قبرهای ۲۲ میلیونی!و بی معلوماتی مادام باریخا

قبرهای 22 میلیونی!و بی معلوماتی مادام باریخا


ساعت ١١ صبح روز جمعه از بن بست شلوغ که رد شدم وارد حیاط  امامزاده عبدالله شدم چندتایی آدم در حال رفت و آمد بودند دست راست پیچیدم رفتم تو حیاط بعدی برم سر خاک مادر بزرگم بعد از سالها.

. همه جا مخروبه ، در و پنجره های آهنی رو که کنده بودن و برده بودن ،تو اتاق های آرامگاه پر بود از رد معتادها و زباله .

 

با ترس و لرز رفتم حیاط بعدی یه خانم مسنی سر قبری نشسته بود،روی سنگ قبرهارو که میخوندی مربوط به سالهای ٢٠ و ٣٠ وقبل از اون بود.


از کریم آقا که حساب قبرهای  حیاط بغلی رو داشت پرسیدم اینجابازم مرده دفن میکنن؟گفت اگه 22 میلیون بدی آره!

 

خلاصه :این قبرستان امامزاده عبدالله شامل ١۴ یا ١۵ تا حیاط که تقریبا رویهم رفته ١٢ هکتار مساحت داره و ساختمان بقعه آن مربوط به دوره صفویه است ودر قرن ١١ بنا شده و در دل اون افراد مشهوری مثل تیمورتاش (وزیر مغضوب دربار رضاخان) وصور اسرافیل ویدالله سحابی وقطب زاده و پور مختار اولین سفیر  ایران در آمریکا و شهدای ١۶ آذر سال 32دانشگاه تهران و سرهنگ سیامک و... در آن خفته اند .در واقع این مکان آثار ملی شناخته شده و قرار بوده باغ گورستان شود. اما در حال از بین  رفتن و متروکه است وپناهگاهی برای معتادان و... است.


شهدای 16 آذر سال 32 دانشگاه تهران

بی معلوماتی مادام باریخا که باعث مرگ این خانم شده

منبع : وبلاگ پاورقی های یک زندگی felamingo54.persianblog.ir

mehr47 - ایران - تهران
تعجبی نداره در کشوری که عربزادگان بقعه و بارگاه داشته باشند چیزی برای پارسیان نخواهد بود. اخرینش همین خمینی بعد گیر میدن به قصرهای شاه!!!!!!
جمعه 13 اسفند 1389

delbaro - آمریکا - لوس آنجلس
عزیزم الان زندگان تو آن مملکت مرده به حساب میان تو نگران امواتی؟
شنبه 14 اسفند 1389

Pezhman - اتریش - وین
جمله جالب و پر معنی است(بی معلوماتی مادام باریخاه ماما باعث مرگ این خانم حامله شد.بسال1321)جالب از این نظر که طرف وجودخدا وعزرائیل را باگفتن این مطلب که اگر ماما تجربه واطلاع از کارش داشت الله مدینه هیچ ....وعملا"اینکه لوح هستی وزندگی افراد بفرمان الله دروغین دست عزرائیل است را نفی میکند.آنهم کنار یک امامزاده کذائی.وپرمعنی از آن جنبه که به ما پیام میرساند که او به پشم بودن مذهب پی برده. وما که جز نسلهای آینده آن دوران محسوب میشویم نباید کمتر از پدرانمان باشیم.
شنبه 14 اسفند 1389

K!NG - ایران - تهران
لطفأ یکی به من بگه بی معلوماتی مادام باریخا یعنی چی؟؟؟
شنبه 14 اسفند 1389

zhaleh_r - آمریکا - ساکرامنتو
من به تناسخ ( مرگ تولد چرخه 84 ) معتقدم..!شاید ادم های این قبرها الان دارن صاف صاف راه میرن,حتی اگر غیر از این باشه هیچ چیزی توی قبرستون نیست یک مشت خاک و استخوان پوسیده مقبره میخواد چکار..!!! مردم زنده سقف ندارن برن زیرش اونوقت تو نگران مقبره مادربزرگتی که هنوز متولد نشده بودی فلنگ را بسته رفته..!! به قول بهروز وثوقی بابا مذهبت و شکر..!!! معلوم نیست چند سال سر خاک مادر بزرگش نرفته !!
شنبه 14 اسفند 1389

yasi jon - امریکا - بورین
بامزه بود
یکشنبه 15 اسفند 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید