قاتل اجاره‌ای در یک قدمی طناب دار

قاتل اجاره‌ای در یک قدمی طناب دار

مردی که از سوی خاله‌اش اجیر شده بود تا شوهر وی را به قتل برساند، با تایید حکم مرگ از سوی قضات شعبه 15 دیوان عالی کشور در یک قدمی مجازات قرار گرفت.

به گزارش «جام‌جم» ، بهمن سال 86 زنی میانسال با مراجعه به شعبه یکم بازپرسی دادسرای جنایی تهران، از ناپدید شدن شوهرش به نام احمد در محله خاک ‌سفید تهران خبر داد.
با شکایت این زن و تشکیل پرونده قضایی، ماموران اداره یازدهم آگاهی تهران، تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند. در ادامه تحقیقات کارآگاهان معلوم شد که مرد گمشده با همسرش اختلاف داشته و حتی چند بار از سوی وی به مرگ تهدید شده است.
با به دست آمدن این اطلاعات، ماموران که احتمال می‌دادند همسر احمد از سرنوشت وی اطلاع دارد و شکایت دروغین مطرح کرده است، رفت و آمدهای او و اعضای خانواده‌اش را به طور نامحسوس تحت کنترل قرار دادند.

در ادامه بررسی‌های پلیسی معلوم شد که دختر خانواده به یکی از بانک‌های تهران مراجعه کرده است و قصد دارد یک چک میلیونی را که متعلق به پدرش بوده، نقد کند. ماموران با مشکوک شدن به دختر جوان، با هماهنگی قضایی او را بازداشت کردند و به اداره پلیس آگاهی تهران انتقال دادند. دختر جوان مورد بازجویی قرار گرفت و سرانجام عنوان کرد: پدرش به قتل رسیده و مادر خانواده در وقوع جنایت نقش داشته است. به این ترتیب، مادر وی بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت.

شهین ـ متهم پرونده ـ ابتدا با بیان اظهارات متناقض، گفته‌های دخترش را نپذیرفت و خود را بی‌گناه دانست، اما در مواجهه حضوری با دخترش به جرم خود اعتراف کرد.

اعتراف به اجیر کردن قاتل

شهین ـ متهم ـ در اظهاراتش به پلیس گفت: شوهرم معتاد بود و همیشه با من و اعضای خانواده‌ام بدرفتاری می‌کرد. چند بار قصد جدایی داشتم ولی او حاضر به طلاق دادن من نبود، تا این که تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم. متهم ادامه داد: ماجرا را با خواهرزاده‌ام ـ امیر ـ در میان گذاشتم که او قبول کرد در قبال دریافت 20 میلیون تومان، نقشه قتل را عملی کند و شوهرم را به قتل برساند. شب حادثه، امیر به همراه دوستش میثم به خانه‌ام آمدند و با شوهرم دعوا و مشاجره کردند که در جریان این مشاجره‌ها، امیر خواهرزاده‌ام با ضربه‌های چاقو شوهرم را به قتل رساند و جسد را به کمک دوستش از خانه خارج کرد.

با ثبت اظهارات وی، امیر قاتل فراری ـ و همدستش تحت تعقیب قرار گرفتند و در شرق تهران دستگیر شدند. آنها با انتقال به اداره پلیس آگاهی تهران، مورد بازجویی قرار گرفتند و راز قتل مرد میانسال ـ احمد ـ را برملا کردند.

امیر ـ متهم به قتل ـ در اظهاراتش به پلیس گفت: از سوی خاله‌ام اجیر شدم تا شوهرش را به قتل برسانم و در قبال آن، 20 میلیون تومان دریافت کنم. شب حادثه به خانه آنها رفتم و شوهرخاله‌ام را با ضربه‌های چاقو کشتم و بعد جسد او را به کمک دوستم میثم به پارک جنگلی سرخه‌حصار انتقال دادیم و سوزاندیم. به این ترتیب، پس از آخرین دفاع متهمان، آنها با قرار قانونی روانه زندان شدند و پرونده آنها با صدور کیفرخواست به شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد و 3 متهم پرونده که نقش کلیدی در وقوع حادثه داشتند، محاکمه شدند.

قاضی عزیز محمدی، رئیس دادگاه به همراه 4 قاضی مستشار شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران، امیر متهم ردیف اول پرونده را به قصاص ـ مرگ ـ و همسر مقتول را به خاطر معاونت در قتل به 15 سال حبس و میثم ـ متهم سوم پرونده ـ را به یک سال حبس و 2 سال تبعید محکوم کردند. پرونده پس از احکام صادر شده به دیوان عالی کشور ارسال و پس از تایید حکم به دادسرای جنایی ارسال شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +293اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد