مصاحبه محمود اسماعیلیان نویسنده کتاب اسلام مقابل دموکراسی با رادیو بی بی سی

مصاحبه محمود اسماعیلیان نویسنده کتاب " اسلام مقابل دموکراسی " با رادیو بی بی سی

محمود اسماعیلیان می گوید (مردم ایران مانند مردم هر کشوری مسئول اصلی و واقعی سرنوشت خود و مسئول هر شرایطی  هستند که در هر زمان دارا می باشند.)همچنین ایشان باور دارد,(فلسفه ی اسلام به یک خانه تکانی کامل و دور ریزی قطعی و نهایی بیشتر ارزشهای سنتی خود نیاز دارد.
 
آن ارزشها ارزشهای طبقه ای و نه عام بودند,در زمانی ان ارزشها تثبیت شده بودند که بشر در بردگی و نبمه بردگی بسر می برد و گروه کوچکی از نخبگان می توانستند به تفکر و تامل پیرامون ارزشهای مطلق بپردازند.
 
 جهان امروز متعلق به دموکراسی است و دموکراسی نمی تواند برای ارائ نا مفهومی که هیچ ربطی با زندگی ندارند, وقت  تلف کند.
 
 ما ایرانی هستیم وارثان ایمانی اصیل و فرهنگی با شکوه و همه ی طبقات و کاستها محترمند ,ما باید برای دست  یابی به ازادی به سوی روشنگری پیش رویم . جنگ ایران جنگ ارتجاع با مردم و ازادی است.
          
azadan - کانادا - ونکوور
موجودات ساده و نادانی که هنوز به قدرت و انسجام جمهوری اسلامی باور دارند بدانند این حکومت دیکتاتوری فاشیستی هر چقدر هم به ظاهر استوار و پرقدرت به نظر برسد به زودی فرو خواهد ریخت. اراده انسانها را نمیتوان نادیده گرفت. نمونه فروپاشی اینگونه دیکتاتوری ها را در فرانسه، شیلی ، رومانی، اسپانیا، یونان و .. میتوان دید. همه دیکتاتوریها در زمان فروپاشی به ظاهر در اوج قدرتشان بودند. هیچگاه فکر نمیکردند به دست مردم بیفتند. لویی شانزدهم و ماری آنتوانت هرگز نمیدیدند سرشان به دست انقلابیون قطع شود. چائوشسکو و زن جنایتکارش از این که به دست نظامیان خودشان افتادند بهت زده بودند. این سرنوشت در انتظار سران جمهوری اسلامی نیز هست. احمدی نزاد ساده لوح دچار عقده خودبزرگ بینی است و مدام در رژه های نظامی شرکت میکند تا خودش را فریب دهد و مردم را نیز بترساند. نمیداند که همین نظامیان او را دیر یا زود قربانی جاه طلبی خودشان میکنند. هم اکنون جنگ میان روحانیان در افتاده است. هرچقدر هم که روحانیان به رژیم وابسته باشند باز هم زمانی میرسد که میانشان اختلاف بیفتد.
شنبه 31 مرداد 1388
 
bij - المان - المان
چرا باید هنوز که هنوز است از قوانین و گفته های اسلام استفاده شود؟! برای اینکه اسلام الهیست و از جانب اسمان بر زمین فرود امده! اگر کسی مدعی زمانی مکانی بودن اسلام شود و ادعای دور ریختن بعضی از اقلام را از طریق فیلتر کردن داشته باشد دیگر الهی بودن این مکتب منتفیست چون اشتباه شده که درحالت خوشبینانه بعضی از گفته های محمد فیلتر شوند. اگر الهی نبودن انها مورد قبول مصلحان دینیست پس این نتیجه قطعیست که ما با قوانین 100 سال پیش که در مجموع بیشتر از 190 قاعده نمیشد نمیتوانیم مسائل پیچیده امروز را با ان قوانین و گفته های عقب افتاده مطرح کنیم چه رسد به فکر حل انها براییم!!!
شنبه 31 مرداد 1388
 
annet353 - المان - بن
واقعا که همینطوره
شنبه 31 مرداد 1388
 
آنتی اسلام - ایران - اهواز
{.....فلسفه ی اسلام به یک خانه تکانی کامل و دور ریزی قطعی و نهایی بیشتر ارزشهای سنتی خود نیاز دارد.....} در ضمن اسلام بدون ارزشهای سنتی خودش؛ هیچی نیست. اسلام با خرافات و جهل زنده است. به این جمله دقت کنید: ..{...جنگ ایران جنگ ارتجاع با مردم و ازادی است....} ارتجاع=اسلام
شنبه 31 مرداد 1388
 
basijy_rahbar - ایران - تهران
تنها دینی که بوی از دمکراسی توش نیست فقط کشتار و تجاوز توشه اسلام ثابت شده تو دنیا...و باید خندید به کسی که در اسلام دنبال دمکراسی است چونکه با هم جور نمیشه.سنگسار اعدام تجاوز به دختر 9ساله ووووووو
شنبه 31 مرداد 1388
 
ukguy4u - بریتانیا - لندن
کاملا موافقم
شنبه 31 مرداد 1388
 
Ezhaq - ایران - تهران
(جهان امروز متعلق به دموکراسی است و دموکراسی نمی تواند برای ارائ نا مفهومی که هیچ ربطی با زندگی ندارند, وقت تلف کند.) زنده باد ایران آزاد.
شنبه 31 مرداد 1388
 
black chador - امریکا - ولدن
اسلام و دمکراسی مثل اب و روغن هست به هیچ وجع قاطی نمیشن.
شنبه 31 مرداد 1388
 
saeed1 - کانادا - تورونتو
ukguy4u - بریتانیا - لندن . البته میدونید که دمکراسی توسط یونانیان بعنوان یک تیوری حکومتی در مقابل ایرانیان مطرح شد و در عمل هم ایجاد دمکراسی امکان ندارد و فقط میتوان آنرا توضیح داد ! در عمل مثل حکومت جورج بوش میشود! مگر بوش از مردم آمریکا اجازه گرفت که به عراق یا افغانستان حمله کند؟
شنبه 31 مرداد 1388
 
بابک - ایران - سبزوار
اگر نفت نبود این ها یک روز نمی توانستند حکومت کنند و این جور جنایت کنند باور کنید القاعده با پول نفت ایران و عربستان مردم را می کشند واین حقیقت است
یکشنبه 1 شهریور 1388
 
آنتی اسلام - ایران - اهواز
کاشکی امثال بلواستار این صفحه رو میدیدند و می خوندند و گوش میدادند( هرچند که می دونم دیدند ولی از خجالت هیچیز نمی گن!)
یکشنبه 1 شهریور 1388
 
bluestar - ایران - تهران
آنتی اسلام - ایران - اهواز . سعی دارم دانلود کنم ولی چون فیلتره یه کم کند دانلود میشه. معمولا تا چیزی رو خودم نشنیدم و ندیدم و نخواندم نظر نمیدم درست برعکس جنابعالی
یکشنبه 1 شهریور 1388
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان