ماسک های میوه‌ ای برای پوست مفیدند

ماسک های میوه‌ ای برای پوست مفیدند

 گفته ی یک متخصص پوست، ماسک‌ ها با جدا کردن قسمت‌ های سطحی پوست، سبب پاک سازی و لایه‌ برداری پوست می شوند و طراوت و شادابی را به آن هدیه می ‌دهند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دکتر غلامحسین غفارپور با بیان این مطلب یادآورشد: آثار مثبت‌ ماسک ‌های میوه ای بر روی پوست ثابت شده است.

ماسک های میوه ای متشکل از ترکیبات غیر سمی هستند که موجب ریزش سطحی ‌ترین قسمت پوست و در نتیجه باطراوت و مرطوب‌ تر شدن آن می ‌شوند.

ماسک‌ های میوه‌ ای با تحریک سلول‌ های بافت همبند موجب افزایش تولید کلاژن و الاستیک در بخش میانی پوست و در نتیجه باعث افزایش استحکام آن می شوند و چین و چروک پوست را کمتر می ‌کنند. همچنین تولید رنگدانه‌ های پوست را کمتر کرده و پوست را روشن ‌تر می کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مواد موثر در ماسک‌ های میوه ای در نیشکر به صورت اسید کیلوکلیک و در شیر ترش به شکل اسیدلاکتیک، در سیب درختی به نام اسید مالیک در میوه‌ جات ترش مانند پرتقال، لیموترش و نارنج به صورت اسیدسیتریک و در شیره تخمیر شده انگور به شکل اسید تارتاریک وجود دارند و در غلظت ‌های پنج تا ده درصد، باعث جوان سازی پوست می شوند.

وی با اشاره به این که استفاده از ماسک ‌های میوه‌ ای به تنهایی و یک تا دو بار در هفته برای پوست کافی است، اظهار داشت: افراد می ‌توانند سیب رنده شده، آب پرتقال یا نارنج و یا لیمو ترش را با آب ماست ترش مخلوط کنند و به مدت نیم ساعت روی پوست صورت شان قرار دهند و سپس با آب ولرم بشویند. بدین گونه پوستی روشن‌ تر، شفاف ‌تر و شاداب تر خواهند داشت.

Raz_uk - انگلیس - کمبریج
بله ولی تاثیرش موقتی و کوتاهه پس بهتره میوه هارو حروم نکرده و نوش جان کردش! بعدشم مگه این فاطی کماندوهای سیاه پشمالو این چیزا روشون تاثیر داره فقط باید مثل کله پاچه تمیزشون کرد اول...!@@! :)
چهار‌شنبه 6 مرداد 1389

sargalesh - ایران - شیراز
فقط زیادروی نکنند که بقیه " خانم " ها در مقابلش " زشت " دیده بشند و باعث حسادت , چشم غره کشیدن بهم و چرخش چشم مرد بطرفش بشه !! ولی خدایش این کفر ! نعمته, بخاطر زیبا شدن از ماست و پنیر و دوغ , خاویار و میوه استفاده بشه ! از همه بهتر لجن سیاه بغل رودخانه ما ? سوال ادرسشو نکنید که باعث شلوغی و عدم ارامش محیط زیست ! رودخانه میشوید !!
چهار‌شنبه 6 مرداد 1389

dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
من اینو قبلا می دونستم تکراری بود
چهار‌شنبه 6 مرداد 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +319نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +229پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +164پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی