سپاه از وقایع ۱۴ خرداد" را اعلام می کند.
سایت باکری آنلاین همچنین به بیانیه چندی پیش سپاه پاسداران اشاره کرده است که در آن اعلام شده بود که مواضع رسمی این ارگان را فقط فرمانده کل سپاه و نماینده ولایت فقیه تعیین میکند و اظهارات دیگر فرماندهان، مواضع رسمی این ارگان نیست.
سرتیپ علی فضلی در دوران پس از انتخابات، فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا سپاه پاسداران (سپاه استان تهران) را برعهده داشت.
او در تیرماه سال گذشته با انجام مصاحبه ای درباره اتفاقات پس از انتخابات ریاست جمهوری واکنش نشان داد.
این مصاحبه پس از آن بود که شایعاتی در شبکههای اجتماعی اینترنتی فارسی زبان منتشر شد مبنی بر اینکه این فرمانده سپاه به دلیل تمرد از دستورات مربوط به اعمال خشونت علیه معترضان به نتیجه انتخابات، دستگیر شده است.
او در این مصاحبه خبری گفته بود: "در صورتی که عناصر اصلی و عوامل بروز اغتشاش و آشوبهای اخیر در مسیر عقلانیت قرار نگیرند و همچنان به ارتکاب اعمال مجرمانه، ضد انقلابی و مغایر با امنیت ملی کشور مبادرت نمایند، نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج در برخورد قاطع با آنها درنگ نخواهند کرد".
در اسفند ماه سال گذشته سرتیپ بهرام حسینی مطلق، به جای آقای فضلی فرماندهی سپاه سیدالشهدا را به عهده گرفت و آقای فضلی به جانشینی فرمانده سازمان بسیج مستضعفین منصوب شد.
سپاه شهر تهران، سپاه محمد رسولالله است که مسئولیت امنیتی شهر تهران را بر عهده دارد.
|
|
|
|
|