معمر قذافی در تلویزیون دولتی لیبی ظاهر شد

معمر قذافی در تلویزیون دولتی لیبی ظاهر شد

معمر قذافی بخش بزرگی از حامیان خود را از دست داده است

معمر قذافی رهبر لیبی دوشنبه شب با ظاهر شدن در تلویزیون دولتی این کشور گزارش های منتشر شده درباره فرار به ونزوئلا را تکذیب کرده و رسانه های خارجی را "سگ" خوانده است.

آقای قذافی در حالیکه در میدان سبز طرابلس در اتومبیلی نشسته و چتری به دست داشت گفت که برکت باران را به فال نیک می گیرد و از اینکه توانسته برای جوانان سخن بگوید خوشحال است.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا گفته بود گزارش هایی دیده که نشان می دهد سرهنگ قذافی در راه کاراکاس است.

رهبر لیبی در این نطق کوتاه که تنها در حدود 20 ثانیه به طول انجامید گفت که عصر امروز با جوانان لیبی در "میدان سبز" طرابلس سخن خواهد گفت.

اظهارات سرهنگ قذافی در حالی مطرح شد که گزارش ها حاکی از ادامه درگیری ها برای دومین روز متوالی در طرابلس است.

شاهدان عینی می گویند هواپیماها و هلی کوپترهای جنگی بسوی تظاهرکنندگان در شهر آتش گشودند.

کمیته "دفاع کل" که به تازگی تاسیس شده اعلام کرده است نیروهایش عناصر ضدحکومتی را پاکسازی خواهند کرد.

این بیانیه معترضان را "باندهای تروریستی جوانان گمراه" خوانده که دنباله روهای بیگانگان به آنها "قرصهای روانگردان" خورانده اند.

برخی دیپلماتهای لیبی خواهان دخالت جامعه جهانی شده اند و هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا هم این خشونتها را محکوم کرده است.

معاون دفتر نمایندگی لیبی در سازمان ملل گفته است که سرهنگ قذافی باید کناره گیری کند، زیرا در غیراینصورت "مردم لیبی او را کنار خواهند گذاشت."

ابراهیم دباشی از سازمان ملل متحد خواست با اعلام منطقه پروازی ممنوعه در لیبی مانع از "نسل کشی" توسط حکومت لیبی شود.

قرار است امروز شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی بحران لیبی تشکیل جلسه دهد. از آغاز نا آرامی های اخیر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، این نخستین باری است که شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی شرایط و یافتن راه حل تشکیل جلسه می دهد.

علی اوجعلی، بالاترین دیپلمات لیبیایی در واشنگتن نیز از سرهنگ قذافی انتقاد کرد. او به بی بی سی گفت که از "کشتن مردم توسط حکومت حمایت نمی کند."

گسترش اعتراضات

سرهنگ قذافی در ساعت 2 بامداد به وقت محلی (نیمه شب به وقت گرینویچ) برای یک دقیقه در تلویزیون دولتی ظاهر شد.

او گفت: "می خواهم برای آنها روشن کنم که من در طرابلس هستم نه ونزوئلا. این کانالها را باور نکنید. آنها سگ هستند. خداحافظ."

جان لاین خبرنگار بی بی سی در مصر می گوید سرهنگ قذافی اکنون حمایت همه اقشار جامعه را از دست داده است.

مشکلات شدیدی که دولت لیبی برای رسانه ها ایجاد کرده تایید اخبار را دشوار کرده است.

اما مقام های لیبی پذیرفته اند که شهرهای شرقی نظیر البیضا و بنغازی که همواره مرکز مخالفان بوده اکنون از کنترل حکومت خارج شده است.

ناآرامی ها تا روز یکشنبه به طرابلس نرسید. اما سرانجام صدها نفر در پایتخت نیز دست به تظاهرات زدند که با خشونت نیروهای امنیتی روبرو شدند.

تلویزیون لیبی گفته است که عملیات جدیدی علیه مخالفان آغاز شده است.

با شتاب گرفتن ناآرامی ها در سراسر لیبی حاکمیت 40 ساله معمر قذافی به خطر افتاده است.

بنابه گزارش ها چندین مقام ارشد از جمله وزیر دادگستری لیبی در پی تیراندازی نیروهای امنیتی به تظاهرکنندگان از مقام خود استعفا داده اند.

شاهدان عینی می گویند که اعتراضات تازه به دو محله دیگر در پایتخت سرایت کرده است.

سیف الاسلام پسر معمر قذافی پیشتر در یک سخنرانی تلویزیونی اذعان کرد که کنترل برخى از شهرهاى شرق لیبی مانند بنغازى و بیضا، به دست مخالفان افتاده است.

با این حال او نسبت به بروز جنگ داخلی هشدار داد و گفت که حکومت "تا آخرین گلوله از خود دفاع خواهد کرد."

'نفرت از لیبی'

پس از آنکه در طول یکشنبه شب درگیری ها در پایتخت توسط نیروی امنیتی سرکوب شد، تلویزیون دولتی دوشنبه بار دیگر از شروع عملیات علیه مخالفان در آنجا خبر داد.

یک کانال تلویزیونی لیبی گزارش داد که نیروی امنیتی یورش به داخل "لانه های ترور و خرابکاری که انگیزه آنها نفرت از لیبی است" را شروع کرده است.

یک شاهد عینی در طرابلس به بی بی سی گفت که محله های فشلوم و زاویات الدهمانی توسط نیروی امنیتی مسدود شده است.

این شاهد گفت که تظاهرکنندگان در خیابان ها بوده اند و شعله آتش و دود از ناحیه به هوا برخاسته است.

در خلال ناآرامی در خیابان ها، مقام های ارشد نیز خروج از حکومت قذافی را شروع کرده اند.

روزنامه خصوصی قورینا در لیبی می گوید مصطفی عبدالجلیل، وزیر دادگستری لیبی در اعتراض به خشونت به کار گرفته شده علیه معترضان، از سمت خود کناره گیری کرده است.

چند دیپلمات ارشد لیبیایی در اعتراض به نحوه برخورد دولت معمر قذافی، رهبر لیبی با معترضان ناآرامی های چند روز گذشته، از سمت خود کناره گیری کرده اند.

على عیسوى، سفیر لیبى در هند با اعلام استعفاى خود، به بى بى سى گفت که "مزدوران خارجى" براى مقابله با مردم لیبى به کار گرفته شده اند.

در قاهره، سفیر لیبى در اتحادیه عرب به خبرنگاران گفت که از سمت خود کناره گیرى کرده و به انقلاب پیوسته است. سفیر لیبى در چین نیز استعفا داده است.

دو قبیله - از جمله بزرگترین قبیله در لیبی - از معترضان حمایت کرده اند که ضربه دیگری به حاکمیت آقای قذافی است.

در همین حال دو هلی کوپتر و دو جت جنگی از لیبی در مالت فرود آمده اند.

گفته شد که هلی کوپتر حامل کارگران نفتی فرانسوی بوده و خلبان های دو جت جنگی نیز پس از اشغال پایگاه هوایی بنغازی از آنجا گریخته اند.

محکومیت ها

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای خشونتها در لیبی را "قویا محکوم" کرده است.

وی گفته است حمام خون در لیبی غیرقابل قبول است و باید به پایان برسد.

دیده بان حقوق بشر نیز می گوید که دست کم 233 نفر از سه شنبه گذشته که ناآرامی ها شروع شد کشته شده اند، اما سیف الاسلام قذافی در سخنرانی تلویزیونی خود اصرار ورزید که گزارش های مربوط به تلفات اغراق آمیز است.

دولت های بریتانیا و فرانسه نیز رفتار حکومت لیبی با معترضان را محکوم کرده اند.

عمرو موسی، دبیرکل اتحادیه عرب، خواسته های معترضان در لیبی را مشروع خوانده و خواهان پایان یافتن خشونت ها در این کشور شده است.

ناآرامی ها و خشونت های چند روز گذشته در لیبی منجر به افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی شده است.

این بالاترین قیمت نفت در بازار از زمان بحران جهانى اقتصاد در سال ۲۰۰۸ است.

نفت خام برنت، بشکه ای یکصد و پنج دلار معامله شده است.

 لیبی

سرهنگ قذافى از سال ۱۹۶۹ قدرت را در این کشور در دست داردجمعیت لیبى ۶.۵ میلیون نفر استاین کشور داراى منابع وسیع نفت و گاز استمیانگین سنى جمعیت ۲۴.۲ و نرخ باسوادى ۸۸ درصد استدرآمد سرانه ملى لیبى ۱۲۰۲۰ دلار (طبق آمار سال ۲۰۰۹ بانک جهانى)

louisette - فرانسه - مارسی
لجنزار حقیر نارسیسیت دیوانه (خودشیفته)بمیر.عرش های کبریاء ودیکتاتوری یکی یکی در حال ریزش اند.ملت ها بالای سر همه.
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

bahram$hiroshima - ژاپن - هیروشیما
این هم لینکش,قیافه کریه و غیر انسانی و بدتر از خامنه ای رو بینید ................................https://www.youtube.com/watch?v=lm5dA9GF3Lw
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

بابک - ایران - سبزوار
سیدعلی عبرت بگیر
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

بابک - ایران - سبزوار
سیدعلی عبرت بگیر
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

bawafa1385 - المان - هامبورگ
این ابله که مدتها بعنوان بیمار همجنس گرائی در مظان اتهام بوده با کمک قدرت های خارجی حدود 42 سال بر کشور لیبی حکومت میراند واقعا شک ان بقین تبدیل شده که رهبر انقلاب و پدر ملت لیبی است . این بیچاره عقب مانده فکری و ذهنی و روحی از خواندن یک صفحه نوشتار عاجز است.این ابله و بواقع ابله در سخنرانی ابراز داشته که من برای مبارزه با مخالفین هم پول دارم و هم اسلحه.کمک های این ابله برای بقدرت رسیدن ملا ها در ایران ویا شبیخون هائی که توسط پسر منتظری بنام محمد رینگو در همان ابتدای فتنه از کاخ ها وسرقت اثار باستانی و حمل ان به لیبی و همچنین تربیت تروریست و گسیل دادن انها بایران و دستگیری احمد خمینی و صادق قطب زاده توسط پلیس در هنگام اقامت امام راحل در فرانسه بجرم ارتباط با زنان شوهر دار و نگهداری در اپارتمان شخصی که با کمک فوری یک ملیون دلاری قذافی بپایان رسید هیچ فرد وطن پرستی فراموش نمیکند.این مجنون نه تنها دشمن ملت لیبی است بلکه با ایرانیان هم همیشه کینه دیرینه و دشمنی شتری داشته است
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.