آیا تلویزیون های ۳ بعدی مضر هستند؟


آیا تلویزیون های ۳ بعدی مضر هستند؟


پزشکان تاکید دارند از تماشای تلویزیون‌های سه بعدی اجتناب کنید، چون این محصولات می‌توانند مغز را گیج و سردرگم کنند، موجب کشیدگی عضلات چشم شوند و احتمال بروز سردردها، حالت تهوع و بیماری را نیز تشدید کنند.
 
این پزشکان هشدار دادند: هر چه کاربر به صفحه این تلویزیون‌ها نزدیک‌تر باشد، بیشتر احساس ناراحتی خواهد کرد، چون این صفحات نمایش بیش از سینما مشکل ساز هستند.

پزشکان می‌گویند: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در ۲۰ درصد از تماشاچیان این تلویزیون‌ها، احتمال بروز بیماری‌ها و ناراحتی‌های جسمی تشدید می‌شود.

در یک آزمایش متخصصان دانشگاه ایندهوون در هلند دریافتند که عوارض تماشای تلویزیون‌های سه بعدی شامل تهوع، دوربینی یا دید دو تایی و کشیدگی عضلات چشمی هستند.

متخصصان چشم پزشکی کالج سلطنتی انگلیس نیز اعلام کردند که بررسی‌های بیشتری باید روی عوارض بلند مدت این تلویزیون‌ها صورت گیرد، اما تاکنون این عوارض کوتاه مدت و بیماری‌زا بدیهی و آشکار است که تا حد امکان باید از آن‌ها پرهیز کرد.

روزنامه‌ دیلی میل
khosh bavar - ایران - یزد
فکر نکنم مردم به کمک 3D TV داناتر و هوشیارتر بشونند ! در ضمن کی حوصله و تحمل داره, که این اخوندهای شپشو را در کنارش و در خانه اش ببیند ^ ! ^ †
جمعه 3 دی 1389

Don Mario - کلمبیا - بوگوتا
حالا جالبه که چند روز پیش یه مطلبی خوندم که یه خانم اروپایی ادعا کرده بود با دیدن فیلمی پورنو و سه بعدی ، باردار شده !!!
جمعه 3 دی 1389

parsiboom - ایران - مازندران
چشممون رو که به دنیای 4 بعدی و زیبای خودمون بستیم و سکوت کردیم!. به روی چشم!!!. حالا چشممون رو به دنیای مجازی و خیالیه 3 بعدی هم میبندیم و باز هم سکوت میکنیم.
جمعه 3 دی 1389

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
. Don Mario - کلمبیا - بوگوتا . به جان تو راست میگه. من خودم داشتم فیلم جنگی میدیدم بمب ترکید یک ترکش کمونه کرد خورد لبه تلویزیون جاشم هست میتونی ببینی!
جمعه 3 دی 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +255تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +244ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +175وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +171نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +140فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی