سازمان بسیج و رسانه در ایران تاسیس شد
سازمان بسیج و رسانه در ایران تاسیس شد
آقای نقدی از تشکیل سازمان بسیج و رسانه در ایران خبر داد |
سرتیپ محمد رضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین ایران از تاسیس "سازمان بسیج و رسانه" به منظور فعال تر شدن بسیج در فضای رسانه ای خبر داد.
آقای نقدی روز پنجشنبه ۲۰ آبان (۱۱ نوامبر) در همایش بسیج و رسانه که در شهر مشهد در شمال غرب ایران برگزار شد، هدف از تاسیس این سازمان را استفاده از ظرفیت های بسیج در امر رسانه عنوان کرد.
او با رد این نظر که بسیج از این راه می خواهد رسانه های ایران کنترل کند، گفت که "هماهنگ سازی رسانه ها و تبیین اندیشه های ولایت و تفکر بسیجی، شناخت دشمن و افزایش بصیرت و آموزش به نیروهای بسیجی" از کارکردهای این سازمان خواهد بود.
آقای نقدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه "زرادخانه" هایشان برای جنگ نرم پر هستند و فقط باید این پتانسیل را به عمل تبدیل کنند، گفت: "دشمنان شکست خورده اند و به زور رسانه های خود توانسته اند سر پا بایستند."
او همچنین با انتقاد از پخش برخی از برنامه ها و کارتون های غیر ایرانی از رادیو و تلویزیون ایران گفت که بهتر است که از تولیدات ایرانی به جای فیلم ها و محصولات خارجی استفاده شود.
او با اشاره به استفاده از شخصیت های "کاذبی" چون مرد عنکبوتی، پیشنهاد داد که از شخصیت هایی که سبب "اقتدار جمهوری اسلامی" شده اند در برنامه های تولیدی صدا و سیما استفاده شود.
'قطعه ای از یک پازل بزرگ'
سرتیپ مسعود جزایری، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح ایران نیز در سخنانی در این همایش از اینکه مجموعه نظام جمهوری اسلامی به طور کامل به مقابله با جنگ نرم برنخاسته است، انتقاد کرد.
او گفت: "امروز درگیر یکی از جنگ های بی نظیر و تاریخی با دشمن در قالب جنگ نرم هستیم و متاسفانه درک درست عملیاتی در همه نهادها و سازمانها وجود ندارد، که این یک نقص بزرگ است."
آقای جزایری با اشاره به وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران گفت: "فتنه ۸۸ قطعه ای از یک پازل بزرگ بود که ما باید برای مقابله با این پازل بزرگ یک فکر اساسی بکنیم."
مقامات دولت ایران اعتراضات به نتیجه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران در سال ۱۳۸۸ خورشیدی را "فتنه ۸۸" نامیده اند.
'شاهکار هنری در عرصه جنگ نرم'
بیژن نوباوه، نماینده مجلس ایران که پیش تر خبرنگار رادیو و تلویزیون ایران در نیویورک بوده است در همایش بسیج و رسانه، گفت که در جنگ نرم نزدیک به ۹۰ شبکه فارسی زبان فعالیت می کنند و "حتی کشورهایی مانند هند و چین که خود درگیر بحث های تمدنی با غرب هستند، علیه ما برنامه پخش می کنند."
او همچنین فیلمی را که از صحنه کشته شدن ندا آقا سلطان در جریان وقایع نا آرامی های پس از انتخابات ایران در اینترنت منتشر شد، را نمونه یک "شاهکار هنری" در رابطه با فعالیت فرهنگی در جنگ نرم دانست.
آقای نوباوه در این باره گفت: "دیدید که چکار کردند، چند دوربین به چه صورت کار کردند و آن تصاویر را پخش کردند، در حالیکه ما خواب بودیم."
در جریان اعتراضات به نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، فیلم هایی از صحنه کشته شدن دختری که مورد اصابت گلوله قرار گرفته، در اینترنت منتشر شد.
نام این دختر ندا آقاسلطان بود و انتشار صحنه های کشته شدن او که به وسیله تلفن همراه فیلمبرداری شده بود، در اینترنت با بازتاب گسترده ای در جهان رو به رو شد.
برخی مقامات دولتی و امنیتی ایران، این تصاویر منتشر شده را ساختگی و در جهت راه اندازی "جنگ نرم" عنوان کردند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|