هلند سفیر خود در تهران را برای رایزنی فراخواند

هلند سفیر خود در تهران را برای رایزنی فراخواند

کمتر از ۱۰ روز پس از آنکه هلند در اعتراض به اعدام زهرا بهرامی، تمامی تماس‌های رسمی خود را با مقام‌های ایرانی به حالت تعلیق در آورد، گزارش‌ها حاکی است که وزارت خارجه هلند، سفیر خود از تهران را برای رایزنی فراخوانده است.
سفیر هلند قرار است پنج‌شنبه این هفته تهران را به مقصد لاهه ترک کند اما به گفته سخنگوی وزارت خارجه هلند، وی احتمالاً پیش از ترک تهران، اعتراض رسمی هلند را به وزارت خارجه جمهوری اسلامی تسلیم خواهد کرد.زهرا بهرامی، زن ۴۵ ساله‌ای که به دنبال اعتراض‌های روز عاشورای سال ۱۳۸۸ در ایران بازداشت و نخست به «جرایم امنیتی» متهم شده بود، نهم بهمن ماه امسال به اتهام «نگهداری و فروش مواد مخدر» اعدام شد.خانم بهرامی بر اساس گزارش که به تازگی از تلویزیون هلند پخش شد، در سال ۲۰۰۳ در این کشور پرونده‌ای در زمینه قاچاق مواد مخدر داشته است. با این حال به گفته دخترش وی در جلسه رسیدگی به اتهاماتش در تهران موضوع نگهداری و فروش مواد مخدر را رد کرده است.موضوع اعدام خانم بهرامی با واکنش شدید دولت هلند روبه‌رو شد، گرچه وزیر خارجه هلند صریحاً اعلام کرد که «اعتراض دولت هلند به شکل دادرسی و رسیدگی به پرونده خانم بهرامی در ایران است.»همچنین پس از آنکه برخی از گزارش‌ها حاکی از شکنجه خانم بهرامی در طول بازجویی‌ها بود، هلند اعلام کرد که برای بازگرداندن جسد زهرا بهرامی به خانواده‌اش در هلند کوشش خواهد کرد و قصد دارد با بررسی جنازه خانم بهرامی مسئله «شکنجه» را نیز بررسی کند.در این زمینه اوری روزنتال، وزیر خارجه هلند گفت که دختر خانم بهرامی مادر خود را دو روز پیش از اعدامش دیده‌ بود و در آن زمان نشانه‌ای از شکنجه وی در دست نبوده ‌است، اما «اینکه بین آن لحظه و لحظه اعدام او چه اتفاقی افتاده، ما از آن بی‌خبریم.»وی همچنین افزوده بود که «ما در هر سطحی از خانواده بهرامی برای به دست آوردن پیکر زهرا بهرامی حمایت می‌کنیم، چه تصمیم آنها خاکسپاری او در همان جا باشد، چه بخواهند پیکر او را به هلند بیاورند.»خبرگزاری رویترز که روز دوشنبه گفته‌های سخنگوی وزارت خارجه هلند در مورد فراخوانی سفیر این کشور در تهران را منتشر کرده، به نقل از وزارت خارجه هلند نوشته است که مقام‌های هلندی تا کنون از دسترسی به جسد خانم بهرامی برای انتقال و خاکسپاری آن در هلند بازمانده‌اند.در این زمینه سخنگوی وزارت خارجه هلند گفته است که خانواده خانم بهرامی حق دارند که به جسد وی را تحویل بگیرند اما وی جایی در ۴۰۰ کیلومتری تهران دفن شده و امکان برگزاری مراسم یادبود برای خانواده‌اش فراهم نیست.وی همچنین تأکید کرده است که احتمالاً سفیر ایران در هلند برای ارائه توضیحاتی در این زمینه احضار خواهد شد.اعدام زهرا بهرامی در حالی صورت گرفته‌ است که به دنبال صدور حکم اعدام برای وی، دولت هلند خواستار توضیحات بیشتر جمهوری اسلامی در این باره شده بود.ایران که تابعیت دوگانه شهروندانش را به رسمیت نمی‌شناسد، پیشتر نیز به دیپلمات‌های هلندی در تهران اجازه دسترسی کنسولی به زهرا بهرامی را نداده بود.رامین مهمان‌پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در نشست خبری روز سه‌شنبه خود از کشورهای غربی انتقاد کرد که «چرا وقتی که فردی به جرم مواد مخدر اعدام یا به سبب جنایت و خیانت محاکمه می‌شود، این همه سر و صدا به پا می‌کنند که حقوق بشر از بین رفت و ما برای جان انسان‌ها اهمیت زیادی قائلیم؟»پیش از وی کاظم غریب‌آبادی، سفیر ایران در هلند، در ارتباط با اعدام زهرا بهرامی، گفت: «کشورهای اروپایی باید قدردان این زحمات ایران باشند.»
علی محمودی نژاد - ایران - تهران
خواهشمندم قبل از اینکه نظری بدهید، قدری بیندیشید و اگر نکته مبهمی دارید، بپرسید. متشکرم!
دوشنبه 18 بهمن 1389

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
قبل از اینکه اعدامش کنند از این کارها میکردید.
سه‌شنبه 19 بهمن 1389

DADA_ST - هلند - آمستردام
علی محمودی نژاد - ایران - تهران : شما ؟ به جان نمیارم . نیازی به شما نیست ما خود میدانیم چه گذشته و چه خواهد گذشت ، شما ماستتو بخور عزیز . «کشورهای اروپایی باید قدردان این زحمات ایران باشند.» این یعنی‌ چی‌ دقیقا ؟؟؟
سه‌شنبه 19 بهمن 1389

علی محمودی نژاد - ایران - تهران
DADA_ST - یعنی اینکه، قدردانی تو و امثال تو برای این « زحمتکشان » پوچ است!
چهار‌شنبه 20 بهمن 1389

علی محمودی نژاد - ایران - تهران
DADA_ST - یعنی اینکه، قدردانی تو و امثال تو برای این «زحمتکشان» پوچ است!
چهار‌شنبه 20 بهمن 1389

علی محمودی نژاد - ایران - تهران
DADA_ST - یعنی اینکه، تو و امثال تو برای این «زحمتکشان» پوچید، پوچ!
چهار‌شنبه 20 بهمن 1389

علی محمودی نژاد - ایران - تهران
DADA_ST - یعنی اینکه، نمازخواندن یادتان نرود، نرود...!.
چهار‌شنبه 20 بهمن 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازدید دختر و داماد پزشکیان از فروشگاه «تاربیا» در قزاقستان در طی سفر رسمی مسعود پزشکیان به این کشور
  • رحیم پور ازغدی: در پیاده روی اربعین من پسر ماندلا و پسر چگوارا را دیدم که برای زیارت حسین آمده بودند
  • حسین مرعشی در مورد به خیابان آمدن «مردم گرسنه» در پی بحران مواد غذایی هشدار داد
  • «قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • از دنیای ورزش تا بازیگری؛ کریستیانو رونالدو ممکن است در «سریع و خشن ۱۱» در کنار وین دیزل ظاهر شود
  • بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • ترس حکومت از تبریز؛ بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه ۳هزار نفری
  • ابراز نگرانی بقایی از احتمال عدم صدور ویزا برای اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی آمریکا
  • خشم اسرائیل از استرالیا؛ «هشدارهای موساد درباره ایران نادیده گرفته شد»
  • رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم