آمریکا از گوگل خواست تا با سانسور در اینترنت مقابله کند

آمریکا از گوگل خواست تا با سانسور در اینترنت مقابله کند

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، از تلاش های کشورش برای جلوگیری از سانسور دولت ها بر اینترنت خبر داد

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، از شرکت های بزرگ اینترنتی نظیر گوگل خواست تا مانع سانسور دولت ها بر اینترنت شوند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: "کشورهایی که دسترسی مردم خود را به اینترنت محدود می کنند از دنیا فاصله می گیرند.

خانم کلینتون که روز پنجشنبه ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) در نمایشگاه روزنامه نگاری واشنگتن سخن می گفت با اشاره به رویدادهای اخیر در ایران و نقش اینترنت و فن آوری در بازتاب جهانی آن گفت: "ایرانیان با سخن گفتن در دفاع از حقوق انسانی شان، الهام بخش تمام مردم دنیا شدند و نشان دادند چطور می توان با شهامت از فن آوری برای گسترش حقیقت و پرده برداشتن از بی عدالتی استفاده کرد."

او گفت: "با وجود تلاش شدید دولت ایران برای ایجاد ترس، شهروندان شجاع ایرانی همچون روزنامه نگاران برای این که به دنیا و هموطنان خود نشان دهند که در کشورشان چه می گذرد همچنان از اینترنت و فن آوری استفاده می کنند."

او با اشاره به تصاویر مرگ ندا آقاسلطان در اینترنت گفت: "در جریان تظاهرات مردمی پس از انتخابات، ما تصاویری دیدیم که در آن دختر جوانی کشته می شود و این تصاویر به مدرک دیجیتالی از بیرحمی دولت تبدیل شد. گزارش هایی دیدیم که وقتی ایرانیان خارج از این کشور در اینترنت از سران دولت انتقاد می کنند، حکومت ایران برای انتقامجویی بستگان آنها را مورد تعقیب قرار می دهد."

چین و گوگل

خانم کلینتون در جریان این سخنرانی با اشاره به شکایت شرکت گوگل از چین و تهدید به متوقف ساختن خدمات خود در این کشور، از چین خواست تا در مورد موضوع حمله سایبری به بزرگترین موتور جستجوی اینترنتی جهان (گوگل) تحقیق کند.

گوگل می گوید طی هفته های گذشته هکرها تلاش کرده اند تا به ایمیل های فعالان حقوق بشر در چین دسترسی پیدا کنند.

وزیر امور خارجه ایالات متحده همچنین گفت: "چین ، تونس، ازبکستان، مصر و ویتنام کشورهایی هستند که تلاش در سانسور اینترنت دارند."

چین می گوید که مسئله به میان آمده میان گوگل و این کشور نباید به مناسبات میان چین و آمریکا مرتبط شود.

در همین ارتباط هی یافئی، معاون وزیر امور خارجه چین، به خبرگزاری شین هوآ گفته است که مناقشه میان گوگل و چین نمی بایست بیش از این جنجالی شود.

خانم کلینتون گفت: "کشورها و افرادی که در حمله های سایبری نقش دارند باید منتظر عواقب اعمال خود نیز باشند و جامعه جهانی می بایست چنین اقداماتی را محکوم کند.

بزرگترین موتور جستجوی جهان (گوگل) که از سال ۲۰۰۶ دامنه فعالیت های خود را به چین هم گسترش داد، در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) مدعی شده بود که هکرها تلاش کرده اند تا به ایمیل های شخصی فعالان حقوق بشر در چین رخنه کنند.

وزیر امور خارجه آمریکا از تلاش های کشورش برای ارتقاء سطح دسترسی مردم جهان به "جریان آزاد اطلاعات" خبر داد و گفت که ایالات متحده بر آنست تا با فن آوری های نوین مانع شود تا دسترسی کاربران اینترنت توسط دولت ها محدود یا سانسور شود.

MIRZADEH E ESHGHI - دوسلدورف - دوسلدورف
امریکا سگ کی باشه?
جمعه 2 بهمن 1388

oldboy - انگلستان - لندن
MIRZADEH E ESHGHI - دوسلدورف - دوسلدورف . مزخرف نگو ابله.
جمعه 2 بهمن 1388

parandeh_shargh - ایران - کرمان
oldboy - انگلستان - لندن متاسفم برات
جمعه 2 بهمن 1388

MIRZADEH E ESHGHI - آلمان - دوسلدورف
امریکا وانگلیس وریزه خوران لندن نشین دیروز وامروز ش س..کی باشن?
جمعه 2 بهمن 1388

Hoja Verde - ایران - تهران
MIRZADEH E ESHGHI - دوسلدورف - دوسلدورف . (امریکا سگ کی باشه?) بله دوست گرامی. آمریکا تنها به فکر منافع خود است و این گفته هایش هم از سر دلسوزی به ملل دیگر نیست. وگرنه پیش از انقلاب به شدت از شاه قاتل حمایت می کرد. سرنوشت ملل دیگر به آمریکا ربطی ندارد. پیروز باشید.
جمعه 2 بهمن 1388

anita14 - هلند - دهن هاخ
المان -دوسلدورف تو سفارتی هستی وگرنه دهانتو ببند
جمعه 2 بهمن 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟