۹ سال زندگی لوکس یک تروریست خطرناک در شمال تهران
۹ سال زندگی لوکس یک تروریست خطرناک در شمال تهران
به گزارش اشپیگلآنلاین "سیف العدل" رئیس احتمالی بخش نظامی شبکه تروریستی القاعده پس از ۹ سال اقامت در شمال تهران، به تازگی ایران را ترک کرده و به مناطق مرزی میان پاکستان و افغانستان باز گشته است.
سیف العدل (شمشیر عدالت) لقب این مرد است که سرویسهای اطلاعاتی او را یک تروریست خطرناک میدانند.
اشپیگلآنلاین با تکیه بر منابع اطلاعاتی خود از سیف العدل به عنوان یکی از خطرناکترین تروریستهای جهان نام برده و نوشته است:«ردپای این تروریست درجه یک پس از عملیات تروریستی یازده سپتامبر ۲۰۰۱ گم شد، اما بعدا آشکار شد که او در شمال تهران، در شرایط رفاهی عالی تحتنظر است. همراه با دهها یا احتمالا چند صد جنگنده طالبان و اعضای خانوادههای آنها، که پس از اشغال نظامی افغانستان به وسیله آمریکا، به ایران گریختند و مسئولان ایرانی از ادامه سفر آنها جلوگیری کردند.»
عامل انفجار سفارتخانههای آمریکا
سیف العدل (شمشیر عدالت)، در واقع لقب مردی است که برپایه ادعای اشپیگلآنلاین، ورودش به مناطق مرزی میان افغانستان و پاکستان میتواند به تجدید سازمان شبکه تروریستی القاعده کمک کند. آمریکائیها این مرد را عامل بمبگذاریهای سال ۱۹۹۸ در دو سفارتخانه خود در آفریقا میدانند. او، بعدا به یکی از رهبران نظامی مهم القاعده تبدیل شده است.
اشپیگل به نقل از "نومان بنوتمان" تحلیلگر بنیاد کویلیام لندن مینویسد:«اکنون قطعی است که سیف العدل اجازه یافته ایران را ترک کند، در ایالت وزیرستان شمالی مستقر شود و هدایت نظامی القاعده را به عهده بگیرد.» به نوشته اشپیگل آنلاین، نومان بنوتمان (لیبیتبار)، یکی از تحلیلگران معدود جهانی است، که ارتباطات القاعده را به خوبی میشناسد. نومان، پیش از آن که در سال ۲۰۰۲ تغییر موضع بدهد، در کمپهای چریکی افغانستان مجاهدین را آموزش نظامی میداد.
اطلاعات سرویسهای مخفی
هفتهنامه آلمانی، در ادامه گزارش خود مینویسد:«این تنها نومان نیست که بازگشت سیف العدل را به وزیرستان شمالی تایید میکند. کارمند یکی از سرویسهای اطلاعاتی اروپائی نیز به اشپیگلآنلاین گفته است:«سیف العدل از ایران خارج شده و در حال حاضر در مناطق مرزی افغانستان و پاکستان به سر میبرد. این ارزیابی وجود دارد که او به پایگاههای تروریستی پیوسته است.»
در بخشی دیگر از گزارش اشپیگلآنلاین آمده است:«تابستان امسال در یک روزنامه افغانی گمانهزنی شد که سیفالعدل با چند دیپلمات ایرانی معاوضه شده است. اما این خبر زیاد پیگیری نشد. سرویسهای اطلاعاتی آمریکائی دائما به این موضوع فکر میکنند که ممکن است ایران سیفالعدل را برای انجام عملیات انتقامی علیه غرب خریده باشد. او این عملیات را ممکن است برای زمانی طراحی کند که تاسیسات اتمی ایران مورد حمله نظامی قرار گیرد.»
برپایه گزارش اشپیگلآنلاین یکی دیگر از اتهامات سیف العدل شرکت در عملیات انفجار سفارت آمریکا در عربستان سعودی است که در سال ۲۰۰۳ خسارات و تلفات زیاد به بار آورد.
|
|
|
|
|
|
|
|