۱۵ سال محرومیت برای ۷ ورزشکار دوپینگی

15 سال محرومیت برای 7 ورزشکار دوپینگی

از سوی ستاد شورای صدور رای کمیته ضد دوپینگ ورزشکاران خاطی رشته‌های کشتی، وزنه‌برداری، بازی‌های رایانه‌ای و رزمی 15 سال محروم شدند.

 از ساعت 11 صبح امروز (یکشنبه) شورای صدور رای ستاد مبارزه با دوپینگ با حضور اکثریت اعضا، معاون امور ورزش سازمان تربیت‌بدنی و حمید سجادی رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ تشکیل جلسه داد.

رامین طباطبایی سخنگوی ستاد مبارزه با دوپینگ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احکام صادره توضیحات زیر را ارائه کرد:
1- محمدباقر عالی (کشتی): به دلیل امتناع از انجام آزمایش دوپینگ در فینال لیگ برتر آزاد با 2 سال محرومیت مواجه شد. محرومیت وی از روز 88/10/28 تا 90/10/28 خواهد بود. 2- رضا عبدولی (رزمی): به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استروئید آنابولیک از تاریخ 88/7/10 تا 90/7/10 به مدت 2 سال محروم خواهد بود. 3- سیدنیما سعادت (بازی‌های رایانه‌ای): به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک از تاریخ 88/7/8 تا 90/7/8 به مدت 2 سال با محرومیت مواجه خواهد بود. 4- حسین حاتمی‌زاده (وزنه‌برداری): وی عضو تیم کرمانشاه در لیگ بود که به دلیل امتناع از آزمایش و دست‌کاری در نمونه‌گیری به مدت 3 سال از انجام فعالیت‌های ورزشی محروم شد. محرومیت وی از تاریخ 88/11/21 تا 91/11/21 خواهد بود. 5- جمشید برزه‌کار (وزنه‌برداری): وی در تیم همدان حضور داشت که به دلیل امتناع از آزمایش دوپینگ به مدت 2 سال محروم خواهد بود. محرومیت وی نیز از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 لحاظ خواهد شد. 6- علی رضایی (وزنه‌برداری): او در تیم نیروی‌زمینی قزوین از انجام آزمایش دوپینگ امتناع کرد و با 2 سال محرومیت از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 مواجه شد. 7- یوسف فولادزاده (وزنه‌برداری): وی در تیم پیام نور از انجام آزمایش دوپینگ در رقابت‌های لیگ امتناع کرد و همانند 2 وزنه‌بردار دیگر با 2 سال محرومیت از تاریخ 88/11/21 تا 90/11/21 مواجه شد.

رند - ایران - مشهد
سیدنیما سعادت (بازی‌های رایانه‌ای): به دلیل استفاده از استروئید آنابولیک. شاید واسه رد کردن غول آخرش لازم بوده...
یکشنبه 23 اسفند 1388

.DamneD. - روسیه - موسکو
جانم !!! استروئید آنابولیک چیه دیگه ؟ :O گیمر ها هم مگه دوپینگ میکنن؟ :O
یکشنبه 23 اسفند 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +384رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +228اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +213مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +200روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +187اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +183شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند