قلعه‌نویی: ۵ کارشناس سفر تیم ملی را تایید کنند تا قانع شویم

قلعه‌نویی: 5 کارشناس سفر تیم ملی را تایید کنند تا قانع شویم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در واکنش به حضور تیم ملی در تورنمنت قطر گفت: اگر این موضوع واقعاً کمک می‌کند ما هم تمکین می‌کنیم، اما به شرطی که 5 کارشناس نظر بدهند تا قانع شویم.

امیر قلعه‌نویی در مورد شرایط سپاهان در آستانه دیدار با مقاومت سپاسی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال که روز جمعه در فولادشهر برگزار می‌شود؛ اظهار داشت: خدا را شکر هفته گذشته توانستیم 3 امتیاز سخت را در کرمان کسب کنیم تا از لحاظ روحی و روانی آماده شویم. مس کرمان مقابل ما فوتبالی انتحاری را به نمایش گذاشت که تا حدودی برایمان مشکل‌ساز بود.

وی با اعلام اینکه بازیکن مصدوم و محرومی مقابل مقاومت سپاسی نخواهیم داشت؛ ادامه داد: از شرایط خوبی برخوردار هستیم و آماده‌ایم با یک بازی رو به جلو مقابل مقاومت به میدان برویم. بازی این تیم مقابل استقلال را آنالیز کردیم. مقاومت بازی خوبی را مقابل آبی‌پوشان به نمایش گذاشت. مقاومت تیمی جوان، سختکوش و دونده است که از مربی با‌هوشی بهره می‌برد. در مجموع بازی سختی را مقابل مقاومت سپاسی در فولادشهر پیش‌بینی‌ می‌کنم.
قلعه‌نویی افزود: اگر بتوانیم مقابل مقاومت‌سپاسی با پیروزی میدان را ترک کنیم، اختلاف امتیاز را در صدر جدول بیشتر کرده و می‌توانیم با آرامش بیشتری وارد لیگ قهرمانان آسیا شویم. این مربی در مورد بازیکنان ملی‌پوش سپاهان و در اختیار قرار دادن آنها به تیم ملی برای تورنمنت قطر تأکید کرد: من تابع مدیریت هستم و هر چه آنها بگویند را قبول دارم، اما آیا حضور در این رقابت‌ها به فوتبال ما کمک می‌کند؟ اگر واقعاً کمک می‌کند ما هم تمکین می‌کنیم، اما به شرطی که 5 کارشناس در این مورد نظر بدهند تا قانع شویم. وی با اعلام اینکه از چیزی که منافع فوتبال ایران را فراهم کند تمکین می‌کنم؛ ادامه داد: نمی‌دانم کمیته فنی فدراسیون فوتبال به چه منظور تشکیل شده است؟ اگر برنامه این سفر از دل این کمیته بیرون آمده که خیلی کارشناسی است، اما اگر این طور نیست کمیته فنی که 2 نفرشان نمایندگان باشگاه‌ها هستند، باید عکس‌العمل نشان دهد. قلعه‌نویی در پاسخ به این سؤال که آیا حضور تیم ملی در قطر را در راستای منافع فوتبال ایران می‌داند یا خیر؛ گفت: من عضو کمیته فنی و کارشناسان نیستم که بخواهم نظر بدهم. در این مورد باید کمیته فنی فدراسیون فوتبال نظر بدهد. سرمربی سپاهان با بیان اینکه هیچ تماسی از سوی قطبی با من گرفته نشده و صحبتی در این مورد نشده است، تأکید کرد: اگر موضوعی بر خلاف میلم باشد نقطه نظراتم را می‌گویم، اما در نهایت هیچ‌گاه روی حرف مدیریت حرفی نخواهم زد.

dannni - سوئد - استکهلم
ژنرال بزرگ کارشناس برای چه خودت اخر کارشناسا هستی تو دنیا فوتبال دو نفر خیلی بهم شبیه هستن ژنرال امیر خان و خوزه مورینو
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

loststaar - امارات متحده عربی - دبی
امیرخان فقط در حد لیگ ایران هستش و نه در حد اسیا وبالاتر در ضمن من خودم طرفدار استقلال هستم
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

loststaar - امارات متحده عربی - دبی
امیرخان فقط در حد لیگ ایران هستش و نه در حد اسیا وبالاتر در ضمن من خودم طرفدار استقلال هستم
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

mdice7 - ایران - تهران
آقا یکی پیدا بشه منافع گروهبان قندلی رو بپردازه، روزی برسه که تو هم مثل اون مرشدت(علی دنبه) دستت از تیم تاج کوتاه بشه، مردتیکه دلال باندباز با اون امام زمانت. راستی محرم اومد سبیلات رو نتراشی
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

از دور به همه چی نگاه کن - ایران - تهران-شریعتی
چرا فوتبال مارو کثیف کردی ...ژنرال. بزار تیمی که حقشه ببره و بیا یکم مردونگی ترویج کن... دستت رو برای برد تیمت بزار روی زانوت با چشماتم سمت خدا نظر کن...
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

kadkhoda saeid_uk - انگلستان - منچستر
مخالفهای لنگی امیر خان قلعه نویی (ژنرال ابیهای پایتخت) زود برن دهنشونو اب بکشن مخصوصا اقای یک صفحه اسم شریعتی / دنی جان من هم با نظرت موافقم دوست عزیز امیر خان خودش سالار همه کارشناس های ایرانه.
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

mackaliila - چین - چانگ
باریکلاااااااا .... اقای قلعه نو ئی قهرمانی تیم سپاهان
جمعه 27 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.