سرنوشت خونین پسر در سالگرد مرگ پدر

سرنوشت خونین پسر در سالگرد مرگ پدر

پسر شیشه‌ای در نخستین مراسم سالگرد پدرش قربانی جنایتی خانوادگی شد. این پسر که می‌خواست به دوستان خلافکارش غذا بدهد در برابر اعتراض خونین برادرش قرار گرفت.

13 شهریورماه سال جاری ماموران کلانتری 132 نبرد در جریان قتل مرموز پسر 29 ساله‌ای به نام مجید قرار گرفتند که با ضربات چاقو از پای درآمده بود.

ماجرای این جنایت به بازپرس شاهنگیان از شعبه دوم دادسرای جنایی تهران مخابره شد و تیمی از اداره 10 پلیس آگاهی ماموریت یافت راز این پرونده را فاش کنند. در بررسی‌های نخست روشن شد که قربانی مجید نام داشته و به خاطر اعتیاد شیشه، کراک و قرص‌های روان‌گردان مشکلات زیادی برای خانواده‌اش ایجاد کرده است.

خانواده قربانی اظهار داشتند که پسرشان به خاطر مصرف مواد کنترل خود را از دست داده و در برخورد با پنجره و شکسته شدن شیشه به کام مرگ فرو رفته است.

با توجه به اظهارات ضدونقیض خانواده قربانی، پلیس به بررسی‌های گسترده پرداخت تا اینکه برادر مجید پرده از جزئیات قتل برداشت. کیوان، برادر مقتول در بازجویی‌ها گفت: روز حادثه نخستین سالگرد پدرم بود. آن روز با مجید درگیر شدم چون باز هم مواد کشیده بود و حالت عادی نداشت. بارها بر سر این موضوع با هم به مشاجره پرداخته بودیم اما نصیحت‌های من و برادر بزرگم نتیجه‌ای نداشت و مجید حاضر نبود مواد را ترک کند.

وی افزود: آن روز مراسم سالگرد پدرمان برگزار شد و از تالار به خانه برگشتیم. در حالی که خودرویم را در پارکینگ پارک می‌کردم صدای دعوای برادرانم را شنیدم. برادر بزرگم می‌گفت که دوستان مجید (دوستان مقتول) برای گرفتن غذا جلوی در خانه‌مان آمده بودند و همه آنها ظاهر مناسبی نداشتند، خلافکار و معتاد بودند. همین موضوع موجب درگیری من و مجید شد. به داخل اتاق رفتم. مجید چاقو در دستش بود و فحش می‌داد. شیشه‌ها را شکست. به سمتش رفتم در حالی که تلاش می‌کردم چاقو را از دستش بگیرم، ناگهان دست خود را با شدت به عقب کشید و ضربه‌ای به سینه او وارد شد و... .

پس از اقرار این متهم، وی با صدور قرار قانونی روانه زندان شد و تحقیقات همچنان ادامه دارد تا زوایای پنهان پرونده آشکار شود.

divone azadi - مالزی - کوالالامپور
عجیب وتازه نیست این اتفاقها از اساتید مملکت یاد گرفتن.فقط موندم که کی قراره راز وزوایای پنهان پرونده شما قاتلان باز شه؟لعنت به شما که مملکت و جوونای عزیزمون به راه خلاف کشوندین
سه‌شنبه 3 اسفند 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +286کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +255شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +236اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +223مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +212روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +202اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +152لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو
  • +148سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند