حقیقت جو: تنها حکومت غیردینی حافظ دین و آزادی مردم است
با اینکه درزمان وقوع انقلاب اسلامی درکشورش ایران ده سال بیشتر نداشت به همراه بزرگ ترها در تظاهرات خیابانی شرکت می کرد. او بعدا دردانشگاه رهبر دانشجویان شد ودرمجلس نماینده ای بود اصلاح طلب، منتقد و رک گو و به سبب همین رک گویی به ده ماه زندان محکوم شد. اوبعدا ازمجلس استعفا کرد و الان چندسالی است که در یکی ازدانشگاه های آمریکا به کارهای آموزشی مشغول است .
فاطمه حقیقت جو، میهمان من در برنامه به عبارت دیگر، کماکان خودش را مبارز راه اصلاحات می داند. آیا او هنوز به اصلاح حکومت دینی معتقد است ؟
خانم فاطمه حقیقت جو به برنامه به عبارت دیگر خوش آمدید. خانم حقیقت جو شما زمانی در یک مصاحبه گفته بودید که اصلاح طلب ها زندان را به خارج از کشور رفتن ترجیح می دهند، حالا بسیاری از دوستان اصلاح طلب شما درایران زندانی اند، اما شما در خارج هستید.
با تشکر ازشما برای این برنامه. دراین خصوص البته ما بسیار متأسف هستیم که دوستانمان همه درزندان هستند و درواقع شرایط خوبی هم برای آنها نیست و آرزو می کنم که زودتر آزاد بشوند. در خصوص خارج آمدن من به قصد یک فرصت مطالعاتی کوتاه به خارج رفتم و فکر می کردم که بالاخره بعد از یک سال به ایران باز می گردم.
این یک نکته و نکته دوم این است که بالاخره باید دید که کدام کار مفید تراست من فکر می کنم که کسی که وارد کار سیاسی می شود باید خودش را آماده برای دادن هزینه هم بکند و واقعا زمانی که من این جمله را گفتم حول وحوش زمانی که من نماینده مجلس بودم اگر آن موقع در ایران بودم و بازداشت می شدم حتما می رفتم دوره زندانم را هم طی می کردم به این دلیل که معتقد بودم که باید ایستاد و برای آن هدفی که آدم دارد کار کرد و اگر لازم هم شد هزینه بدهد گرچه هزینه دادن هدف اصلی نیست.
حالا به این سوال که اصولا چرا استعفا کردید، می پردازیم، ولی شما در زمان استعفای خود گفته بودید که من کارم را کردم و هیچ این ایده را به مخاطبان یا طرفدارانتان ندادید که قرار است به مبارزه سیاسی ادامه دهید. آیا آن موقع قصد تمام کردن کار سیاسی تان را داشتید ؟
نه. من در آن مصاحبه نگفتم که در واقع کارهای من تمام شده به این مفهوم که بگویم خوب حالا دیگرتمام شده و دیگر می خواهم بروم خارج از سیاست. گفتم که به عنوان نمایندة مردم کارهایی که از توان من برمی آمده من درمجلس انجام دادم وحالا به دلایل سیاسی امکان حضور در مجلس نیست و در واقع الان به کارسیاسی در حوزه خارج از مجلس ادامه خواهم داد. آنکه درآن مصاحبه گفتم من کارهایم را کردم مقصود در درون مجلس بود.
یعنی کماکان شما خودتان را یک فرد فعال سیاسی می دانید؟
بله.
چه کار می کنید در این زمینه ؟
ببینید در واقع هدف اصلی این است که کمک بکنیم به فرهنگ دموکراسی در کشور و من همچنان فعال سیاسی هستم و در حوزه جامعه مدنی حضوردارم. با توجه به سابقه کاری من که بیشتر از حوزه آموزشی آمده ام و فکر می کنم که یکی از موانع اصلی دموکراسی در ایران موانع فرهنگی است؛ بنابراین باید ما فرهنگ دموکراسی را ترویج کنیم. و فرهنگ دیکتاتوری باید کاهش پیدا کند. اگر به محیط خانه نگاه کنیم و اگر به روابط اجتماعی داخل مثلا مدرسه و نهادها نگاه کنیم و به روابط در حوزه سیاست نگاه کنیم حکایت از یک سری مسائل فرهنگی دارد.
به همین دلیل من فعالیتم را بعد از مجلس در دو حوزه متمرکز کردم. که یکی همان حوزه فرهنگی و آموزشی است تا مواردی را که مورد نظرمان هست ازطریق آموزش به توسعه اش بپردازیم که من بیشتر تمرکزم را در حوزه آموزش زنان گذاشتم.
شما در واقع مسئول بخش آموزشی و اطلاعاتی زنان در رهبری سیاسی در ایران در دانشگاه ماساچوست آمریکا هستید؟
بله.
از یک دانشگاه یک شهر آمریکا و در یک بخش کوچک, شما دقیقاٌٌ چه نوع فعالیت سیاسی می کنید که بتواند در داخل کشور برای زنان و مردانی که خواهان اصلاحات هستند، موثر باشد؟
البته آن برنامه دوره آموزشی که ما داریم دوره ای است که لزوما اختصاص به ایران ندارد. یک دوره ای است که درواقع تمام زنان در تمام دنیا هر جا که هستند می توانند ثبت نام بکنند و مهارت های لازم را برای حضور در تصمیم گیری های کلان یک کشور یاد بگیرند.
ولی بطور مشخص به دلیل اینکه این برنامه با خلاقیت خود من در برنامه های این دانشگاه مشخص اضافه شده بنابراین و به دلیل اینکه من ایرانی هستم ترجیح می دهم اگر بناست که مارکتینگی برای این برنامه صورت بگیرد درواقع مخاطبین ایرانی را هم جذب بکنیم تا از این آموزش ها بهره مند بشوند.
آیا در جایی سخنرانی می کنید ؟
بله. این یک بخش از کار است. عرض کردم یک بخش آموزشی است و بطور مشخص تر در خصوص مسائل ایران است. درواقع از طریق ارتباطاتم و مصاحبه ها یا از طریق نوشتن مطلب در حوزه های سیاسی و زنان تلاش می کنم که به آن برنامه آموزشی و فرهنگی بیشتر کمک بکنم.
حالا برگردیم به موضوع استعفای شما از مجلس. چرا استعفا کردید؟ شما اگر یک نماینده صریح البیان و فعالی در داخل مجلس شورای اسلامی ایران بودید چرا استعفا کردید؟ چرا نمی توانستید در آنجا مؤثر باشید؟
ببینید درواقع زمانی نمایندگان فراکسیون اکثریت تصمیم گرفتند استعفا بکنند.
در مجلس ششم ؟
درمجلس ششم که احساس می کردیم نهاد انتخابات که نهاد بسیار مهمی است و تضمین کننده بعد جمهوریت نظام است ، دارد خدشه دار می شود و دارد نقش انتصابی را بازی می کند، تصمیم به استعفا گرفتیم.
همان چیزی که بارها و بارها از تشکیل مجلس ملی در یک صد سال گذشته ما در برحه هایی مشاهده می کردیم که ابتدا رضا شاه در صدد تشکیل مجلس فرمایشی بود، بعد شاه درصدد تشکیل مجلس فرمایشی بود و بعد از انقلاب هم در همین سال های آخر گذشته از اینکه چه کسی نماینده است، چه شخص خاصی نماینده است، مهم این است که در واقع مجلس نمایندگی بکند قاطبه ملت ایران را که ملتی است متنوع و متکثر به لحاظ دیدگاه های سیاسی به لحاظ بعد قومیتی وبه لحاظ مذهبی و دینی. این تنوع و تکثر باید در مجلس تبلور پیدا بکند.
با تصمیم نهادهای قدرت و شخص رهبری بنا بر این بود که دیگر انتخابات، انتخابات آزادی نباشد و فقط محدود بشود به یک سلیقه خاص در یک طیف سیاسی مشخص و این یک خبر جدی و اساسی برای نظام بود.
مذاکرات صورت گرفته بود و این مذاکرات در واقع به بن بست خورده بود. وقتی مذاکرات به بن بست می خورد شما باید یک کار دیگری بکنید که ما ارزیابیمان در آن فراکسیون این بود که از طریق استعفای جمعی، اعتراضمان را نشان بدهیم تا شاید منجر به تجدید نظر بشود و اگر نشود اقلا یک اقدام تاریخی صورت گرفته شده باشد.
این دو دلیل اصلی و اساسی بود. چون بطور مشخص حتی هدف این نبود که هشتاد نماینده رد صلاحیت شده تأیید بشوند در آن سال برای انتخابات مجلس هفتم دو هزار و پانصد کاندیدایی که گرایش اصلاح طلبی داشتند رد صلاحیت شده بودند و این در واقع به معنی حذف جریان اصلاحات در مجلس و بتدریج در قدرت بود و به همین دلیل در ماه های پایانی مجلس احساس کردیم که باید استعفا بکنیم و من به اصرار شخصی خودم اولین کسی بودم که از مجلس استعفا کردم.
در دورانی که نماینده مجلس بودید شما را به دادگاه فراخواندند و نهایتا به شما هفده ماه حبس دادند. اتهام شما چه بود؟
من البته چند تا اتهام داشتم. در واقع چندتا پرونده داشتم. پرونده ای که ابتدا به بیست ماه و بعد در تجدید نظر شد ده ماه و در دیوان عالی به ده ماه تنزل پیدا کرد مربوط به دو نطق پیش از دستور من بود. یک نطقم در مجلس در باره یکی از زنان روزنامه نگار بود که به شکل غیرقانونی بازداشت شده بود و من به رویه قضایی اعتراض کردم. در واقع در آن نطق اشاره کرده بودم که این بازداشت ها توسط دستگاه قضایی اطلاعات سپاه صورت می گرفت و رهبری هم از این روش حمایت می کند.
شما روندی را که الان در ایران وجود دارد، توضیح می دهید؟ چقدر تفاوت می بینید بین آن اصلاح طلبی که از دوم خرداد در ایران شروع شد و آنچه که امروز در ایران جریان دارد.
همان زمان هم بعضی ها می گفتند که اصلاح طلبی شکست خورده. البته بستگی به این دارد که شما اصلاح طلبی را چگونه تعریف کنید. از نظر من اصلاح طلبی به یک مفهوم شکست نخورده بود. به مفهوم خاص دمکراسی خواهی در مردم. این شکست نخورده بود اگر چه یک گروه سیاسی به دلایلی شکست خورده باشد. چون به نظر من اگر انتخابات آزاد بود، وضعیت مجلس هفتم و هشتم پیش نمی آمد.
اما در واقع من فکر می کنم که این حاصل کش و قوس بین قدرت و اصلاح طلبان است. قدرت موجود، کودتاگران و شخص آقای خامنه ای، یک استراتژی حذف و سرکوب داخلی و تنش زدایی و معامله در سطح بین الملل را در دستور کار خود قرار داده اند. آنها نمی توانند همزمان در دو جبهه بجنگند. بنابراین فکر می کنند باید فشار را بیشتر و بیشتر کنند و فضای سیاسی را تنگ تر کنند و طبیعی است که این شرایط بسیار سخت تری را ایجاد می کند.
اما این طرف ماجرا است. طرف دیگر ماجرا، نیروهای جامعه مدنی شامل دانشجویان، زنان، کارگران، روزنامه نگاران، اقوام، فعالان سیاسی و گروه های مذهبی مختلف است که فشار بیشتری را می آورند که این استراتژی شکست بخورد.
بعضی از اصلاح طلبان هم به مقامات هشدار داده اند که اگر دامنه سرکوب ها گسترده تر شود، امکان دارد که جنبش رادیکال تر شود. بسیاری معتقدند که ممکن است این جنبش از چارچوب اصلاح در نظام جمهوری اسلامی خارج شود و اساسا کل نظام جمهوری اسلامی نفی شود. در بعضی از این تظاهرات شعارهایی هم در این زمینه داده شده، مثل جمهوری ایرانی. نظر شما در این باره چیست؟
به نظر من، چنین تحلیلی کاملا درست است. ما این نکته را به تجربه در میان کسانی از روزنامه نگاران، دانشجویان و فعالان سیاسی که در دهه گذشته زندانی شده اند، دیده ایم. آنها رادیکال تر شده اند و به این نتیجه رسیده اند که خیر، نظام قادر نیست خود را اصلاح کند و اصلاح پذیر نیست. ما هم تلاش خود را کرده ایم و باید طرحی نو دراندازیم.
ببینید اگر به حرکت مردم در چهار ماه گذشته نگاه کنیم، این نکته را می بینیم. مردم شعارشان این بود که رای ما کجاست. و آنها فقط می خواستند که محمود احمدی نژاد رییس جمهوری نباشد و مهندس موسوی به عنوان برنده واقعی انتخابات بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند و یا نه، پذیرفته بودند که انتخابات تجدید شود.
پس از این، به تدریج که خواسته های نه گانه اعلام شد از طرف افراد مختلف، همه این خواسته ها مورد انکار قرار گرفت و آقای خامنه ای احساس کرد نیازی به معامله ندارد. قدرت را دارد. نظامیان قدرت را دارند و نیازی به معامله و مذاکره وجود ندارد. این احساس و در دستور کار قرار دادن سرکوب، باعث شد که به تدریج سیاست های نظام به چالش کشیده شود.
به عنوان، سیاست خارجی ما هیچ وقت در این راهپیمایی ها مورد چالش قرار نمی گرفت، برای اینکه مساله مردم مساله آزادی و انتخابات آزاد بود. اما دیدیم که در راهپیمایی روز قدس که اتفاقا سمبل سیاست خارجی جمهوری اسلامی است، مردم سیاست خارجی جمهوری اسلامی را به چالش کشیدند.
از سوی دیگر، سیاست های کلی نظام و کل به چالش کشیده شد. یعنی مردم احساس کردند که گرچه میرحسین موسوی می خواهد که همچنان مردم را حول جمهوری اسلامی حفظ کند و اصل بازگشت به قانون اساسی را مطرح می کند، ولی در واقع جوانها احساس می کند که خیر اتفاق دیگری افتاده است. جریانی کارهایی در زندان ها کرده، مردم را در خیابان ها کشته و حاضر هم نیست که به خواسته های مشروع مردم تن دهد.
نظر خود شما در این باره چیست؟ شما در استعفانامه خود از مجلس، از این مساله انتقاد کرده بودید که گروه و جریانی تلاش می کنند همبستگی اسلام ناب محمدی و دموکراسی را به هم بزنند. الان نظر شما چیست؟ با همه این تجربیات هنوز فکر می کنید که این دو با هم سازگار هستند؟
من هنوز معتقدم که دین تفاسیر مختلفی دارد. به جای اینکه دین را حذف کنیم، باید تفسیر صلح آمیز از دین ارایه کنیم.. باید تکلیف خود را با دین روشن کنیم. حدود یک میلیارد مسلمان در دنیا وجود دارد و راهش این نیست که بگوییم اسلام به درد نمی خورد.
این یک نکته. نکته دوم این است که ما باید به تجربه جوامع بشری نگاه کنیم. اگر به تجربه بشری نگاه کنیم، می بینیم که کلیسا چه سرنوشتی داشته و نتیجه اش سکولاریسم نوع بدتر در اروپا و آمریکا است اگرچه در آمریکا دین بهتر تحمل می شود. از طرف دیگر تجربه 30 سال حکومت دینی را داریم. این مساله من را به این جمع بندی رسانده که اگر می خواهیم دین را حفظ کنیم و آزادی های مردم را رعایت کنیم، بهتر است که یک حکومت غیردینی داشته باشیم.
یعنی اینکه در واقع دین خودش محترم باشد و در جامعه مدنی هم حضور داشته باشد، اما قانون اساسی کشور و حکومت کشور سکولار باشند که اگر دینی ها هم خواستند که در قدرت هم حاضر باشند، ببینند که آیا می توانند رای مردم را به دست بیاورند. اما به هر حال، مبنا حکومت غیردینی است.
خانم حقیقت جو، شما رهبر فراکسیون دانشجویی در مجلس بودید و اصولا بر دوش فعالیت های دانشجویی خود به مجلس راه پیدا کردید و در زمان نمایندگی هم در این زمینه فعال بودید. جنبش دانشجویی را اکنون چگونه می بینید؟
جنبش دانشجویی همواره جنبش پویایی بوده و مثل نبض جامعه عمل کرده است. به اعتقاد من، جنبش دانشجویی، جنبش دمکراسی خواهی نهاد قدرت است و بخشی از جنبش دانشجویی این تمایل را دارد که نظام اصلاح پذیر است.
به نظر شما چیزی به نام جنبش دانشجویی اصولا وجود دارد که انسجام و تشکیلاتی داشته باشد و بتواند به صورت منسجم در هر زمینه که می خواهد و به هر شکلی که می خواهد عمل کند؟
جنبش دانشجویی قطعا در ایران وجود دارد، ولی اینکه احساس کنیم یک رهبری مشخص دارد، این طوری نیست. به ویژه پس از انتخابات، شکل هسته های پخش را پیدا کرده اند که سهمیه ای مدیریت می کنند و جای مشخصی را مدیریت می کنند، یعنی شکل به شدت غیرمتمرکز و موثری دارند. اتفاقا در موقعیت فعلی سرکوب، تمرکز آسیب پذیری جنبش دانشجویی را افزایش می دهد.
vahid22 - آلمان - هامبورگ |
بابا تو هم گرفتار اسلام زیرناف محمدی هستی!! |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
matias1987 - فنلاند - ترنیو |
خدا رو شکر. بالاخره یکی فهمید که دین از سیاست باید جدا باشه. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
زندگی زیبا - ایران - آبادان |
دنی اگه منو قبول نکنی میگم این ها یا فاطی رجبی زنت بشه |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
vahid22 - آلمان - هامبورگ |
حاج خانم دست بردار!تا کی میخای اسلام رو سکولاریزی تعبیر کنی؟قرآنو تو هرمونوتیزم تفسیر کنی؟! |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
اوس جنبش سبزی که با حکومت جمهوری اسلامی مخالفتی ندارد و بدون کم و کاست این حکومت ننگین را قبول دارد؛ فقط بدرد خورشت سبزی میخورد و بس |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
baas - هلند - روتردام |
قابل پرسش است که چرا باید دین (اسلام ) را حفظ کرد؟ چه خیری اسلام برای بشریت داشته و دارد . بجز ............ |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
{{تنها حکومت غیردینی حافظ دین و آزادی مردم است}} چشم بسته غیب گفتی خانم حقیقت جو؟!!! ولی باز هم درود بر تو که حداقل این ساده ترین منطق سیاست و حکومت را میگویی و میدانی ؛ بعضی ها که هنوز بعد 30 سال میگن: امام خمینی گفت ... مقام معظم رهبری گفت...... ما به اصل جمهوری اسلامی پایبندیم.... قانون اساسی مشکلی ندارد..... جنبش سبز با جمهوری اسلامی مخالفتی و مشکلی ندارد و.... |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
خانم حقیقت جو شما فرمودید:{{مبنا حکومت غیردینی است.}} اگر یک مجتهد بر اساس نیاز زمان فتوا های مختلف بدهد خواه ناخواه در امور حکومت دخالت میکند. مجتهدین مسلمانان را ملزم به اطاعت از خود میکنند(( https://antieslaam.blogspot.com/2009/11/blog-post.html )) پس با نظراتشان میتوانند سرنوش یک مملکت را آنجوری که می خواهند رقم بزنند و عوض کنند. شما چه راهکاری برای جلوگیری از این فاجعه دارید؟! |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
خانم حقیقت جو شما فرمودید:{{باید تفسیر صلح آمیز از دین ارایه کنیم. باید تکلیف خود را با دین روشن کنیم..}} تمام علمای شیعه به قصاص و چند همسری و حدّ و ... اعتقاد دارند و میگویند که نمیشود این احکام را سانسور یا عوض کرد چون جزءی از اسلام هستند. شما چه پیشنهادی برای این دارید؟! منظورتان از " . باید تکلیف خود را با دین روشن کنیم.." چیست؟! تا کی می خواهید غیر شفاف و با ترس صحبت کنید؟ |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
خانم حقیقت جو شما فرمودید:{{حدود یک میلیارد مسلمان در دنیا وجود دارد و راهش این نیست که بگوییم اسلام به درد نمی خورد..}} آیا یک میلیارد شیعه در دنیا وجود دارد؟! مشکل و معضل ملت ما "مذهب شیعه" است نه چیز دیگر! بیش از 100 سال است که در قانون اساسی ایران آمده است :مذهب رسمی کشور شیعه است و 5 مجتهد شیعه می توانند قوانین مملکتی را وتو کنند یا اضافه کنند و... بیش از 100 سال است که روحانیون شهروندان درجه یک هستند و باقی ملت درجه دو و سه و چهار و... خانم حقیقت جو با ملت صادق و رو راست باشید. ما نیازی به دین و مذهب نداریم. دین و مذهب برای توی خانه است. توی قلبت خدا رو بپرست. تظاهر به مذهب ( هر مذهبی) و خدا پرستی در ایران باید "جرم"باشد و جریمه داشته باشد تا ایران؛ ایران شود. ما هیچ نیازی به مذهب نداریم. ما نان می خواهیم. آزادی می خواهیم. کار می خواهیم و می خواهیم مثل باقی کشور های دنیا سربلند باشیم و یک کشور در استاندارد جهانی داشته باشیم. همین. آیا این خواسته زیاد است؟ |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
1. خانم حقیقت جو شما فرمودید:{{ در واقع دین خودش محترم باشد و در جامعه مدنی هم حضور داشته باشد، اما قانون اساسی کشور و حکومت کشور سکولار باشند که اگر دینی ها هم خواستند که در قدرت هم حاضر باشند، ببینند که آیا می توانند رای مردم را به دست بیاورند. اما به هر حال، مبنا حکومت غیردینی است.}} این مشخصاتی که دادید؛ کشور "ترکیه" است. من کاملاً بر اوضاع کشور ترکیه واقفم. چون سالهای سال در این کشور زندگی کردم و در بطن خبرها و تاریخ و.. این مملکت زیبا بوده ام و هستم. "ایران هیچوقت ترکیه نمیشود." |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
2. چون ترکیه هم برای غیرمذهبی شدن پتانسیل دارد ( ملحق شدن به اتحادیهء اروپا - و قانون اساسی که آتاتورک بنانهاد- انواع توریستها از کشورهای مختلف و....) و هم برای اسلامی شدن و مذهبی شدن ( دخالتهای روحانیون ایران و پولهایی که جمهوری اسلامی به این کشور تزریق میکند و مسلماً انتظاراتی هم دارد! خط گرفتن مفتی های ترکیه از مصر یا نجف) پس ترکیه در یک تضاد قوی به پیش میرود و بر اساس گفتگوهایی که با اروپا از 100 سال پیش انجام داده ( بر سر جزایر کرت و قبرس و اختلاف با یونان و...) دموکراسی و گفتگو را هم از اروپا یاد گرفته اند و در جامعه نهادینه کرده اند. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
3. تا جاییکه بی مذهب ها و دین ستیز ها به یک حزب اسلامی رای دادند تا حکومت را دردست بگیر. چون تشخیص دادند سیاستهای اقتصادیی که بیان میکند موجب پیشرفت مملکت میشود؛ فارغ از دینی بودن و مذهبی بودن اشخاص این حزب. و وقتی هم آن حزب ( عدالت و توسعه) سر کار آمد از همان اشخاص بی دین و دین ستیز برای پیش بردن اهدافش استفاده کرد و به آنها اجازه داد تا در ساختن مملکت و اظهار نظر کردن و... به حزب اسلامی کمک کنند. اما مسلمانان ایران چه؟!!!! ایشان هنوز که هنوزه میروند کربلا و مکه و.. تازه اونجا می خواهند مواد مخدر بفروشند!! یا به همجنسگرا ها که جزئی از شهروندان ایرانی هستند لقب "لواط کار" میدهند! یا زنان را صرفاً یک وسیله برای ارضای جنسی میدانند! برای کسانی که قصاص میشوند دست میزنند و شادی میکنند و....... |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
4. این یک فرهنگ شترمرغ گاو پلنگ است که 30 سال برای آن زحمت کشیده شده است و دیگر راه برگشتی برای آن نیست.این دین نیست بلکه "فساد" نام دارد و باید از بین برود چون علمای اسلام و مجتهدین بارها و بارها اظهار داشتند که : "نمیشود از دستورات خدا سرپیچی کرد و یا چیزی را تغییر داد!" اسلام و بخصوص مذهب شیعه؛ ×××× دل بخواهی نیست×××× برای همین من یک آنتی اسلام شدم. اگر شما ثابت کنید که غیر از این است؛ من و امثال من در حالی که یک کافر باقی میمانیم یک " همسو اسلام" میشویم. و ماهم برای ساختن مسجد بیل و کلنگ میزنیم. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
dannni - سوئد - استکهلم |
بعد از سی سال تازه اومدین اینو بگین بس چرا انقلاب کردین 30 مملکت رو به یک ویرانه تبدیل کردین مرفهترین مردم از لحاظ فرهنگ و اقتصاد به فقیر ترین مردم تبدیل کردین خوب شاه هم حکومتش غیر دینی بود چرا اومدید کشور رو نابود کردین |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
آخر اینکه: ترکیه فقط استانبول- آنکارا- و آنتالیا نیست! متاسفانه همهء کسانی که از ترکیه الگو برداری میکنند همین سه شهر را دیده اند و گول آزادی های به ظاهر " دین از سیاست" جدای این دو یا سه شهر را خورده اند! ترکیه شهرهایی دارد که بنیاد گراهای اسلام در آنجا لانه کرده اند و گوش به فرمان مراجع خودشان هستند ( حتی همان سه شهر هم مستثنی نیستند!) و دقیقاً مثل آتش زیر خاکسترند. اسلام لانهء فساد است تا زمانی که تحول عظیم در آن صورت نگیر؛ هیچ حقی برای نشان دادن خود نباید داشته باشد. اول "مردم سالاری" را بپذیرد؛ بعد وارد اجتماع شود. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
در حال حاضر دشمن اصلی ملت ایران کدیورها- منتظری ها- اکبر گنجی ها و.. هستند چون خامنه ای و رفسنجانی و مصباح یزدی و.. همین هستند که میبینیم. کسانی که دم از "اسلام نو و مدرن" میزنند؛ "شریعتی" مسلکانی هستند دارند خود را برای حکومت بعدی آماده میکنند و 100 البته ملت ایران هوشیارند |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
dannni - سوئد - استکهلم . افرین به شما تغئیر مثبتی را در کامنت شما می بینم امیدوارم بیشتر تحقیق کنید تا پی ببرید اسلام بوده است که ایرانی را که روزی تاج سر تمدن جهان بود به این روز افکنده که مایه ی خجالت من و شما باشد در ضمن حکومت سابق سکولار نبود منتها یک اسلام عجیب و غریب که بار و کاباره بود از انسو تاسوعا و عاشورا و حسینیه ی ارشاد و شریعتی!!!!که همان اسلام امریکائی ما را به این روز انداخت ولی یک حقیقت شاه با تمام اشتباهاتش یک ایرانی و وطنپرست بود برای منهم کوچکترین اهمیتی ندارد که همفکران من در مورد نقد اسلام چه نظری دارند قضاوت من بدون اغراض شخصی و وابستگی به......ایسم...هاست..پیروز باشی ...لیکا تیل. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
لچک تو سند اسارت اسلامی توست وخودت خوب میدانی این لچک نماد ایدئو لوی ننگین اسلام است نه پوشش...پس نظراتت 1..بام...2...هوا. |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
mr. fair - انگلستان - منچستر |
من نمیدونم چه اصراریه که همه می خواند اسلام توجیح کنند بابا به خدا نمی تونید مشکلات این دین یکی و دوتا و ده تا و صدتا و هزار تا نیست که بشه توجیح کرد اثبات این که کره زمین مکعبه اسون تر از اینه که اسلامو انسانی معرفی کنی مرگ بر اسلام و مرگ بر کسانی که می خواند بگن این دین انسانیه |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
bahram366 - ایران - تهران |
اقایartemis-swچه فرقی بین تو عمال حکومت فاشیستی اسلامی وجود داره اونها طرفدار حجاب اجباری هستن وتوطرفدار بی حجابی اجباری به جای اینکه به خاطر طرز لباس پوشیدن به شخصی گیر بدی بهتره که ابتدا به حرفاش گوش کنی وبعدنظربدی |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
dannni - سوئد - استکهلم |
زندگی زیبا - ایران - آبادان // تو معلومه از اونها هستی شوهر اینده ات کتک میزنی من حوصله ای کتک خوردن ازت ندارم |
یکشنبه 24 آبان 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
bahram366 - ایران - تهران. شما چگونه ایرانی هستی که نمی دانی ارتمیس دریاسار ...زن..خشایارشا بود و این ای دی یک مرد نیست..بعد هم روسری نشانه ی ظلمت فکری شماست اگر بهره ای از دانش داشتید خود به یک زن محجبه می گفتید///ای زن مگر من مرد حیوان هستم که در خیابان از مویت تحریک شوم و مثل خروس!!!!!!!مرگ بر لچک اسلامی و ننگ بر تثبیت کنندگان ان!!!!!!!البته نظر شما عجیب هم نیست جزو ملتی هستید که از اصل خود بدور افتاده اید... |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
Hoja Verde - ایران - تهران |
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو. می دونستم که تو تاریخ آرنمیس زن بوده ولی نمی دونستم شما زنید. |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
نیک پندار - ایران زمین - شیراز |
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو یک بار دیگه هم گفته بودم: گرامی، حجاب فقط مخصوص دین اسلام نیست. اینو میتونی از آثار نقاشی اروپا در قرن های 18 و 19 ببینی منتها به شکل اسلام نبوده. و جالب اینکه شما در آثار ایران باستان (مثلا پرسپولیس) هیچ کجا عکس زن نمی بینید (احتمالا از اثرات بد اسلام بوده!!!) ظاهرا تنها تصویر موجود مربوط به یک زن ایرانی با پوشش چارقد (حجاب آن موقع که عشایر هم دارند.) هست. حالا اینکه اجداد آریایی ما هم به زنها ستم می کردند و اونا هم کوته فکر و متحجر و اختاپوس بودن رو دیگه خدا میدونه. جالب اینجاست کسانی ادعای آزادی میکنن که شخصی ترین مسائل اشخاص (مثلا نوع پوشش) را محکوم میکنند |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
نیک پندار - ایران زمین - شیراز. چند بار بگویم///کیمونو در ژاپن..تور نازک در لباس ساری در هند پوشش است نه ایدئو لوژی. ولی روسری در اسلام ننگین اسارت زن است که بر اثر حسادت محمد به عایشه ازمغز بیمارش بوجود امد همین حالا چه شده با هزار و یک دلیل می خواهید قضیه را وارونه کنید..مرگ بر اسلام و لچک. |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
آنتی کافر1 - ایران - شیراز |
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو. قبلا جایی از یک وطن فروش فراری شنیدم که بی حجابی نشانه تمدن یک مملکت است. به نظر من حیوانات جنگل متمدنترین موجودات روی زمین هستند. نیک پندار - ایران زمین - شیراز . عزیز من. شما اگر تا 100 سال دیگه این همه مثال و مدارک مستند برای این اشخاص متمدن ( بی حجاب ) بیاوری باز هم مرغ اینها یک پا داره. اینها هیچ گونه اهمیتی به این حرفها نمیدند. خلاصه بگم دشمنی این قبیله با اسلام است نه با حجاب. اگر دین شیطان پرستی هم حجاب را نشانه تمدن بدونه اینها بی چون وچرا پذیرا هستند وسخنی به میان نمی اورند. پس اینقدر خود را خسته نکن. زمانی که آتش پرستان زرتشتی بر این سرزمین حاکم بودند احتمالا همه زنان برهنه تشریف داشتند واز همه گونه لذت جنسی با هرکس که خود دوست داشتند بی نصیب نبودند وبا ورود اسلام این لذت از این خانمها گرفته شده است لذا طبیعی است که به مخالفت با اسلام بپردازند ووطن را به لذات شهوانی خود بفروشند وبه سوید و دیگر نقاط ام الفساد فراری بشوند. |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
bahram366 - ایران - تهران |
artemis-swاصلا برای من مهم نیست که تو زنی یا مردی من فقط به این نکته اشاره کردم که انتخاب نوع پوشش یکی از ابتدایی ترین حقوق هر فردد هست ونباید به خاطر اون به کسی توهین کنی درضمن انتی کافر ...مال حکومت اسهالی دهنت ببند ....خوری مفت نکن |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو |
آنتی کافر1 - ایران - شیراز . انتی شرف .انتی انسان..انتی بشر تو یکی ساکت کوکوی اسلامی که یکی از همان ..ان سابق هستی با ای دی جدید بلای انتی اسلام وسط مغزت. |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
آنتی کافر1 - ایران - شیراز = ناصریه ایران تهران= قصبه ایران-آبادان= شاهسون- ایران- ....= ........ |
دوشنبه 25 آبان 1388 |
|
آنتی اسلام - ایران - اهواز |
آنتی کافر1 - عربستان- حجاز )) همین روزها تّق این یکی آیدیت هم مثل اون 1000 تا در میاد تجزیه طلب مزدور |
سهشنبه 26 آبان 1388 |
|
armin100 - اتریش - سالزبورگ |
آنتی اسلام - ایران - اهواز افرین به تو که دست این مزدورای اسلامی رو مثل این آنتی کافر1 - ایران - شیراز باز میکنی وضمنا bahram366 - ایران - تهران . . ارتمیس با پوشش افراد که یک نظر شخصی هستش مخالف نیست با این اسلامیستای فاشیست مخالفه که از این مساله استفاده ابزاری به نفع خودشون مئ کنند.جاویدان ایران ازاد |
سهشنبه 26 آبان 1388 |
|