ژل رحم خطر اچ آی وی را به شدت کاهش می دهد

ژل رحم خطر اچ آی وی را به شدت کاهش می دهد

این ژل با یک اپلیکاتور به رحم مالیده می شود

آزمایشی در آفریقای جنوبی نشان داده است که یک ژل ضدمیکروبی که به رحم مالیده می شود به طور قابل توجهی از میزان آلوده شدن زنان به ویروس اچ آی وی در اثر آمیزش با افراد آلوده می کاهد.

این ژل که حاوی داروی ضدایدز "تنوفوویر" (tenofovir) است پس از یک سال استفاده آزمایشی، به میزان 50 درصد از میزان آلودگی به ویروس کاست. میزان کاهش ابتلا به این ویروس در یک دوره دو سال و نیمه 39 درصد بود.

اگر این نتایج تایید شود، اولین بار خواهد بود که موثر بودن یک ژل ضدمیکروبی نشان داده می شود.

این ژل می تواند برای زنانی مفید باشد که کسانی که با آنها همبستر می شوند از استفاده از کاندوم خودداری می کنند.

راه های تازه مهار گسترش اچ آی وی به خصوص در بخش جنوبی تر آفریقا به شدت مورد نیاز است. تقریبا 60 درصد مبتلایان در این بخش جهان را زنان تشکیل می دهند.

بسیاری از زنان در آنجا اغلب مجبور به آمیزش غیربهداشتی می شوند و به طور بیولوژیکی بیش از مردان در مقابل ویروس اچ آی وی آسیب پذیرند که ژل را به گزینه جذابی بدل می کند.

آژانس های سازمان ملل با استقبال از این نتایج گفتند که ماه آینده با برگزاری یک گردهمایی با حضور کارشناسان، درباره اینکه در گام بعدی با این محصول چه باید کرد بحث خواهند کرد.

'فقط چند پنی'

نتایج این مطالعه سه ساله که توسط "موسسه برنامه تحقیقات ایدز در آفریقای جنوبی" (کاپریسا) تکمیل شد، در یک کنفرانس بین المللی ایدز در وین ارائه شد و روز دوشنبه در نشریه آمریکایی "ساینس" چاپ شد.

استفاده از این ژل یک بار در 12 ساعت قبل از آمیزش و یک بار در 12 ساعت پس از آن توسط زنان 18 تا 40 ساله هم ایمن و هم قابل قبول است.

سلیم قبول کریم، یکی از دو محقق ارشد در این مطالعه، در وین به خبرنگاران گفت که 889 زن شرکت کننده در آزمایش، که در شهر ساحلی دوربان و همچنین یک روستای کوچک انجام شد، عمدتا طبق دستور از ژل استفاده کرده اند.

در میان آنها کاندوم توزیع شد و در زمینه آمیزش بهداشتی به آنها توصیه هایی ارائه شد. آنها ماهی یک بار تحت آزمایش اچ آی وی قرار گرفتند.

98 زن پس از 30 ماه به اچ آی وی آلوده شده بودند - 38 نفر در گروهی که ژل تنوفوویر دریافت کرده بودند و 60 نفر در گروهی که دارویی بی خاصیت دریافت کرده بودند.

دکتر کریم گفت: "ما کاهش 39 درصدی ابتلا را در گروه تنوفوویر نشان دادیم."

او افزود که تنوفوویر در 12 ماه اول استفاده، خطر ابتلا را 50 درصد کاهش می دهد اما بعد تاثیر آن کم می شود.

او گفت زنانی که با نظم بیشتری ژل را مصرف کردند خیلی کمتر آلوده شدند.

دکتر کریم می گوید که نمی داند هر دوز از این دارو چقدر هزینه دارد اما گفت که وسیله استعمال و ژل "فقط چند پنی" خرج دارد.

چین چیلا - ایران - تهران
خاک تو سر مرد یا زنی که اونقدر هرزه هست که یه شریک جنسی ثابت نداره که مجبور بشه از این ژلها استفاده کنه
سه‌شنبه 29 تیر 1389

gedaali - ایران - اهواز
چین چیلا - ایران - تهران : شما دیگه چه ادمیزادی هستی, با ان نام کاربریت!? خوشم میاد از iranianuk که با گذاشتن چنین مطالبی, کسانی خودشون را نشان میدهند, که اگر 100 سال دیگر میگذشت, خودشانرا معرفی نمیکردند و ابراز عقیده? حالا میگی اسمت از کدام کشور و فرهنگیه ? شبیه اسم نژاد یک ..... نیست ? (قصد اهانت نیست ). هیچ میدانی به مرام و فرهنگ میلیونها دختروپسر اهانت کردی?
سه‌شنبه 29 تیر 1389

rezanl - هلند - امستردام
چین چیلا - ایران - تهران . انشالله که به فشار نخوری ولی ادمیه چه دیدی رفتیو تو بنگاه صیغه سر دراوردی از این ژل ادمهای خاک بسر فراموش نکنی. خودت هم نخوای واسه کادو دادن خوبه !!!
سه‌شنبه 29 تیر 1389

ehsan_2nd_time - یوکی - لندن
چین چیلا - ایران - تهران - خاک تو سرت خودت چرا فحش میدی؟ من یکی شریک جنسی ثابت ندارم و کلی هم از این بابت خوشحالم. تو رو سنه نه؟ حدس میزنم تو یا زشتی یا بی دست و پا که واسه دیگران داری همچین افاضات می کنی
سه‌شنبه 29 تیر 1389

pariha - کویت - کویت
حــملـــــــــــه به چین چیلا - اگر آدم یک کمی به ادبیات زیبا فارسی ارادت داشته باشه میتونه منطورش خوب بیان کنه . حالا شما یک شریک جنسی داشته باش ژله خوراکی هم بخور - دیگه توهین و فحش واسه چی !!!!
چهار‌شنبه 30 تیر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید