مجلس ایران درباره ادعای دفن جمعی قربانیان تحقیق می کند

مجلس ایران درباره ادعای دفن جمعی قربانیان تحقیق می کند

ادعا می شود شماری از قبرهای قابل مشاهده در این عکس محل دفن قربانیان خشونت های پس از انتخابات است که بدون نام و نشان دفن شدند

بنابه گزارش ها یک عضو کمیته ای در مجلس شورای اسلامی که مسئول بررسی حوادث پس از انتخابات است، می گوید این کمیته درحال تحقیق درباره ادعاهای دفن مخفیانه گروهی از معترضان است که در جریان خشونت های پس از انتخابات کشته شدند.

همزمان "پارلمان نیوز" پایگاه خبری اقلیت اصلاح طلب مجلس گزارش داده است که قرار بود بعد از ظهر سه شنبه گروهی از نمایندگان از محل یاد شده در گزارش ها دیدن کنند.

وبسایت "نوروز" وابسته به اصلاح طلبان هفته گذشته به نقل از یک کارمند بهشت زهرا، گورستان عمومی تهران، گزارش داد که اجساد 44 نفر از قربانیان خشونت های پس از انتخابات به طور شبانه و بدون نام و نشان در قطعه 302 این گورستان دفن شده است.

حمید رضا کاتوزیان، نماینده مجلس، که عضو کمیته تحقیق است به خبرگزاری رسمی ایرنا گفت: "مجلس درحال تحقیق درباره شایعه دفن دسته جمعی بازداشتی های پس از انتخابات است."

آقای کاتوزیان روز یکشنبه در واکنش اولیه به گزارش نوروز گفته بود: "هرکس مستندی درباره دفن دسته جمعی کشته شدگان پس از انتخابات در بهشت زهرا دارد، به مجلس ارائه دهد."

پس از آن بود که سایت نوروز وابسته به "حزب مشارکت ایران اسلامی" اقدام به انتشار ویدئویی کرد که ظاهرا تعدادی از قبرهای قطعه 302 را تنها با شماره جواز دفن و بدون نام شخص مدفون نشان می دهد.

اما نماینده تهران روز سه شنبه گفت که کمیته پارلمانی اکنون درحال بررسی ادعای دفن جمعی قربانیان است و با "مقام های مرتبط" که گزارش جامعی در این باره ارائه خواهند کرد تماس گرفته است.

به گزارش ایرنا وی گفت: "ما در حال حاضر نمی توانیم این گزارش را تایید یا رد کنیم و اگر لازم باشد از بهشت زهرا بازدید خواهیم کرد."

محمود رضاییان، رئیس سازمان بهشت زهرا که یک موسسه دولتی است، روز دوشنبه گزارش ها درباره دفن جمعی در آنجا را "شایعه" خواند و گفت: "هیچ جنازه ای را در روزهای اخیر بدون نام و مشخصات دفن نکردیم و هیچ اجباری برای جواز دفن نیز نداشته ایم."

اما سایت نوروز و مدیران آن اصرار می ورزند که شواهد آنها دال بر چنین واقعه ای در روز 21 و 24 تیر ماه گذشته است. این وبسایت همچنین از مردم تهران دعوت کرد برای "ادای احترام به شهدا" به قطعه 302 مراجعه کنند.

برخی گزارش های تایید نشده حاکی از آن است که آقای رضاییان، رئیس بهشت زهرا، روز سه شنبه از مقام خود برکنار شده است.

از سوی دیگر "پارلمان نیوز" گزارش داد که "برخی از نمایندگان اعلام کردند امروز بعداز ظهر - سه شنبه - از قطعات مطرح شده در بهشت زهرا بازدید خواهند کرد."

این پایگاه خبری به نقل از یکی از نمایندگان که از او نام نبرد نوشت: "غدغه ما از انتشار این اخبار این است که در صورت صحت دفن دسته‌جمعی و بدون نام و نشان، با انتشار این خبر مستندات پاک‌سازی شود."

بنابه این گزارش وی از نگرانی نمایندگان از آسفالت یا تخلیه قبرها خبر داد و افزود: "ما هنوز نسبت به اصل خبر شک داریم، اما نمی‌خواهیم اگر حتی یک درصد این خبر درست باشد مستندات از بین برود."

آمار دقیقی از تعداد قربانیان در جریان سرکوب اعتراضات خیابانی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری 22 خرداد که محمود احمدی نژاد در آن برنده اعلام شد وجود ندارد.

آمار دولتی در این زمینه از 20 تا 30 نفر متفاوت است - که دولت می گوید شامل 9 بسیجی نیز می شود - اما مخالفان فهرستی 69 نفره از کشته ها به مجلس ارائه کرده اند.

به علاوه دیپلمات های غربی در تهران گفته اند که به تخمین آنها ممکن است "صدها نفر" در سراسر ایران کشته شده باشند.

‎Hitman - ایران - بجد
سلام من عضو جدید هستم. مرگ بر ا.ن خامنه ای. درود بر موسوی و کروبی
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

yazeinab - ایران - تهران
دوستان. آخرین خبر : در زندان فیلمهایی از شکنجه های وحشیانه بازداشت شدگان که طی بازجویی کشته شده اند به ابطهی و ....نشان دادند و گفته اند این عاقبت افرادی است که اگر شما همکاری نکنید به سر همه آنها می آید.در یکی از این فیلمها سربریده اند و یکی را چنان وحشیانه تجاوز کرده اند که تمام بدنش دچار پارگی عمیق شده و همانهایی که در قطعه 302 بهشت زهرا دفن شده اند. نقل از منابع موثق زندان های مخفی پارچین در شمال شرقی تهران
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

biston - آلمان - برلین
درود بر تو ‎Hitman - ایران - بجد . خوش آمدی! امید است که محفل ما را غنی تر کنی‌!
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

biston - آلمان - برلین
yazeinab - ایران - تهران . پس این فیلم که تو ازش حرف میزنی کجاست؟
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

IranBozorgMehr - ایران - اهواز
آقای کاتوزیان روز یکشنبه در واکنش اولیه به گزارش نوروز گفته بود: "هرکس مستندی درباره دفن دسته جمعی کشته شدگان پس از انتخابات در بهشت زهرا دارد، به مجلس ارائه دهد.". این همه کشتند تازه شما سند میخاهید؟ خوب پیش از اینکه آنجا را آسفالت کنند، به اون تن شکم گندهای مفت خورتون تکونی بدید و برید در گورستان ببینید. چه نماینده هایی شما ها هستید که توان اندیشیدن را هم ندارید؟
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

kaman - ایران - ایران
جسم اینها را ازبین میبرید روح آزادی خواهی را که نمیشود نابود کرد جسم خودتان نابود خواهد شد نام ننگ باقی میماند
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

assyria_power - امریکا - مدستو
ادعا چیه اینکه تجاوز نیست اونجا یه عالمه قبره از این سند محکم تر. من نمیدونم چرا موسوی راهپیمایی نمیده اینجوری که فقط به دولت وقت میده که یواشکی جنایت کنن و همه هم فکر کنن ابا از اسیاب افتاد.
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

2tia - ایران - تهران
مجلس فرمایشی فقط بررسی میکند!!! اما نتیجه از قبل معلوم است وقتی دولت دیکتاتوری زیر بار کتک زدن زندانیان نمیرود می خواهید زیر بار شکنجه -تجاوز - اقرار گیری و گورهای دسته جمعی شود. « مرگ بر دیکتاتور‌»
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

Alireza88 - ایران - تهران
مجلس ایزان و خاصه رئیس آن آقای لاریجانی آنچنان خود را به بی اطلاعی زده اند. که گویی اینها از کره دیگری آمده و از همه جا بی خبر هستند. حتی اگر هم این بی خبری محض درست باشد باید وااسفا و صد افسوس برای رئیس و سایر نمایندگان!! خانه ملت ایران داشت
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

adgjl - ایران - تهران
شنیده ها حاکی از آن است که شبانه تمام قبرها را خالی کرده اند و اجساد را به مکان دیگری برده اند تا بعد از نبش قبر به مردم بگویند قبرها خالی بوده و موضوع را ماستمالی کنند
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

ماهی سیاه کوچولو - ایران - تهران
‎Hitman - ایران - بجد . . خوش آمدی دوست عزیز. راستی بجد دیگر کجاست؟؟
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

$persian$ - ایران - تهران
نه بابا جون ننه اتون تحقیق می کنید؟ آخه اشکولا یه سر برید قطعه 302 میبینید دیگه تحقیق چیکار می خواد. بهتره بگید میپیچونیم نه اینکه تحقیق می کنیم
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

adi - ایران - تهران
اینا ننه بابای خودشونم تکذیب می کنند
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

amo danial - نروژ - اسلو
این بی دینان شبانه میروند تمام جنازه ها رو بیرون میکشند و بعدش میگویند بیاید نبش قبر کنید . و بعد حضرات میفرمایند این قبرها خالی هستند و پیش فروش شده اند.
چهار‌شنبه 4 شهریور 1388

Bare hasti - المان - هامبورگ
‎Hitman -ایران-بجد..دوست عزیز خوش امدی
پنج‌شنبه 5 شهریور 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد