نوشیدن الکل می تواند از شدت آرتروز بکاهد

نوشیدن الکل می تواند از شدت آرتروز بکاهد

هنوز علت اینکه چرا الکل بر این بیماری اثر می گذارد معلوم نیست

محققان می گویند که نوشیدن الکل نه تنها می تواند علائم آرتروز روماتیسمی را تخفیف دهد بلکه به نظر می رسد که در مجموع از شدت این بیماری نیز می کاهد.

دانشمندان در دانشگاه شفیلد از دو گروه از بیماران مبتلا و غیرمبتلا به آرتروز خواستند که اطلاعاتی درباره عادات خود در زمینه نوشیدن الکل ارائه کنند.

آنها دریافتند که بیمارانی که بیشتر الکل می نوشیدند از درد و تورم مفصلی کمتری رنج می بردند.

متخصصان می گویند که بیماران نباید این یافته را چراغ سبزی برای نوشیدن بیشتر الکل تعبیر کنند. بیماران این مطالعه بیش از میزان توصیه شده توسط دولت بریتانیا یعنی حداکثر 10 بار در هفته الکل نمی نوشیدند.

در این مطالعه 873 بیمار مبتلا به آرتروز روماتیسمی با 1004 نفر که به آن مبتلا نبودند مقایسه شدند.

از هر دو گروه خواسته شد بگویند که در یک ماه منتهی به زمان شروع مطالعه چقدر الکل نوشیده اند.

بیماران یک پرسشنامه را پر کردند، مورد عکسبرداری رادیوگرافی و آزمایش خون قرار گرفتند و پرستار مفاصل آنها را معاینه کرد.

'خسارت کمتر'

دکتر جیمز ماکسول مشاور روماتولوژی و نویسنده اصلی این مقاله در باره نتایج آن توضیح داد.

او گفت: "ما دریافتیم که شدت علائم بیماری در بیمارانی که بیشتر الکل نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که اصلا الکل نمی خوردند یا خیلی کم می خوردند کمتر بود."

محققان دریافتند که عکس های رادیوگرافی نشان داد که مفاصل آنها آسیب کمتری دیده بود و آزمایش خون نیز نشان دهنده میزان تورم پایین تر بود و درد و تورم و ناتوانی کمتری در مفاصل حس می کردند.

آنها می گویند که هنوز نمی دانند چرا نوشیدن الکل از شدت آرتروز روماتیسمی و آسیب پذیری مردم در ابتلا به آن می کاهد.

دکتر ماکسول گفت شواهدی هست که نشان می دهد الکل فعالیت سیستم مصونیت بدن را کاهش می دهد و این ممکن است مسیرهای گسترش آرتروز را مختل کند.

نویسندگان مقاله می گویند که برای تایید این نتایج به تحقیقات بیشتری نیاز است. به علاوه آنها بر لزوم تحقیقاتی برای کشف علت تاثیر الکل بر این بیماری تاکید کردند.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که الکل ممکن است خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

در مطالعه تازه احتمال ابتلا به این بیماری در کسانی که الکل مصرف نمی کردند در مقایسه با کسانی که ماهی بیش از ده بار الکل می نوشیدند چهار برابر بیشتر بود.

اما یک سخنگوی تحقیقات آرتروز بریتانیا، موسسه ای که از تامین کنندگان مالی مطالعه بود، گفت: "ما نمی خواهیم که مبتلایان به آرتروز روماتیسمی این را از مطالعه برداشت کنند که باید بروند و شروع به نوشیدن مکرر الکل آن هم به مقدار زیاد کنند زیرا می تواند برای سلامتشان خطرناک باشد."

او گفت بعضی از معالجات برای این بیماری مانند داروی متوترکسات که سیستم دفاعی را سرکوب می کند می تواند در صورت مصرف بالای الکل به کبد آسیب برساند.

Ezhaq - ایران - تهران
از اطلاع رسانی خوب شما تشکر می کنم.
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

Ezhaq - ایران - تهران
از اطلاع رسانی خوب شما تشکر می کنم. بیشتر نظرهایی که می فرستم نمی دانم چرا نمی رسه!
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

porharfi - هلند - آرنم
رسیــــــــدیم به گفتۀ مــــــــــــن" که: الکل رو عشقــــــــــــــــــــــه !! . بســــــــــــــــلامتـــــــــــــــیِ مــــــــــــــــــــــــــرگ!!!....
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

sargalesh - ایران - سمنان
من که الکل بدینخاطر مینوشم که " مشکلات " زندگیم رو " غرق " کنم, ولی این " مشکلات " زرنگ شدند و خیلی خوب بلدند " شنا " کنند !! porhafi, عرق فقط عرق سگی " مش اسماعیل باغبان ", که باعث مسموم و کشتن " مشکلات " ام میشه !!
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

soroush m - ایران - اصفهان
این حرفا چیه!! زهرماری حرومه! تو قرآن اومده
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
رفتم دیگه از این به بعد هر روز بخورم مرسی از خبر رسانی وب سایت
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
...بنا بر شنیده ها تلخش هم خییییلی بهتره...
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

Pezhman - اتریش - وین
به دستورات پزشکی باید عمل کرد.
جمعه 8 مرداد 1389

naslesookhteh - ایران - تهران
می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد / و اندیشه هفتاد و دو ملت ببرد . پرهیز مکن ز کیمیایی که از او / یک جرعه خوری هزار علت ببرد (خیام)
شنبه 9 مرداد 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +147جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +107پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند