م‍یوه‌های بهاری را با دقت مصرف کنید

م‍یوه‌های بهاری را با دقت مصرف کنیدیک متخصص تغذیه گفت:«میوه‌های بهاری در صورت شستشوی نامناسب ناقل انواع میکروبها و بیماری‌ها است.»
دکتر مسعود کیمیاگر در کفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»اظهار داشت:«میوه‌های بهاری آلوده به انواع میکروب‌ها و سموم هستند در صورت شستشوی نا مناسب ناقل بیماری های مختلف می‌باشند.»وی افزود:«سموم به بکار برده شده برای میوه‌ها معمولاً فسفره و کلره هستند  و دیر یا زود قابل تجزیه شدن هستند.»این متخصص تغذیه تصریح کرد:«متأسفانه بعضی کشاورزان فاصله میان سم‌پاشی و برداشت محصول را رعایت نکرده و میوه‌‌ها را قبل از تجزیه سم به بازار عرضه می‌کنند.»کیمیاگر گفت:«در صورتیکه سموم کم و تجزیه نشده باشند خوردن میوه  نشسته با حالت تهوع و دل پیچه همراه است ولی تکراردر خوردن می تواند به اسهال و استراغ شدید منجر شود.»وی ادامه داد:«زمان برداشت میوه‌های بهاری نظیر گوجه سبز و چغاله بادام کوتاه است  وبه منظور تجزیه سموم، سم‌پاشی باید 6 الی 7 هفته قبل از برداشت صورت گیرد.»این متخصص تغذیه اظهار داشت:«به همین دلیل گوجه سبز و چغاله  قبل از مصرف باید به دقت شسته و سموم باقی مانده روی آنها پاک شود.»کیمیاگر تصریح کرد:«در این رابطه باید هماهنگی های گوناگونی در وزارت کشاورزی صورت گیرد تا نوع سموم میو‌های بهاری  تغییر و فواصل سم پاشی با نظم بیشتری انجام شود.»وی بیان داشت:«دسته دیگر آلودگی های میوه‌های بهاری میکروبی است و از طریق تماس با خاک و فضولات پرندگان منتقل می‌شوند.این متخصص تغذیه افزود:«آلودگی های میکروبی در صورت بلعیده شدن در داخل دستگاه گوارش تکثیر یافته و فرد مبتلا به اسهال و استفراغ شدید می‌شود.»
UniQue_persian - بریتانیا - بریتانیا
واااای اینا گوجه سبز بودن?من که فکر میکنم مقصود اصلی نویسنده اون عکسه بود نه اون توصیه ایمنی.کاش من الان 1 کیلوشو داشت سمی سمی مسئولیتش با خودم :-(
شنبه 8 خرداد 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
چشم...
شنبه 8 خرداد 1389

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
دوستان خورش نعنا جعفری با گوجه سبز چه محشری میشه . نمیدونم تا حالا خوردید ? ما اصفهانیها به گوجه سبز میگیم الوچه.
شنبه 8 خرداد 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +168حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +139واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +94کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +88مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد