افراط در استفاده از اینترنت منجر به افسردگی می شود

افراط در استفاده از اینترنت منجر به افسردگی می شود

دانشمندان انگلیسی اعلام کردند افرادی که مدت زمان زیادی از روز خود را صرف استفاده از اینترنت می کنند در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.

به گزارش سلامت نیوز با این حال دانشمندان هنوز نمی دانند آیا اینترنت باعث افسردگی می شود یا افراد افسرده به اینترنت گرایش پیدا می کنند. روانشناسان دانشگاه لیدز شواهدی را کشف کردند که نشان می داد برخی از کاربران حریص اینترنت عادات اینترنتی در خود به وجود می آورند که طی آن گفتگوی آنلاین در شبکه های اجتماعی جایگزین تعاملات اجتماعی زندگی واقعی می شود.

به گفته محققان مشغولیت بیش از حد به سایتهای اینترنتی می تواند با اختلالات روانشناختی از قبیل اعتیاد یا افسردگی در ارتباط باشد و اعتیاد به جستجو در اینترنت می تواند ضربات جدی را به سلامت مغزی انسانها وارد آورد.

محققان در مرحله اول مطالعات خود میزان استفاده از اینترنت و سطح افسردگی را در هزار و 319 نفر در رده سنی 16 تا 51 سال مورد بررسی قرار دادند که از این میان 1.2 درصد دچار اعتیاد به اینترنت بودند.

این معتادان اینترنتی بیشتر زمان خود را به گشت و گذار در سایتهای مختلف، انجام بازی های آنلاین و اجتماعات آنلاین سپری می کردند و در عین حال نسبت به دیگر افراد مورد مطالعه بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار داشتند.

بر اساس گزارش تلگراف، محققان می گویند استفاده مفرط از اینترنت به طور قطع با افسردگی در ارتباط است اما آنچه آشکار نشده است تقدم افسردگی یا افراط در استفاده از اینترنت است. با این حال هیچ شکی وجود ندارد که جستجوگران افراطی اینترنتی نشانه ها و زمینه احتمال ابتلا به افسردگی شدید را در خود دارند.

khonns - ایران - ایران
حالا فهمیدن خوب معلومه هر که با کامبیوتر بی روح ازدواج کند نتیجه اش این میشود هههه.
جمعه 16 بهمن 1388

mohsen_raja - ایران - تهران
ای بابا، دانشمندها تازه اینو فهمیدن؛ ایت الله نیمه عظما امامی کاشانی این مطلب رو چند وقت پیش تو نماز جمعه گفته بود، تازه می گفت بعدش میرن خودکشی میکنن!
جمعه 16 بهمن 1388

dbsh3000 - سوئد - یوتبوری
خوب بندیم بریم دیگه . این کشف دانشمندای انگلیس منو یاد اون جوک انداخت که میگفت:نمی دونم ساعت 6 با 1 نفر قرار دارم یا ساعت 1 با 6 نفر
شنبه 17 بهمن 1388

amoodarya - ایران - شیراز
" افراط در استفاده از اینترنت منجر به افسردگی می شود " = " افراط در استفاده ازاسلام منجر به افسردگی می شود "
یکشنبه 18 بهمن 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +323علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +305شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +265در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +254محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند