باقری: دستشان درد نکند اما دیگر به فوتبال فکر نمی‌کنم

باقری: دستشان درد نکند اما دیگر به فوتبال فکر نمی‌کنم

کاپیتان سابق تیم پرسپولیس گفت: دست هرکسی که به فکر برگزاری دیدار خداحافظی برای من است درد نکند من به فوتبال فکر نمی‌کنم.

کریم باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه باشگاه پرسپولیس اعلام کرده با 4 تیم اسپانیایی و ایتالیایی برای خداحافظی‌ وی در حال مذاکره است اظهار داشت: هر کسی که به یاد ما است دستش درد نکند اما من نظر خاصی در این مورد ندارم.

وی افزود: پس از اینکه با تیم ملی در قطر بودم دیگر خودم را تقریبا از فوتبال خارج کردم. این کار دلیل خاصی ندارد. فکر می‌کنم فعلا کنار باشم بهتر است.
باقری تاکید کرد: در این شرایط نه دنبال مربیگری هستم و نه به دنبال پست و مقام. بیرون از فوتبالم تا بیشتر به زندگی‌ام رسیدگی کنم. در این شرایط فقط می‌توانم برای پرسپولیس، دایی و فوتبال ایران آرزوی موفقیت کنم. وی در جواب سؤالی در خصوص نتیجه بازی پرسپولیس و الاتحاد عربستان به فارس گفت: باور کنید من بازی‌ها را دنبال نمی‌کنم به همین دلیل نمی‌توانم نظر خاصی بدهم. اگر قسمت شد و بازی‌ها را تماشا کردم و نیاز بود در این باره نظر می‌دهم. باقری درباره خداحافظی‌اش عنوان کرد: من این تصمیم را گرفته‌ام که بروم. یک روز گفتم که از پرسپولیس کنار کشیده‌ام و خیلی‌ها نظرات مختلفی دادند اما من اعلام کردم که با هیچ کس مشکلی ندارم و فقط تصمیم خودم بودم. حالا هم تصمیم گرفتم از فوتبال کنار بکشم و بیشتر به مسائل خودم رسیدگی کنم. این موضوع عجیبی نیست. وی در خصوص تیم ملی فوتبال یادآور شد: تیم ملی ایران نیاز به حمایت دارد که امیدوارم این اتفاق بیفتد. من فقط می‌توانم برای این تیم آرزوی موفقیت کنم. مسئولان فدراسیون باید تصمصم بگیرند چه کسی سرمربی شود. باقری در پایان گفت‌وگو با فارس درباره مشکلاتش با باشگاه پرسپولیس گفت: من با هیچ‌کس مشکلی ندارم.

h.k - دانمارک - اودا
کاپیتان.باقری عزیز.ازروزی که فوتبال رارهاکردی.اب خوش ازگلوی پرسپولیس پایین نرفت.مگرچه بودی?بازیکنان تیم انگلیس ازایران فقط تورامیشناسند.ومیپرسند.یکی مرد جنگی به ازصدهزار.رامعنی دادی.ایول.فراموشت نخواهیم کرد.
دوشنبه 16 اسفند 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +375رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +262کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +222اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +204مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +191شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +177شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +174ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +158اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +155انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +154کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند