ماسک های میوه تنها به طور موقت رطوبت پوست را فراهم می آورد

ماسک های میوه تنها به طور موقت رطوبت پوست را فراهم می آوردیک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت:« :«انواع ماسک ها چه شیمیایی و چه میوه ای به دلیل ایجاد حساسیت و ناراحتی های پوستی توصیه نمی شود تنها باعث رطوبت موقت شده و تأثیر به سزایی ندارند.»دکتر حسن اعتمادزاده در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»اظهار داشت:« سطح پوست مکانیزم دفاعی دارد و مواد به سختی می توانند از راه پوست نفوذ و آنرا تحت تأثیر قرار دهند و به همین دلیل استفاده درست از ماسک های میوه تنها ش مرطوب شدن پوست می شود.»
وی افزود:«ماسک های میوه می توانند حساسیت زا باشند و در صورت استفاده نادرست و تست نکردن باعث ناراحتی های پوستی می شوند.»
این متخصص پوست، مو و زیبایی تصریح کرد:«گفته می شود ماسک خیار به پوست رطوبت می بخشد ولی در بعضی پوستها ایجاد حساسیت می کند و می تواند خطرناک باشد.» اعتمادزاده با اشاره به اینکه، انواع ماسک میوه قبل از مصرف باید تست شوند گفت:« قبل از مصرف، مقداری از ماسک باید روی بازو یا ساعد تست شود و در صورت نداشتن حساسیت می توانیم بعد از 24 ساعت پس از انجام تست از آن استفاده کنیم.»وی ادامه داد:«انواع ماسک های موجود در بازار شیمیایی حساسیت زا هستند و زمینه ایجاد حساسیت در افراد مستعد را فراهم می آورند و به همین منظور باید پوست از لحاظ حساسیت و انواع بیماری ها مورد بررسی قرار گیرد.»یک متخصص پوست، مو و زیبایی ا اظهار داشت:«حساسیت شدید، سوختگی، قرمزی، خارش و حتی ایجاد لک از جمله عوارض ناشی از استفاده از ماسک های شمیایی است که بدون تست اولیه استفاده می شوند.»اعتمادزاده تصریح کرد:«انواع ماسک ها چه شیمیایی و چه میوه ای به دلیل ایجاد حساسیت و ناراحتی های پوستی توصیه نمی شود تنها باعث رطوبت موقت شده و تأثیر به سزایی ندارند.»وی افزود:«همچنین ماسک های میوه که برای طراوت و شادابی پوست تبلیغ می شوند بدون فایده هستندو در بسیاری از مواقع فرد استفاده کننده به مواد داخل آن حساسیت شدید دارد و پوست وی دچار سوختگی و قرمزی شدید می شود.»
sargalesh - ایران - سمنان
مردی که دنبال یک زن خوب, فهمیده و زیبا میگرده, باید عوض یک زن دنبال 3 زن بگرده!!! و از همه بهتر اینکه مردها باید با یک زن " زیبا " ازدواج کنند, چون این خودش بهترین دلیل طلاق و جداییه!!!!!!
جمعه 4 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
بازم قرطی بازی.....زمانه ما خانوما یخه حوضو میشکوندن رخت میشستن.. الان خانوما صبح تا ش ماسک میزنن صورتشون میخابن......
جمعه 4 تیر 1389

shahab46 - المان - هانور
خوب اقا ی متخصص شما که ایرادش را میگی حداقل راه حل دیگه ای هم برای مرطوب نگه داشتن پوست پیشنهاد کن المان هانور
جمعه 4 تیر 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +521آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +457شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +319علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +301شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +252محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +217خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند