افزایش احتمال برخورد قضایی با مهدی کروبی

افزایش احتمال برخورد قضایی با مهدی کروبی

گزارش آقای کروبی در باره آزار جنسی بازداشتی ها جنجالی به دنبال داشت

دادستان تهران و دادستان کل کشور در اظهار نظرهای جداگانه ای از برخورد قضایی با مهدی کروبی، نامزد معترض به انتخابات ریاست جمهوری خبر داده اند.

عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در باره گزارش آقای کروبی در مورد تجاوز به بازداشتی ها گفته است:"آقای کروبی روحانی است و باید به اظهاراتش در دادسرای ویژه روحانیت مورد رسیدگی قرار گیرد."

آقای جعفری دولت آبادی در عین حال گفته که "گزارش کمیته پیگیری به ما ارجاع شده و تحت رسیدگی است و افرادی نیز در خصوص این پرونده احضار شده اند."

به گفته دادستان تهران "به محض افزایش اطلاعات در این خصوص" این موارد از سوی دادستانی به اطلاع مردم خواهد رسید.

همزمان روزنامه کیهان چاپ تهران، از قول غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور نوشته "موضوع رسیدگی به اتهامات آقای کروبی بر عهده دادگاه ویژه روحانیت است و باید آنها اقدام کنند و مطمئن باشید که اقدام می شود."

روزنامه کیهان از آقای اژه ای پرسیده که چرا "دستگاه قضایی در برخورد با تهمت های آقای کروبی مماشات می کند و آیا فشارهای از جمله فشارهای بین المللی و خارجی سبب شده که دستگاه قضایی درخصوص برخورد با آقایان موسوی و کروبی کوتاه بیاید؟"

آقای اژه ای در پاسخ گفته که "دستگاه قضایی تحت تاثیر فشارهای بیرونی قرار نمی گیرد و به موقع کار خود را انجام می دهد."

بعد از انتخابات ریاست جمهوری و اعتراضات پس از آن عده ای کشته و زخمی شدند و تعدادی از اعضای ارشد گروه های اصلاح طلب دستگیر و زندانی شدند.

در جریان این اعتراضات گزارشهایی در باره بدرفتاری با برخی زندانیان منتشر شد و آقای کروبی اعلام کرد که در کهریزک برخی بازداشتی ها مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند.

انتشار این خبر با واکنش های زیادی همراه بود و برخی مقامات جمهوری اسلامی و جناح اصولگرا از انتشار نامه کروبی انتقاد کردند و آقای کروبی نیز چند نفر از این افراد را به گروه تحقیق قوه قضائیه معرفی کرد که آقای اژه ای یکی از اعضای هیات سه نفر قوه قضائیه است.

آقای کروبی همچنین در دیدار با نمایندگان صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه شواهد و مستندات خود را در اختیار آنها قرار داد اما این هیأت مدتی بعد مدارک ارائه شده از سوی آقای کروبی را "ساختگی" خواند.

اعضای هیأت سه نفره قوه قضائیه روز شنبه ۲۱ شهریور (۱۲ سپتامبر) در گزارشی به صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه نوشت: "هیأت به این جمع بندی رسید که نه تنها هیچ گونه مدرکی دال بر تجاوز جنسی به افراد مورد ادعای آقای کروبی وجود نداشته و ادعاهای مطرح شده بدون مستند (بدون سند) و عاری از حقیقت می باشد، بلکه ادعاها و مدارک ارائه شده کاملا ساختگی است و برای انحراف افکار عمومی تنظیم شده است".

ابراهیم رئیسی (معاون اول رئیس قوه قضائیه)، غلامحسین محسنی اژه ای (دادستان کل کشور) و علی خلفی (رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه) اعضای هیأت ویژه بررسی این موضوع بودند.

در جریان اعتراضات بعد انتخابات روزنامه اعتماد ملی ارگان حزب اعتماد ملی که آقای کروبی دبیرکل آن است، توقیف شد و بعد از آن نیز دفتر آقای کروبی و دفتر حزب اعتماد ملی پلمپ شد.

در هفته های اخیر برخی از فرماندهان ارشد سپاه و برخی نمایندگان حامی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری، خواستار دستگیری و محاکمه آقایان کروبی، موسوی و برخی چهره های اصلاح طلب بوده اند و از قوه قضائیه خواسته اند که به وظیفه خود عمل کند.

black chador - امریکا - ولدن
علی چکه ای و تقلبی نژاد جرات این کار را ندارند و کروبی این را میدونه. تنها راهشون اینه که یک سکته قلبی واجبی به کروبی بدن.
سه‌شنبه 21 مهر 1388

zheneral - ایران - اصفهان
وای اگر کروبی حکم جهادم دهد. یه مرد تو این جمهوری اسهالی پیدا شده اونم کروبیه. موضوع تجاوز موسوی وخیلیای دیگه هم میدونستند ولی فقط مردانی چون منتظری و کروبی شرافت و شهامت گفتنشو داشتندو. البته اینم بگم که کروبی جنایات سال 67 میدونست و سکوت کرد.(دوران نخست وزیری موسوی)ولی مهم اینه که پشیمون شده و به دله مردم برگشته. درود بر کروبی و موسوی. مرگ بر خاتمی.
سه‌شنبه 21 مهر 1388

zheneral - ایران - اصفهان
وای اگر کروبی حکم جهادم دهد. یه مرد تو این جمهوری اسهالی پیدا شده اونم کروبیه. موضوع تجاوز موسوی وخیلیای دیگه هم میدونستند ولی فقط مردانی چون منتظری و کروبی شرافت و شهامت گفتنشو داشتندو. البته اینم بگم که کروبی جنایات سال 67 میدونست و سکوت کرد.(دوران نخست وزیری موسوی)ولی مهم اینه که پشیمون شده و به دله مردم برگشته. درود بر کروبی و موسوی. مرگ بر خاتمی.
سه‌شنبه 21 مهر 1388

kamia1 - المان - کلن
جرات دارین بسم....
سه‌شنبه 21 مهر 1388

Ezhaq - ایران - تهران
خیلی دوست دارم ببینم بعد از گرفتن کروبی چی میشه حتما تماشایی می شه.
سه‌شنبه 21 مهر 1388

طاطا - ایران - ایران
دوستان الان توی یه سایت خوندم که سه پزشک معروف رو برای خ.ر احضار کردند وایشان هم بعد ازیک ساعت معاینه خ.ر دستور داده تمام ملاقات های سیاسی خ.ر کنسل بشه وفقط اعضای خانواده اش باهاش دیدار کنن. یعنی میشه؟
سه‌شنبه 21 مهر 1388

Invisible Kid - برزیل - پالماس
اجبا. ببین کارشون به کجا رسیده که اخوند به جون اخوند افتاده....
چهار‌شنبه 22 مهر 1388

black chador - امریکا - ولدن
طاطا - ایران - ایران. از خ.ر منظورت علی چکه ای هست؟ من از روز بعد از انتخابات یک شیشه شامپاین توی یخچال گذاشتم تا با شنیدن خبر سقط شدنش به سلامتی انسانیت بازش کنم.
چهار‌شنبه 22 مهر 1388

NAZANIN 2009 - ایران - ارومیه
طاطا - ایران - ایران . دوست عزیز اگه میشه ادرس سایت رو بدید ما هم بریم بخونیم ممنون
چهار‌شنبه 22 مهر 1388

kadkhoda saeid_uk - انگلیس - منجستر
این اشغالها اگه میتونستن تا هالا سر خاتمی/موسوی/کروبی رو زیر اب کرده بودن
چهار‌شنبه 22 مهر 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تاسیس کمیته عدالت انتقالی؛ ضرورت یا تصمیمی بحث‌برانگیز؟
  • حذف لاریجانی؛ «قطع زنجیره فرماندهی و کنترل ایدئولوژیک نظام»
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «بیمارستان ایرانیان» در دبی پیش از پایان مهلت تخلیه، تعطیل شد
  • کاوه مدنی برنده جایزه «نوبل آب» شد، وی این جایزه را به مردم ایران تقدیم کرد
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +285اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +198ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +180شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +169اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +163نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +139ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد