ذوبی‌ها سرمربی الهلال را خانه‌نشین کردند

ذوبی‌ها سرمربی الهلال را خانه‌نشین کردند

سرمربی بلژیکی الهلال عربستان پس از شکست مقابل ذوب آهن برکنار شد.

بار دیگر یک مربی از فوتبال کشورهای عرب پس از شکست تیمش از کار برکنار شد.

اریک گرتس، سرمربی بلژیکی الهلال عربستان پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل ذوب‌اهن ایران از سری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و از دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها از سوی مسئولان تیم آبی‌پوش از کار برکنار شد.
گرتس که در بازی رفت هم تیمش یک بر صفر بازی را واگذار کرده بود، پس از بازی در اصفهان و نشست خبری این دیدار به صراحت اعلام کرده بود: در بازی برگشت و در مقابل هواداران پرشمار الهلال، با 3 یا 4 گل ذوب‌آهن را شکست می‌دهیم. ما به هیچ‌وجه به خداحافظی از لیگ قهرمانان آسیا فکر نمی‌کنیم و بازهم تأکید می‌کنم در بازی بازگشت به بازی فینال سلام خواهیم کرد. گویا چنین ادعایی خشم مسئولان الهلال را 2 چندان کرده تا پس از شکست مشابه نماینده عربستان مقابل ذوب‌آهن در بازی برگشت در عربستان حکم اخراج سرمربی بلژیکی تیمشان را بدون درنگ صادر کنند. دیدار تیم‌های الهلال عربستان و ذوب آهن ایران از دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه شیخ فهد ریاض شب گذشته در میان انبوه تماشاگران عربستانی برگزار شد که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود ذوب‌آهن ایران به پایان رسید تا این تیم در فینال لیگ قهرمانان آسیا به مصاف سئونگ نام کره جنوبی برود. ایگور کاسترو در دقیقه 55 تک گل شاگردان ابراهیم‌زاده را به ثمر رساند تا ذوب‌آهن با تکرار نتیجه دیدار رفت و برتری 2 بر صفر در مجموع دو دیدار رفت و برگشت راهی فینال این رقابت‌ها شود. روشن ایرماتف، داور ازبکستانی این دیدار به محمد الفریدی و تیاگو از الهلال و قاسم حدادی‌فر از ذوب‌آهن کارت زرد نشان داد ضمن اینکه وی در دقیقه 71 به دلیل حرکت غیر ورزشی لی‌یونگ پیو از الهلال روی محمدرضا خلعتبری کارت قرمز مستقیم نشان داد تا نماینده عربستان با 10 بازیکن به کار ادامه دهد. به این ترتیب تیم‌های ذوب آهن ایران و سئونگ نام ایلهوای کره جنوبی در تاریخ 22 آبان سال جاری در ورزشگاه ملی المپیک توکیو برای مشخص شدن قهرمان لیگ قهرمانان آسیا در سال 2010 در یک بازی به مصاف هم می‌روند.

مشتعل - سوئد - استکهلم
بابا ایول دستشون درد نکنه این هم نتیجۀ انضباط و ثبات تیمی و دست نزدن به ترکیب تیم ذوب آهن عوض نکردن مربی سر هر فصل و اعتماد به بنزین سبز و نرفتن دنبال اسم ها به همید قهرمانی ذوب آهن .
پنج‌شنبه 29 مهر 1389

mazany - ایران - آمل
این تیم ملی از گروه خودش هم صعود نمیکنه بهتره ذوب اهن و ابراهیم زاده بجای تیم ملی به اسیا برن استقلال و پیروزی یاد بگیرن دیگه نبینیم توی اصفهان کسی اس اس و پیروزی را تشویق کنه خلعتبری و گردان بازیکنان مازنی ذوب بهترین ایران هستن . .
جمعه 30 مهر 1389

Punisher - ایران - شیراز
آخه تازی و چه به فوتبال....؟!!! حالا به زور پول میاین فوتبال بازی میکنین / فکر نکنین ... هستین.....!!!!
جمعه 30 مهر 1389

keivan.uk - انگلستان - لندن
واقعا دمشون گرم... حقشونه قهرمانی تو اسیا...!!!!
جمعه 30 مهر 1389

sam.sam - بلژیک - بروکسل
با سلام. مسئولین محترم سایت, لطفا اطلاعات صحیح در سایت خوبتان بگذارید. مربی الهلال 4 ماه پیش با تیم ملی مراکش قراداد امضا کرد و قرار شدتا پایان جام باشگاه های اسیا در تیم الهلال بماند. تیم الهلال خواهان ادامه همکاری با این مربی بود ولی مسئولین فدراسیون مراکش قبول نکردند. با تشکر از شما. سام .
شنبه 1 آبان 1389

$persian$ - ایران - تهران
دمار تازیا درومد
شنبه 1 آبان 1389

experthoney - بحرین - منامه
خبر کامل نیست، شاهزاده سعودی که رئیس باشگاه بوده هم دقیقا پس از بازی استعفا داده،. نقل از الجزیره
شنبه 1 آبان 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد