دو متهم به عضویت در القاعده در سردشت بازداشت شدند

دو متهم به عضویت در القاعده در سردشت بازداشت شدند

شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد

خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، روز پنجشنبه از بازداشت «دو عضو القاعده» در شهرستان سردشت، در جنوب آذربایجان غربی خبر داد. هر دو شهروند بازداشت شده متهم به تبلیغ برای وهابیت هستند.
آن طور که خبرگزاری ایرنا به نقل از «یک منبع مطلع» گزارش داده است، دو شهروند سردشتی به اسم های «نعمت و ناصر»، در دو روز گذشته و «با تلاش شبانه‌روزی» نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند و به زودی محاکمه خواهند شد.این خبرگزاری بدون اشاره به جزئیات بیشتری در مورد دستگیری این دو تن، تنها به این نکته اکتفا کرده است که از دستگیرشدگان تعدادی جزوه و کتاب در خصوص وهابیت به دست آمده است.ایران طی سال‌های اخیر ضمن ابراز نگرانی از گسترش «وهابیت» در کشور، برخی گروه‌های سنی مخالف را به ارتباط با سنی‌های تندروی وهابی متهم می‌کند.در این زمینه ایرنا در گزارش خود مدعی شده است که در شهرستان سردشت از سال‌های گذشته فعالیت‌های تبلیغاتی درخصوص وهابیت توسط برخی افراد با هدف «ایجاد اختلاف بین شیعیان با اهل تسنن » آغاز شده است.شهرستان سردشت در منتهی الیه جنوبی استان آذربایجان شرقی در همسایگی مهاباد، و پیرانشهر قرار دارد و با استان کردستان ایران و منطقه کردستان عراق هم‌جوار است.این منطقه در سال‌های اخیر صحنه درگیری گروه‌های شبه‌نظامی کرد و نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی بوده است.خبرگزاری ایرنا نهم دی ماه امسال نیز به نقل از یک منبع مطلع از بازداشت هفت تن دیگر از اهالی سردشت به اتهام عضویت در گروه القاعده خبر داده بود.بر اساس این گزارش، بازداشت‌شدگان «از سال‌های گذشته فعالیت‌های خود را در منطقه در جهت اهداف وهابیت و سلفی‌گری آغاز کرده بودند و در میان مردم اقدام به تبلیغ و ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی می‌کردند.»پیش از آن نیز در اسفندماه سال ۱۳۸۸ وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای از بازداشت چند نفر در آذربایجان غربی که دارای گرایشات «وهابی» بودند خبر داد که به گفته آن، از طریق رخنه در برخی از مراکز مذهبی و دینی و سوءاستفاده از احساسات مذهبی جوانان «اقدام به ترور افراد می‌کردند».القاعده در ایران ایران تاکنون در موارد نادری از دستگیری افرادی به وابسته به القاعده خبر داده است و در مقابل متهم بوده است که به اعضای فراری این گروه پناه داده است.در این زمینه خبرگزاری آسوشیتدپرس در دی ماه امسال، خبر بازداشت هفت شهروند وابسته به القاعده در سردشت را نخستین خبر اعلام شده در این زمینه طی چند سال اخیر ارزیابی کرده بود.آسوشیتدپرس یادآور شده بود که گفته می‌شود بسیاری از اعضای القاعده در جریان حمله نظامی آمریکا به افغانستان و سرنگونی دولت طالبان در این کشور به ایران گریختند.بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۰۳ ایران نام ۲۲۵ مظنون به عضویت در القاعده که در این کشور بازداشت شده بودند را در اختیار سازمان ملل متحد قرار داد. این افراد که از ملیت‌های عرب، افریقایی و اروپایی بودند به صورت غیر قانونی از مرز ایران عبور کرده و وارد این کشور شده بودند.در همین حال اوائل دی ماه امسال روزنامه بریتانیایی «تایمز» مدعی شده بود که ایران چندین عضو مؤثر القاعده را از جمله سیف العادل، تبعه لیبیایی، و ابوالخیر و ابومحمد المصری را آزاد کرده است.پیش از آن نیز در آبان ماه روزنامه کویتی «القبس» مدعی شده بود که شماری از اعضای ارشد القاعده برای هماهنگ ساختن فعالیت‌های این گروه ایران را ترک و به یمن رفته‌اند.این روزنامه کویتی مدعی شده بود که سلیمان ابوالغیث، سخنگوی القاعده، که چندی پس از حملات ۱۱ سپتامبر، تابعیت کویتی وی لغو شد، در شمار اعضای ارشد القاعده است که با ترک ایران به یمن رفته است.گرچه ایران به این گزارش‌ها واکنشی نشان نداده است اما همواره اتهام پناه دادن به اعضای القاعده را رد کرده است.
Pezhman - اتریش - وین
بابر چیده شدن دکان خرافات شیعه گری وحماقت چاه جمکران, برادران اهل تسنن دنبال کار وزندگیشان خواهند رفت. و وقت گرانبهایشانرا صرف عمران وآبادی کشورمان خواهند کرد.لر و کرد هرگز مذهبی نیستند.ولی جمهوری اسهالی با حماقتهایش این عزیزان را تحریک وبه دامن دشمنان سوق میدهد.درود بر دلیرمردان کرد , خصوصا" آنهایی که پیشترفت کردستان وفرهنگ کردی وایران هدفشان است وفرهنگ عرب را به اعراب واگذار کرده آتش زرتشت ونوروز را پاس میدارند.
پنج‌شنبه 7 بهمن 1389

mardin delfani - انگلیس - برادفورد
اینهم روش کثیفی دیگر برای اعدام کردن کوردهای سنی مذهب مستقل که حاضر نیستند خود را را به رژیم جهل و خرافات بفروشند.با این برچسب وهابیت یا القاعده رژیم راحتتر و بدون اعتراض داخلی و خارجی اینها را اعدام میکند.ولی به نظر من این رژیم کارنامه اش از القاعده و طالبان کثیفتر است و تنها فرقشان در این است که آنها به اسم اسلام سنی جنایت میکنند و اینها به اسم اسلام شیعی که هر دو از یک منبع سرچشمه میگیرند
پنج‌شنبه 7 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
بخش اول , یعنی حکومت ایران دیگه راست راستی داره رو اعصاب کردها راه میره , اولا که چند ساله اخیر هیچ جنگی بین مرز نبوده و حکومت ایران مرزهای کردستان رو بمب باران میکرد و ده و روستاها رو هدف قرار میداد , این هم فقط بخاطر اینکه یه کاری کنه که با پیشرفت کردستان جلوگیری کنه که کور خونده الان یکی از بهترین فرودگاه های خاور میانه در اربیل و به غیر از هزاران و هزاران پیشرفت دیگه که باعث شده کردستان رو به دبی لقب بدن , تا اون حد امنیت زیاده که حتی تمام کشورهای اروپایی در حال باز کردن سفارت خانه ها هستند .
پنج‌شنبه 7 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
بخش دوم , من نمیگم کردها بهترین و کاملترین انسانهای روی زمین هستند چون در هر قوم و نژادی انسان بد و خوب هست اما تا جایی که یادم باشه تا سال 2004 که امنیت کردستان خوب نبود تروریستهای به همین اسم وجود داشتن اما خود حکومت کردستان همه رو به درک واصل کرد و الان دیگه من نشنیدم که همچین خبری صحت داشته باشه , جالبتر اینکه در همون زمان هم خود بنده شاهد یه نفر بودیم که با همین حیوانها وارد خاک کردستان شده بود که کار تروریستی انجام بده , اما نتونست و اعتراف کرده بود که در محلی در نزدیکی قم دوره رو دیده و از همه جالبتر این شخص یه افغانی بود .
پنج‌شنبه 7 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
در ضمن من خودم سنی هستم بارها گفتم تو کردستان , دین رو به عنوان یه عقیده میدونن نه یه حکومت , ما توی کردها از بی دین گرفته داریم تا همه دین , هر چی بخوای هست, روز عید نوروز ما هم حتی با ایران فرق داره ما اتیش رو رهبر کشور با دستهای خودش روشن میکنه و همه به دورش میرقصن و پایکوبی میکنن و روز بعد هم به مدت 3 روز سر هم همه با خانواده ها به دشت و دمن میرن و این یک ماه رو کاملا به گردش میپردازن , روز شهادت امام حسین که شیعه ها باورش دارند رو هم تعطیل عمومیه , کریسمس بخاطر مسیحی ها , عیدهای ایزدیان رو تبریک میگیم , اینا که دارن بین شیعه و سنی یه اختلاف میندازن یه سری انسان جاهل و نادانن . و تازه اون هم به اسم کی ( کردها ) خندم میگیره بخدا :))
پنج‌شنبه 7 بهمن 1389

بهدین - آمریکا - نشویل
Mardin گرامی، تبعیض و سرکوب خونین و خشونت بار مذهبی و نژادی از خصوصیات بنیادی جمهوری اسلامی است. ولی اینجا نکتەای وجود دارد کە نباید از آن فرار کنیم و آن اینکە در بین کردها هر چند خیلی کم ولی هستند کسانی کە القاعدە و سلفیت و وهابیت را تأیید میکنند و قبل از اینکە بتوانند همانند طاعون گسترش پیدا بکنند، باید ریشە کنش کرد؛ البتە نە بە روش این رژیم خونخوار بلکە با کار و تلاش فرهنگی. با عرض ارادت.
جمعه 8 بهمن 1389

arash monazzem - انگلستان - بیرمینگهام
خدا کنه همئنطور باشه که شما میگید ولی من که اینجا چیزای دیگه میبینم تا هالا که هرچی کرد دیدم مذهبی بوده همشون هم سنی اینجا وقتی ازشون میبرسیم کجایی هستین نمیگن ایرانی میگن کردستان با مردم عادی فارس هم خوب نیستن فکر میکنن ماطرفداره حکومتیم و فقط به اونا ظلم شده ما همرو دوست داریم ولی اونا دنباله چیزای دیگن ربطی هم به بعد از انقلاب ندارههمیشه همین بوده (با احترام)
جمعه 8 بهمن 1389

mardin delfani - انگلیس - برادفورد
benjamin86-انگلیس برادر عزیز بعضی از حرفهایت درست است مثلا ما کوردهای ایرانی با وجود شیعه بودن هیچ وقت خود را از کوردهای سنی جدا نمیدانیم ولی باید با تاسف بگویم که طی 15-16 سالی که اروپا هستم میبینم که تمام کوردهای جنوبی(کوردستان عراق) مذهبی و معتقدهای خرافاتی به اسلام و مثل پاکستانیها هستند که فقط در شهری که من زندگی میکنم با داشتن جمعیت 200-300 نفریشان سه مسجد ساخته اند کاری که ما کوردهای ایران هیچ وقت حاضر نیستیم انجام بدهیم و حتی یک کورد عراقی بدون اعتقاد به اسلام ندیده ام آیا این است نتیجۀ آنهمه خونی که برای آزادی و پیشرفت کوردستان ریخته شده؟ در ضمن اگر حکومت خودمختار کوردستان آنجا را بهشت کرده است چرا هنوز اینهمه پناهجو از سلیمانیه به اروپا میایند؟
جمعه 8 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
mardin delfani - انگلیس - برادفورد ببین دوست من من تو حرفهام اشاره کردم که حتی ما کردها هم انسانهای کاملی نیستیم , هیچ فرقی بین شیعه و سنی توی اسلام نیست , تو هم مثل من کردی منم مثل تو کردم و برادر همدیگه هستیم , اینکه مسجد میسازن کار بدی نیست میخوان برای خودشون عبادت کنن و این به باور اونها برمیگرده , توی خود کردستان هم حزب اسلامی هست که ضد حکومته , اما این ور خیابون مشروب فروشیه طرف دیگه مسجد کدوم رو دوست داری برو .
جمعه 8 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
در ضمن من نمیدونم شما چطور کردی هستی که کرد بدون مذهب دین اسلام ندیدی خیلی برام عجیبه ؟ یا شما کرد نیستی یا اینا که مسیحی و یهودی و زرتشتی و ایزدی و,,,,, کرد نیستن ؟؟؟؟ همه اینها منطقه های خودشون رو دارن و به ارامش دارن زندگی میکنن , اما در جواب اینکه چرا هنوز پناهندگی هست جهت اطلاع شما اولا که این امار داره کمتر میشه نه زیادتر پس یه نکته مثبته دوما اینکه یه سر بیا کردستان میفهمی که چی میگم و داره به چه سرعتی پیشرفت میکنه , هر سال از طرف حکومت نزدیک به 1000 نفر رو برای تحصیل به کشورهای اروپایی و امریکا و استرالیا میفرستن , من هم اینجا پناهنده نیستم برای تکمیل کارم اومدم , بهتره یه سر بزنی کردستان تا ببینی چه فرقی داره با کردستان زمان قدیم :) یکم اطلاعاتت رو هم درباره کشورت زیادتر کن برادر عزیزم :)
جمعه 8 بهمن 1389

benjamin86 - انگلیس - اکسفورد
arash monazzem - انگلستان - بیرمینگهام کردها انواع دین ها رو دارن اما اکثریت مسلمان سنی هستند :) اما تند رو نیستن , بله من هم که از کردستان عراق هستم عمرا بگم عراقیم و حتی اگه سرم رو مثل سر پدربزرگم با دله روغن ببرن , تنها دوستهای کردها کوههای کردستان بودند و هستندو خواهند بود , بله ظلمی که در حق کردها شده کمتر از یهودیها در زمان هیتلر و کمتر از دیگران نبوده , فقط از خانواده من نزدیک به 20 نفر شهید و کشته داده شده چه برسه به خانواده های دیگه که بیشترم هستند بعضیها , ایران در زمان شاه و خمینی , ترکیه با تمام وجود , عراق و سوریه از ته دل دارن مانع درست میکنن برای دوباره قدرت گرفتن کردها و تشکیل حکومت کردستان بزرگ اما کردستان دوباره به کشوری بزرگ تبدیل میشه که همه کردها انتظارش رو دارن .
جمعه 8 بهمن 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +125حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو