نگرانی های مربوط به گوشت مرغ
نگرانی های مربوط به گوشت مرغ
مقاومت بدن نسبت به دارو:
آمار نشان می دهد که موارد یک نوع باکتری مقاوم به دارو (به نام کامپیلوباکتر) در حال افزایش می باشد و یک تحقیق انجام شده در FDA (اداره غذا و دارو) ثابت کرده که استفاده از آنتی بیوتیک ها در فرآورده های مرغی، یکی از دلایل مهم این امر است.
مرکز دامپزشکی FDA استفاده از این آنتی بیوتیک ها را برای ماکیان (مرغ، بوقلمون و ...) قدغن کرده است، زیرا شواهد نشان می دهد که مردم در اثر این باکتری های مقاوم به دارو، بیمار می شوند.
این آنتیبیوتیک ها، فلوئوروکینولون (Fluoroquinolon) نام دارند. برخی فلوئوروکینولون ها برای درمان حیوانات به فروش می رسند، اما بیشتر برای درمان انسان هایی که دچار مسمومیت غذایی ناشی از کامپیلوباکتر شدهاند استفاده می شود. کامپیلوباکتر یک نوع باکتری است که بیشتر در مرغ یافت می شود.
بر طبق دادههای مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها، استفاده ی انسان ها از فلوئوروکینولونها از دهه 1980 شروع شد، اما مقاومت نسبت به آن ها از زمانی آغاز گردید (در میانه های دهه 1990) که دامپزشکان به استفاده از این داروها روی آوردند.
با این توضیحات اگر گوشت مرغ می خورید بیشتر سعی کنید از مرغ های ارگانیک (مرغ هایی که به طور طبیعی پرورش داده شده اند)، استفاده نمایید، البته نه فقط به این دلیل، بلکه به دلایلی همچون تازه بودن، سالم بودن، فاقد هورمونهای مختلف بودن و ... .
حملات قلبی:
گوشتها به طور قابل ملاحظه ای خطر حملات قلبی را افزایش می دهند. یک مطالعه نشان داد مصرف مکرر و مداوم گوشت قرمز به طور قابل ملاحظهای خطر "سندرم حاد کرونری" را افزایش می دهد.
"سندرم حاد کرونری" اختلالی است که در آن احتمال آنژین ناپایدار، انفارکتوس میوکارد و آترواسکلروز و در نتیجه حملات قلبی افزایش می یابد.
در این مطالعه که شامل 848 بیمار و 1078 فرد سالم هم جنس و هم سن بود، مصرف بیش از 8 واحد گوشت قرمز در ماه، با افزایش 25 درصدی خطر حملات قلبی یعنی سکته و مرگ ناگهانی همراه بود و مصرف گوشت سفید به میزان بیش از 12 بار در ماه حملات قلبی را به میزان 18 درصد افزایش داد.
تحقیق نشان داد که افراد با خوردن 8 بار یا بیشتر گوشت قرمز، و یا 12 بار یا بیشتر گوشت سفید در هر ماه در مقایسه با مصرف گوشت کمتر (کمتر از 4 واحد گوشت قرمز و کمتر از 8 واحد گوشت سفید در ماه) به ترتیب 9/4 درصد و 7/3 درصد، بیشتر در معرض حملات قلبی هستند.
بنابراین مصرف گوشت قرمز را به یک بار در هفته و گوشت سفید را به دو بار در هفته محدود نمایید. برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنتان بیشتر از غذاهایی مانند ماهی، تخم مرغ ، غلات و حبوبات استفاده نمایید.
گوشت مرغ و پورینها:
گوشت مرغ حاوی موادی طبیعی به نام پورین (یک نوع اسید آمینه) می باشد. پورین ها به طور معمول در گیاهان، حیوانات و انسانها یافت می شوند.
در برخی افراد که دارای مشکلات وابسته به پورین هستند(مانند بیماران مبتلا به نقرس)، دریافت زیاد این مواد می تواند خطراتی را برای سلامتی شان به وجود آورد.
از آنجایی که پورین ها می توانند به اسید اوریک تبدیل شوند، تجمع زیاد پورین ها در بدن می تواند منجر به تجمع زیاد اسید اوریک شود. بیماری هایی مانند نقرس و سنگهای کلیوی اسید اوریکی، دو نمونه از مشکلات وابسته به اسید اوریک می باشند. به همین دلیل این افراد باید خوردن غذاهای حاوی پورین را محدود نمایند.
|
|
|