حضور ائمه جماعات در بانکها برای مشاوره

حضور ائمه جماعات در بانکها برای مشاوره

مهر: دبیر گردهمایی سراسری ائمه جماعات بانک ملی کشور با بیان اینکه تاکنون ارتباط با ائمه جماعات سیستماتیک نبوده است، گفت: زیر ساختها برای حضور ائمه جماعات برای ارائه صورت مشاوره در داخل بانکها فراهم است.

حسین دشتی ظهر چهارشنبه در گردهمایی سراسری ائمه جماعات بانکهای ملی کشور افزود: هدف از برگزاری همایش ایجاد ارتباط بیشتر مدیران اجرایی و ائمه جماعات، بهره وری بیشتر ائمه جماعات در بانکها، گسترش فرضیه امر به معروف و نهی از منکر و همچنین ایجاد فضای فرهنگی اسلامی در بانکهای ملی بوده است.
دبیر گردهمایی سراسری ائمه جماعات بانک ملی کشور گفت: با ایجاد فضای اسلامی در بانکها شاهد رفتارهای شایسته و مشکلات کمتر خواهیم بود.وی اظهار داشت: حضور علمای دینی و بهره وری از وجود آن ها در جامعه باعث فرهنگ سازی غنی اسلامی خواهد شد.وی خاطر نشان کرد: قانون بانکداری اسلامی یکی از قوانین بانکی دنیاست که بحران اقتصادی دنیا کمترین ضرر را به سیستم های این نوع بانکداری وارد کرده است.حجت الاسلام واعظ موسوی معاون رئیس ستاد اقامه نماز کشور در خراسان رضوی نیز گفت: اگر در جامعه عدالت اقتصادی صورت نپذیرد نماز هم معنایی ندارد.وی همچنین تصریح کرد: مدیران بانکهای کشور که اقتصاد را در دست دارند باید با تدبیر و سیاست فرهنگ عمومی جامعه را به سمت پرداخت زکات ببرد.حجت الاسلام واعظ موسوی تاکید کرد: باید در جامعه از طریق روحانیون فرهنگ مرگ ترویج پیدا کند تا فرهنگ اقتصادی زکات نیز صورت پذیرد.

black or white - ایران - اصفهان
بالاخره این همه آخوند تولید می شه یه جایی باید دستشون بند بشه !!!
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

nader303 - ژاپن - ژاپن
اینم یه جور باجیه که دولت به اخوندا میده تا ساکت باشن وگرنه جای این اشغالا تو مدرسه و بانک نیست که جاشون تو مواله.
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

omid var - کانادا - تورنتو
فرهنگ سازی غنی اسلامی!!!!!!! تو را بخدا بسته دیگه بیشتر از این غنی نکنیدش. تا همینجاشم توش ماندیم. ------ اغای حجت الاسلام واعظ موسوی نماز که جز دلا راست شدن معنائی دیگزی نداره. وقتی که رهبر اسلام اغای خامنه ای چنین رفتاری را با مردم انجام دادند بی معنا بودن کل اسلام را ثابت مکنه. حلا شما سعی دارید دلا راست شدنشو معنیدار کنید. ضمنا زکات قسمی از درامد مردم است ولی حالا که شما کل اموال مردم را دارید بالا مکشید و یا بهتر بگم سگخورش میکنید.----- مرگ بر اخوند و جدش و نسلش
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

بابک - ایران - سبزوار
بسیج اخوندی
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

stockholm - سوید - استهلم
این اشغالها رو چه به این کارها. اینا چه میدونن اقتصاد چیه بانک چیه. نسلتون منقرض بشه ایشالا.
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

invincible - آمریکا - مینستا
سلام به شما:. در خاطرات مک فارلن؛ وقتی که سر جریان ایران گات با یکی‌ از آخوندهای بالای رژیم داشته مذاکره میکرده نوشته بود که آنقدر این آخوند بو میداد که مجبور شده با یک دستمال جلو بینیش رو بگیره، خاک بر سر هر کسی‌ که با این آخوندها بخاطر پول مذاکره میکنه،از بیل کلینتون کثیف گرفته تا اوباما بی‌ سواد و چاپلوس،راستی‌ مرسدس بنز ضد گلوله کجاست توی این تصویر؟ اینها آنقدر شیر شدن که بیان توی خیابان،یادمه که وقتی مجاهدین آخوندهای بالایی‌ رو به هلاکت می‌‌رسوند اونها سوار بنز ضد گلوله میشدن،اشرفی،با هنر،رجائی،و اون مجلس کثافت رو،حالا هم یواش یواش به اون روز میرسه که آخوند‌ها از ترس نتونن بیان بیرون مثل رژیم شاه!!
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
خاک بر سرتان تا حالا که وظیفه کشتن و فضولی در همه چیز بود فقط بانک کم بود.
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

vaghe bin - ایران - تهران
اینها فقط یک کار خوب بلدند.لواط با بچه های بسیجی وبازی با زن ودخترهای بسیج و سپاه ....اگر در تاریخ اسلام از اینها چیز دیگری سراغ دارید بنویسید..
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

delmorde - سوپد - یوتبوری
نمایش جالبیست اینها کمدین های ایران هستند با اون هیبت رژه میروندحتما جلو علی شیره ای داشتند این اجرای مسخره را می کردند. من که خیلی خندیدم ممنون.
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

mohsen_raja - ایران - تهران
توی توالت های عمومی هم مردم اصلا رعایت نمی کنند، کاش اول برای اینکه دستشون راه بیافته می فرستادنشون اونجا، هم مشاوره میدادن خصوصا که اسلام هم به این مهم بسیار پرداخته وهم در مورد این شعارنویسی ها توی مستراح ،نهی از منکر میکردند!
چهار‌شنبه 18 آذر 1388

کلاب - ایران - تهران
بچه ها باربا با پا یادتونه . شکل همه چیز میشد همه کار میکرد .شده حکایت اخوند های ایران
پنج‌شنبه 19 آذر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.