میرحسین موسوی : تشکیلات راه سبز امید را ایجاد می‌کنیم تا حقوق مردم را استیفا کنیم

میرحسین موسوی : تشکیلات راه سبز امید را ایجاد می‌کنیم تا حقوق مردم را استیفا کنیم

مهندس میر حسین موسوی بعدازظهر روز پنجشنبه گذشته در جمع گروهی از اعضای جامعه‌ی پزشکی که در محل انجمن اسلامی جامعه‌ی پزشکی ایران گرد آمده بودند، حاضر شد و با آنان دیدار کرد. گزارش این دیدار از سوی گردانندگان سایت قلم که ظاهرا در روزهای اخیر با اختلالاتی مواجه شده، در اختیار موج سبز آزادی قرار گرفته است که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

مهندس میرحسین موسوی گفت: آنچه موجب پیدایش جنبش اعتراضی مردم و ابعاد روزافزون آن شده است، نادیده گرفتن قانون و کرامت و حقوق ذاتی شهروندان و رفتارهای فراقانونی است.

وی که در دیدار با اعضای انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران این مطالب را عنوان می‌کرد، افزود: اگر به جای آنکه مردم را خس و خاشاک بنامند و تحقیر کنند و در صدا وسیما شروع به جوسازی کنند، مواضع منصفانه‌ای می‌گرفتند و اگر قبل از آنکه مردم به خیابان‌ها بیایند، در چارچوب قانون و با احترام به حقوق مردم با آنان برخورد می‌کردند، ما امروز با بسیاری از بحران‌ها روبه‌رو نبودیم.

او همچنین تاکید کرد: شبیه نظام جمهوری اسلامی در جهان وجود ندارد، به همین نسبت حفظ و حراست از آن هم کار دشواری است.

وی افزود: شعارهای ما در طول انتخابات در چارچوب قانون اساسی و اصولی که مردم باور دارند، انتخاب شد. امروز هم به همان شعارها پایبند هستیم و یقین داریم اگر با خواست مردم منصفانه برخورد می‌شد و دستگاه‌های تبلیغی به جای پیوند دادن حرکت‌های خودجوش مردم به بیگانگان و وارونه نشان دادن حقایق، سعی در اقناع افکار عمومی با نقد منصفانه و التزام به راست‌گویی می‌کردند، به نفع نظام بود و روح بدبینی و بی‌اعتمادی به جامعه دمیده نمی‌شد.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در این دیدار همچنین به تشریح بخشی از ناگفته‌های روز انتخابات پرداخت و گفت: از چند روز قبل از 22 خرداد ستادهای ما با موج عظیمی از تماس‌های مردمی که حاکی از زمینه‌چینی گسترده برای تقلب در انتخابات بود و اطلاعات دقیقی در مورد تحرکات در دست انجام و سناریوهایی که برای روز انتخابات و بعد از آن طراحی شده است، مواجه شد؛ به صورتی که در شب انتخابات مجبور به صدور اطلاعیه‌ای برای فراخواندن مردم به خوش‌بینی نسبت به مجریان و پرهیز از قصاص قبل از جنایت شدیم. اما آنچه در فردای آن شب دیدیم، عبارت از به اجرا درآمدن پیش‌بینی‌های ارائه شده به ما، یکی پس از دیگری، و قرائن بی‌شماری بود که سلامت جریان حوادث را زیر سؤال می‌برد. آری، تعلیمات اسلامی ما را ملزم می‌کند که نسبت به اعمال مؤمنین با حسن ظن برخورد کنیم، اما همین تعلیمات به ما اجازه نمی‌‌دهد که به دروغ تن دهیم.

مهندس موسوی در ادامه‌ی صحبت خود به حوادث روز انتخابات پرداخت و گفت: با تمام این احوال، ما در ابتدا فکر کردیم که شاید آنچه شاهد آن هستیم، ناشی از سوء تدبیر است. برای همین خود من تلاش کردم با مسئولان کشور تماس بگیرم و همان روز دو بار با رئیس قوه قضائیه، دو بار با دادستان کل کشور، دو بار با رئیس مجلس و چهار بار با بیت رهبری موضوع را مطرح کردم. علاوه بر این گروهی از طرف ستاد به دیدار وزیر کشور رفتند تا نگرانی‌های مردم را منتقل کنند و عجیب بود که وزیر کشور در حالی که در آن روز قاعدتا تنها کارش باید رسیدگی به مسائل مربوط به انتخابات باشد، پس از مدت زیادی معطل کردن افراد اعزام شده، به آنان وقت ملاقات نداد. اینها قرائنی بود که یکی پس از دیگری انباشته می‌شد تا اینکه از عصر روز 22 خرداد، حمله به ستادهای انتخاباتی اینجانب آغاز شد و سپس به ستاد مرکزی و سایر ستادها در سطح کشور گسترش یافت و مشخص شد که طرح و برنامه‌ای برای تقلب در انتخابات وجود دارد.


میرحسین موسوی افزود: البته بنده یک رای بیشتر نداشتم و می‌توانستم از حق خودم بگذرم، ولی از حقوق مردم نمی‌توانستم بگذرم، چون ما مسلمان هستیم و آموز‌ه‌های دینی به ما اجازه نمی‌دهد به دروغ تن بدهیم. قصد ما این بود که پس از تلاش نفس گیر ایام انتخابات، نتیجه هرچه باشد، آن را بپذیریم، اما آنچه اتفاق افتاد، ما و جامعه را به این سمت کشاند.

مهندس موسوی در ادامه‌ی سخنان خود با نقد عملکرد متصدیان، رفتار آنان را فراقانونی و موجب اصلی حوادث اخیر کشور دانست و گفت: اگر در جریان انتخابات و حوادث پس از آن، مطابق قانون و انصاف عمل می‌شد، ما شاهد این حوادث نبودیم. بلکه اگر بنده هم بر روی مسائلی پافشاری می‌کردم، مورد اعتراض مردم قرار می‌گرفتم که چرا تندروی می‌کنم. اما نادیده گرفتن قانون و فراتر از قانون عمل کردن و نادیده گرفتن کرامت و حقوق ذاتی شهروندان، موجب پیدایش جنبش اعتراضی و ابعاد روزافزون آن شد.

وی با اشاره به عوامل تحریک احساسات مردم و تداوم موج اعتراضات، گفت: به فاصله‌ی کمی از انتخابات، فردی که به فراخور عنوانش باید نمونه‌ی ادب باشد، یک ساعت و اندی در تلویزیون صحبت کرد و 37 مرتبه نام بنده را به زبان آورد و این برنامه 3 بار از صدا وسیما پخش شد، بدون آنکه کوچک‌ترین فرصتی برای پاسخگویی داده شود. این تنها یک نمونه از رفتارهای غیرمنصفانه و تحریک‌کننده‌ای بود که مردم را عصبی کرد و موجب گسترش آشوب‌ها شد. حال آنکه اگر مردم از مسئولان نظام انصاف و احترام به حقوق ذاتی‌شان را می‌دیدند، تجمعی همانند راهپیمایی چند میلیونی 25 خرداد می‌توانست آبی بر آتش خشم آنان باشد. در حالی که با رفتارهای غلط و زشت بعدی، روز به روز از چنین سرانجامی دورتر شدیم.

نخست وزیر دوران جنگ سپس به سوء استفاده از ظرفیت و جایگاه برخی نهادها و رو در رو قرار دادن آنها با مردم اشاره کرد و گفت: همه‌ی ما به انقلاب علاقه داریم. ما به نهادهایی چون بسیج و سپاه علاقه داریم، چون فکر می‌کنیم بسیج برای مقابله با دشمن است و سپاه برای آن ایجاد شده تا در مقابل دشمنان بایستد. آیا صف کردن سپاه و بسیج در مقابل مردم، لطمه به افتخارات آنان نیست؟ و آیا تلاش برای وابسته نشان دادن حرکت خودجوش مردم از سوی صداوسیما و سایر رسانه‌های دولتی، زمینه‌ی بی‌اعتمادی مردم به دستگاه‌های تبلیغاتی را فراهم نمی‌کند؟ ما می‌گوییم به جای آنکه جمعیت‌های میلیونی مردم را متهم کنید، برای یافتن متهمان اصلی در بین کسانی بگردید که با کارگردانی و صحنه‌گردانی جنگ مسموم تبلیغاتی، اعتماد و آرامش مردم را هدف گرفتند و با تحلیل‌های مالیخوالیایی خود به دشمن خدمت می‌کنند. یقینا جریاناتی که در طول این دو ماه در صدا وسیما و همچنین در روزنامه کیهان با مردم می‌جنگیدند، تأمین کننده‌ی منافع و در طول سیاست‌های آمریکا و انگلیس هستند.

مهندس موسوی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، تنها هدف دادگاه‌های نمایشی هفته‌های اخیر را اثبات یک توهم بی‌اساس دانست و اجرای این سناریوها بر علیه فرزندان انقلاب را تقبیح کرد.

او با اشاره به نقض اصول اولیه دادرسی قضایی از جمله دسترسی آزاد متهمان و خانواده‌های آنان به وکیل و آزادی‌‌ آنها در دفاع از خود، تاکید کرد: این‌چنین دادگاه‌هایی، حتی اگر برای دشمنان انقلاب برگزار می‌شد، شایسته‌ی جمهوری اسلامی نبود. آیا نباید در برپایی یک دادگاه، اصول اولیه‌ی دادرسی در مورد دسترسی متهمان و خانواده‌ی آنان به وکیل و آزادی آنان در دفاع از خود رعایت شود؟

وی افزود: اخباری که متاسفانه به تواتر رسیده است، اگر درست باشد، جا دارد انسان سر زیر خاک کند. آیا این نحوه‌ی برخورد با مردمی که با شعار الله اکبر به صحنه آمده‌اند، به نفع کشور است؟! به نظر من این‌گونه عمل کردن، موضوع را بغرنج‌تر می‌کند و راه‌حل آن را از دسترس دورتر می‌برد و زمینه‌ی بدبینی و اعتراضات را وسعت می‌بخشد.

مهندس موسوی در خاتمه‌ی سخنانش به شکل‌گیری تشکیلات «راه سبز امید» به عنوان یک نهضت فراگیر اشاره کرد و گفت: رنگ سبز، نماد این راه و مطالبه‌ی اجرای بدون تنازل قانون اساسی، شعار آن است و شبکه‌های اجتماعی خودجوش و خودمختار بی‌شمار و گسترده در سطح جامعه، بدنه‌ی این جنبش هستند. در حقیقت «راه سبز امید»، ادامه‌ی شعار راهبردی «هر شهروند یک ستاد» است که این بار برای مطالبات بحق مردم و استیفای حقوق آنان شکل می‌گیرد.

او گفت: نمی‌توان بخش‌هایی از قانون اساسی را اجرا کرد و بخش‌های دیگر آن را دور انداخت. همین دادگاه‌های نمایشی و کتک‌زدن و آزار مردم در خیابان‌ها نشان‌دهنده‌ی یک ساختار‌شکنی روشن است و ربطی به قانون اساسی و اعتقادات دینی و ملی ما ندارد.


گفتنی است در ابتدای این دیدار، دکتر ظفرقندی ضمن تشریح فعالیت های صنفی، سیاسی و تشکیلاتی انجمن اسلامی جامعه‌ی پزشکی ایران، حمایت بخش اعظم جامعه‌ی پزشکی کشور از مهندس موسوی را در انتخابات اخیر و وقایع پس از آن مورد تأکید قرار داد. وی با ارائه‌ی تحلیلی از شرایط موجود، تداوم جدی این حمایت‌ها را که اکنون ابعاد وسیع‌تری یافته است، اعلام و بر خواسته‌های مشترک مردم که در کلام و بیان مهندس موسوی و چارچوب مواضع وی متجلی است، تأکید کرد.

پس از این سخنان، دکتر نوربالا، دکتر آشفته، دکتر حریرچی، دکتر شیخ رضایی، دکتر شجاعی، دکتر واعظ‌زاده، دکتر شکوری‌راد، دکتر سروش و دکتر سالاری‌فر به تشریح دیدگاه‌های خود پرداختند.

پس از این سخنان، دکتر نوربالا، دکتر آشفته، دکتر حریرچی، دکتر شیخ رضایی، دکتر شجاعی، دکتر واعظ زاده، دکتر شکوری‌راد، دکتر سروش و دکتر سالاری‌فر به تشریح دیدگاه‌های خود پرداختند.

خلاصه‌ی نکات مورد توجه و تأکید سخنرانان عبارت از موارد زیر بود:

1- فقدان رسانه‌ی فراگیر و مناسب که بتواند خلاء ارتباطی حامیان و هواداران را با رهبری جنبش برقرار کند، کاملاً محسوس است و باید برای آن چاره‌ای اندیشید. عملکرد یکجانبه و همراه با تحریف و جعل اخبار در صدا و سیما، موجب توجه مردم به رسانه‌های بیگانه، که در ارائه‌ی اخبار حرفه ای عمل می‌کنند و موجب جذب مخاطب و اعتماد آنها می‌شوند، شده است. این رسانه‌ها طبیعتاً اهداف خود را دنبال می‌کنند و در غیاب رسانه‌ی مطلوب ملی، توان بیشتری در اثر گذاری می‌یابند. مردم در اعتراضات خود مصمم و پیگیر هستند. به همین دلیل تشنه‌ی یک رسانه‌ی فراگیر قابل اعتماد هستند و باید برای آن فکری بشود.

2- رفتار حاکمان فعلی، کل نظام جمهوری اسلامی را با سابقه‌ی سی ساله‌ی آن در انظار جهانیان به زیر سؤال می‌برد و این‌گونه القا می‌شود که سرنوشت همه‌ی نظام‌های دینی و ارزشی این‌چنین خواهد بود. نباید بگذاریم وجهه‌ی نظام جمهوری اسلامی که ثمره‌ی مجاهدت‌های امام، خون شهدا و فداکاری‌ها و زحمات مردم است، بیش از این تخریب شود. اگر علاقه‌مندان به نظام سینه سپر نکنند و در صف مقدم این حرکت قرار نگیرند، جای آنان را کسان دیگری پر می‌کنند که هدفشان ممکن است روشن و مشخص نباشد.

3- امیدی که در مردم ایجاد شده، برای آنان عزیزتر از جانشان است. آنها حاضرند برای حفظ این امید، جان خود و عزیزانشان فدا شود. آنهایی که در این راه شهید داده‌اند و یا آسیب دیده‌اند، نه تنها پشیمان نیستند، بلکه خواستار ادامه‌ی حرکت تا رسیدن به مقصود هستند. آنها نگران این هستند که مبادا خون شهدایشان به فراموشی سپرده شود یا پایمال شود و نوعاً قدرشناس شما (مهندس موسوی)، به خاطر عدم سازش و ایستادگی بر اصول و پیگیری مجدانه‌ی حقوق مردم، هستند.

4- جوان‌ها در این جنبش نشان دادند که همه‌ی تصورات در مورد بی‌انگیزگی و خمودگی آنها غلط بوده است و آنها بسیار جسور تر و پیگیرتر از نوع ما، که جوان‌های دوره‌ی انقلاب بوده‌ایم، در صحنه حاضر هستند. علاوه بر این روحیه‌ی بالا، آنها در تنظیم آهنگ حرکت و طرح شعارها، شعور بسیار زیادی از خود به نمایش گذاشته‌اند که به نظر می‌رسد حاصل تجربیات دوره‌ی اصلاحات است. آنها اسیر رادیکالیسم و تندروی نمی‌شوند و به شعارهای ساختارشکنانه، که می‌تواند به اصل حرکت فراگیر مردم لطمه بزند، توجه نمی‌کنند. آنها خیلی هوشمندانه حرکت خود را با رهبری جنبش هماهنگ می‌کنند، به همین دلیل، این ارتباط باید نزدیک‌تر و مستمرتر باشد.

5- ما از حضرت علی آموخته ایم که اگر مسلمان از شنیدن اینکه در قلمرو حکومت اسلامی خلخال از پای زن یهودی کشیده شده است، دق کند، بر او ملامتی نیست. آیا این‌همه شهید و مجروح به اندازه‌ی آن نبوده است که صدای برخی از علما بلند شود و اعتراضی بکنند؟ البته مردم قدرشناس مراجع و علمایی که واکنش‌های شایسته نشان داده و با آنان همراهی کرده‌اند و یا مرهم بر زخمشان گذاشته‌اند، هستند.

6- باید وقایع اخیر آسیب‌شناسی شود. به نظر می‌رسد در حرکت انقلاب اسلامی، برخی محاسبات اشتباه بوده و در مورد برخی موضوعات ساده‌اندیشی وجود داشته است که پس از سی سال کار به اینجا رسیده است.

7- رابطه‌ی نخبگان با بدنه‌ی جامعه کم شده است. ما قبلاً بیشتر به میان مردم می‌رفتیم و با آنان ارتباط داشتیم. همین که برای آنها کار می کردیم و می‌دیدند ما اهل نماز و روزه و شعائر دینی هستیم، خودش بهترین تبلیغ بود. این نوع ارتباطات کم شده و مردم ما را کمتر در کنار خود می‌بینند.

8- درباره‌ی مهدویت و امام زمان، عوام‌فریبی گسترده‌ای وجود دارد. باید در این زمینه آگاهی‌بخشی در جامعه صورت بگیرد تا از اعتقادات دینی مردم سوء استفاده نشود.

9- اگرچه نتیجه‌ی انتخابات به گونه‌ای دیگر اعلام و بدان عمل شد، ولی دستاوردهای جنبش فراتر از رئیس‌جمهور شدن نامزد مورد علاقه‌ی ما بوده است و نتیجه‌ی حرکت به هیچ وجه، یا در مجموع، شکست نبوده است. مردم در شما صداقت و صلابت را دیدند و در کنار اصلاح‌طلبی، اصولگرایی واقعی را دیدند و اعتماد کردند و با این اعتماد همچنان امیدوارند. حضور شما باعث بازپس‌گیری شعارهای اصیل انقلاب از کسانی شد که آن شعارها را به ناحق برای خود مصادره کرده بودند.

10- ما نه در این انتخابات، بلکه از سال‌های سال پیش شما را می‌شناخته‌ایم و ارادت داشته‌ایم. طیف حامیان و هواداران شما خیلی گسترده است. برخی هم این سؤال در ذهنشان است که آیا از ظرفیتی که در جریان انتخابات به دست آمد، بهتر از این نمی‌شد استفاده کرد؟ آیا ظرفیت‌های قانونی به خوبی استفاده شد؟ پاسخ این انتقادها چیست؟

11- ما نگران این هستیم که طرف مقابل برای برون‌رفت از بحرانی که گرفتارش است، به فکر ایجاد بحران بزرگ‌تری باشد که کل کشور را تهدید کند و آن نوعی حمله‌ی خارجی به ایران است. یک حمله‌ی خارجی، به آنها این فرصت را می‌دهد که هر صدای مخالفی را با شدیدترین وجهی سرکوب کنند. آنها ممکن است این نسخه را برای رهایی خود تجویز کنند، در حالی که می تواند برای کل کشور بسیار خسارت‌بار باشد.

payaam - ایران - تهران
سلام به همه. من همیشه از طریق دوستانم توی امریکای شمالی توی این سایت میومدم. چون حتی با پروکسی های عادی، کار بی خطری نیست. مدتی این امکان برام فراهم نشد. اما الان دوباره به لطف دوستانم توی نیویورک و تورونتو، پیش شما برگشتم. از همه شون ممنونم. توی این مدت بشدت در حال نوشتن و اطلاع رسانی بودم. امیدوارم فرصتی پیش بیاد که شرح دیده ها و شنیده هام رو با شما قسمت کنم. از دوستان دربندم بگم و از خواهران و برادران شهیدم. به همت ما، هیمنهء ولایت مطلقهء فقیه شکسته شد. هزینهء زیادی دادیم اما روزهای بهتر در راهه. صدای خرد شدن استخوان های دیو ولایت، از هر سو بگوش می رسه. تریبون هائی مثل اینجا، عرصه رو بر جانیان بیت رهبری تنگ کرده. خوشحالم که باز شما رو می بینم.
شنبه 24 مرداد 1388

zorro.ir - ایران - تهران
دلم این روزها خیلی میگیره رفته بودم سر خاک برادر شهیدم کلی گریه کردم و درددل کردم سر خاک ندا و سهراب هم رفتم .
شنبه 24 مرداد 1388

payaam - ایران - تهران
دلم می خواد براتون از پسر زیباروئی بگم که تیر به چشمش خورده بود و ناباورانه آخرین لحظات زندگی کوتاهش رو میگذروند. یا ماجرای دوست یکی از دوستانم که بعد از 26 خرداد، هرگز دیده نشد. و پدر و مادر نازنینش که بی هدف خیابون ها رو می گردن تا بلکه ردی ازش پیدا کنن. یا دوست دیگه ای که از دست نامهربانی های ولی امر مسلمین، جلای وطن کرد. سینه ای پر از حرف دارم. اما نه مجالی هست و نه دل و دماغی. اما طبق طبق خبر خوش از گریه های شبانهء سیدعلی خامنه ای که از ترس بخود می پیچه. من این روزها سبز سبزم با اینکه خالی از خطر نیست. در این مدت، صدها ستارخان و سردار اسعد و میرزاجهانگیرخان دیدم و چشمم به هیبت شیردختران کشورم روشن شد. این بازگشت به IranianUK رو به فال نیک می گیرم. امیدوارم این سنگر هم در دیدگاه ضد استبدادی خودش راسخ بمونه و مثل قبل، محملی باشه برای انعکاس بیطرف صداهای جامعه. قربون همه تون برم .. پیام
شنبه 24 مرداد 1388

hany - ایران - یزد
payaam - ایران - تهران. دوست عزیز اینجا خیلیا نگرانتون بودن.خوشحالم که حالتون خوبه.
شنبه 24 مرداد 1388

abiabi - انگلستان - لندن
واقعا دم میر حسین گرم شیر مادرت حلالت . مرگ بر خامنه ای و تمام اون حرامزادهای که دورش هستن. درود بر ملت شریف و وطنپرست ایران
شنبه 24 مرداد 1388

playboy972 - ایران - گرگان
میرحسین عزیز. من هم یک رای داشتم دادمش به تو ولی دزدیدنش. چطور دیگه به نظامی که دروغ در ان گسترش یافته اعتماد کنم. چطور باید بدونم اگه بار دیگه ای برم رای بدم رای من خورده نمیشه. اگه کلت کارکنه میفهمی تو میتونی رهبری ایران رو داشته باشی و مردم همه ازت حمایت میکنن. تومیخوای این نظام رو که با وعده های دروغ تشکیل شده رو تغییر بدی؟ من بهت ایمان داشتم ولی حالا شک دارم. چون اون روزایی 8سال نخست وزیر بودی اون روزایی که 8سال مشاور سیاسی بودی و بعد ان 8 سال رییس دفتر و مشاور ارشد رییس جمهوری وقت بودی چه تلاشی برای ازبین بردن سردمداران دروغگو کردی؟. ما ایرانیان از ظلم بیزاریم از اینکه زیر دست چند تا خس و خاشاک که با نرمی و چرب زبانی و به قول تو تردستی به قدرت میرسند بیزاریم ولی اگه بخوای این رویه سکوت در برابر ظلم ادامه داشته باشه و دست بکار نشی خودت مقصری. من میبینم که اقای کروبی که خود روزی در بنیاد شهید به بانوان تجاوز میکرد حالا داره افشا گری میکنه بهش احسنت میگم. ولی تو باید تو میدون باشی چون قدرت نفوذ تو از همه بیشتره.
شنبه 24 مرداد 1388

kamran1011 - آمریکا - سان فرنسیسکو
موسوی زوم کرده روی پیروزی مردم ، بقیه روی رسوا کردن نظام ، کاملا هماهنگ هستند .
شنبه 24 مرداد 1388

windsor760 - آمریکا - ساکرامنتو
دوستان این حرکت به نتیجه نرسیده و نخواهد رسید به چند دلیل ساده:. 1) اگر در زمان خمینی انقلاب پیروز شد دلیلش تمسک خمینی به مذهب بود و از آنجایی که اکثریت مردم مسلمان انهم از نوع شیعه بودند خود بخود یک وفاق ملی ایجاد شد که چنین اتحادی هم اکنون وجود ندارد. بسیاری از تظاهر کنندگان خواستار بازگشت رای خود بودند بعضی خواستار استفاده از این شکاف برای براندازی نظام بودند و خود موسوی هم خواستار بازگشت به قانون اساسی و دوران خمینی بود که کاملا عدم اتحاد در این زمینه روشن و واضح هست. 2) بازاریان از موسوی هرگز حمایت نخواهند کرد. بنده مدتی در بازار بودم و نفرت بازاری ها از موسوی برایم مبرهن هست . بخصوص بخاطر سیاستهای او در دهه 60 قشر بازار اصلا به او اعتمادی ندارد و حتی سرمایه های خود را در صورت بازگشت او در خطر میبیند. بازار نبض اقتصاد و در صورت عدم حمایت بازار مشکل بتوان به سر منزل مقصود رسید.
شنبه 24 مرداد 1388

windsor760 - آمریکا - ساکرامنتو
. 3) ملیت ها و قومیتهای ایرانی از این حرکت استقبال نکرده اند. برعکس زمان خمینی که تمام ملت پشت سر او ایستاد آنهم به خاطر عامل مذهب اما اکنون چنین وضعیتی وجود ندارد. بسیاری از قومیتها خواستهای خود را در این حرکت نمیبینند و از آن حمایتی نمیکنند تقارن اعتصابات کردستان با این جریان هم اولا به خاطر سنی بودن کردها و ثانیا به دنبال مسائل ملی خود کردها از جمله سالروز درگذشت رهبر آنان قاسملو بود و جهت و جریان جداگانه ای با حرکت موسوی بود. کردها هرگز از کسانی که دست در ترور و اعدام آنها در اوائل انقلاب داشتند حمایت نکرده و نمیکنند. وضع عربها اذریها و ترکمنها هم که روشن است و میبینید صدایی نیست چون خواسته های آنان مطرح نیست و حتی خیلی از تشویق کنندگان جنبش همان کسانی هستند که دشمن ترک و عرب هستند و در تلوزیونها و.. هنوز از لزوم نابودی این زبان شخن میگویند.
شنبه 24 مرداد 1388

windsor760 - آمریکا - ساکرامنتو
و حتی شخصی مثل نوری زاده حتی برای تشویق خشک و خالی هم که شده حاضر نیست در گفتگو با صدای امریکا از حق و حقوق اقوام سخن بگوید و آن را مترادف تجزیه طلبی میداندخوب در چنین شرایطی چگونه میتوان از اقوام غیر فارس ایرانی انتظار داشت تا از موسوی دفاع کرده و در را او خون دهند؟؟. 4)وجود کشورهایی چون روسیه و چین که حمایت بی چون و چرا از حکومت ایران میکنند عامل دیگر هست حتی دولت دموکرات باراک اوباما هم همیشه منتظر آرام شدن اوضاع و تغییر جهت آن به سمت مذاکره در مورد مسائل هسته ای است و علاقه ای به موضوعات داخلی ایران ندارد. و احمدی نژاد را حتی به طور تلویحی نماینده ایران دانسته و علاقمند مذاکره با اوست .وضعیت کشورهای عربی و اسیای میانه نفت خیز و گاز خیز هم که مشخص است و آنها خواستار تغییر در ایران نیستند. در حالی که در زمان انقلاب هیچکدام از این موانع وجود نداشت و حتی کشورهای اعم از همسایه و غیر همسایه و آمریکا و شوروی هم علنا خواستار تغییر بودند و وجود خمینی با تکیه بر عامل مذهب عملا کار را یکسره کرد. اتحادی که اکنون وجود ندارد.
شنبه 24 مرداد 1388

بابک - ایران - سبزوار
حمایت می کنیم
شنبه 24 مرداد 1388

kamran1011 - آمریکا - سان فرنسیسکو
windosr to. ویندسر عزیز ، حرفت کاملا اشتباه است ، اگه روزنامه‌های آن موقع ، و حرف‌های خمینی را خوانده باشی‌ ، می‌فهمی که مردم به هوای آزادی بیشتر ، و .. انقلاب کردند ، و مردم حتی این جور حکومت اسلامی رو هم نمیخواستند . حرف من با مدرک است ، کافی‌ است که روزنامه‌های بعد از انقلاب رو بخوانید . جمهوری اسلامی ، محتوایش دمکراتیک خواهد بود ، نان سر سفره‌ها ، آزادی بیان...
یکشنبه 25 مرداد 1388

aydak - سوئد - مالمو
zorro.ir - ایران - تهران . منم این روزها دلم خیلی میگیره..احساس شما را هم درک میکنم اینجا در این غربت سنگین هر روز با دوستان به یاد عزیزان از دست رفته تمام شهیدان جدید و قدیم و جنگ اشک می ریزیم و میگوییم خود خانواده های ززیز از دست داده چه میکشند؟ بدانید که همه ما هم از ته دل شریک غمتان هستیم
یکشنبه 25 مرداد 1388

niloochi - المان - دوسلدورف
با دستور آیت الله خامنه‌ای بازجویان در ازای هر ۱۰ فقره تجاوز یک حج عمره پاداش میگیرند ـ۱۲۹ کلیک. Language Bookmark peacefuliran.blogspot.com. به منظور ترویج امر میمون و مبارک تجاوز در زندانهای جمهوری اسلامی از این پس بازجویان در ازای هر تجاوز یک سفر جکمران پاداش میگیرند. در صورتی که تجاوز منجر به عمل جراحی شود این پاداش همراه با یک جلد کتاب "احمدی‌نژاد، معجزه هزاره سوم" نیز همراه خواهد بود. کسانی‌ که این فریضه را تا مجروح کردن ۵ نفر انجام دهند کتاب فوق که با امضای رهبر معظم انقلاب (ع)، آیت الله محمود احمدی نژاد (مد ظله عالی‌) و حضرت مصباح یزدی (ص) متبرک شده نیز دریافت مینمایند. و سرانجام در صورت نایل آمدن به مقام تجاوز به ۱۰ نفر یک سفر حج عمره همراه با کتاب فوق پاداش دریافت مینمایند. مقام معظم رهبری ضمن حیاتی دانستن تجاوز در ترویج اندیشه‌های ناب آن‌ حضرت، این پدیده را فصلی جدید در آغاز دهه سوم انقلاب دانستند و آن را نشانگر بالندگی نیروهای مخلص پیرو راه نورانی ولایت دانستند.
یکشنبه 25 مرداد 1388

niloochi - المان - دوسلدورف
معظم له ابراز امیدواری کردند که در دوره ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضاییه این عمل با جدیت پیگیری شود به نحوی که تا پایان دوره چشم انداز ۲۰ ساله به همه مخالفان نظام حداقل یک بار تجاوز شده باشد که با توجه به افزایش روز افزون این افراد تحقق این خواسته نیازمند تلاش شبانه روزی مسولین دلسوز است
یکشنبه 25 مرداد 1388

niloochi - المان - دوسلدورف
. 4:17 عصر شنبه، 24 مرداد 1388 نمونه‌ای از شکنجه‌های کهریزک، از زبان یک نماینده مجلس شوک الکتریکی به بدن خیس و عریان زنان! یک نماینده مجلس در گفت‌وگو با «موج سبز آزادی» از شکنجه زنان زندانی در کهریزک خبر داد. این در حالی است که پیش از این هیچ گزارشی درباره بازداشت زنان در این بازداشتگاه غیرقانونی منتشر نشده بود. این نماینده مجلس که نخواست نامش فاش شود، با اشاره به بازدید گروهی از نمایندگان مجلس از زندان اوین و بند زنان، خبر داد که برخی از زندانیان در حضور نمایندگان و مقامات دادستانی از شکنجه‌های فجیع صورت گرفته در بازداشتگاه کهریزک پرده برداشته‌اند. شرح ماجرا را از زبان این نماینده می‌خوانیم: در بند زنان، پرسیده شد: چه کسانی سؤال دارند؟ تعداد زیادی دستشان را بالا بردند. پرسیده شد: چه کسانی در کهریزک بودند؟ از یکی از آنان خواسته شد در مورد رفتاری که با وی صورت گرفته، توضیح دهد.
یکشنبه 25 مرداد 1388

niloochi - المان - دوسلدورف
یکی از خانم‌ها گفت: در کهریزک، در حالی که مرا کاملا عریان کرده بودند، از من خواستند وارد یک بشکه آب شوم، سپس بارها در آن بشکه به من شوک الکتریکی وارد کردند، به طوری که تمام چهار ستون تنم می‌لرزید! به گفته این نماینده، این زن شجاع زندانی سپس از نمایندگان پرسیده است: آیا شما واقعا خود را نمایندگان مجلس شورای «اسلامی» می‌دانید؟!
یکشنبه 25 مرداد 1388

aydak - سوئد - مالمو
windsor760 - آمریکا - ساکرامنتو . مطمئن باش این حرکت به نتیجه خواهد رسید .. دموکراسی که بیاید حقوق اقوام را نیز لاجرم به دنبال خواهد داشت . این حرکت کاملا مردمی است (و برخلاف 57 اگاهانه) و نمیتواند نتیجه ای غیر از دموکراسی داشته باشد. نوریززاده و امثالش هیچ تاثیری ندارند.
یکشنبه 25 مرداد 1388

barbud_daneshmand - بلزیک - گنت
باز هم درود خدمت عزیزان بدینوسیله اعتراض خود را به سکوت شما عزیزان اعلام میدارم؟!!شما که شاهد هستید این رژیم به هیچکس و هیچ چیز رحم نمیکند. مگر ماجرای اقای منتظری را فراموش کرده اید؟!!اکنون نیز نوبت ابطحی عزیز است و دیگران ایا فراموش کردید که با عبداله نوری و مهاجرانی شریف چه کردند؟!!اکنون که در بیدادگاه از شما نام میبرند لازم است که شما برای رسوایی این رژیم خودپیشقدم شوید واعلام کنید چون در این بیدادگاه از من نام برده شده از حقوق من است که در این مکان حاضر شوم و از خودم دفاع کنم؟!!. مطمئن باشید که اگر خود شما علنادر عین حالی که اعلام میکنید این دادگاه رو قبول نداریداعلام امادگی کنید که در این دادگاه حاضر میشوم انها جرئت نمیکنند بیش از این به تخریب شما ویاران دست بزنند.. عزیزان تمنا میکنم به پیشنهادم خوب فکر کنید.... با سپاس از شما اقایان خاتمی-کروبی-هاشمی-موسوی-
یکشنبه 25 مرداد 1388

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
پیام ایران تهران دوست عزیزم جای شما واقعا مدتی خالی بود مجددا خوش آمدین . زورو ایران تهران دوست نازنینم منو در غم بزرگت شریک بدون و عوض من وقتی رفتی مزار برادر بزرگوارت و شهدای راه سبز سلام برسون و خاک پاک مزارشون رو ببوس . دوستتون دارم تا ابد
یکشنبه 25 مرداد 1388

P.H - هند - پونه
windsor760 - آمریکا - ساکرامنتو.. اولا تو نباید بگی خمینی ،‌باید بگی ایت الله روح الله خمینی ، چرا که دوستای عزیز جیره خوارت که به فکر نفاق بین جنبش سبزن و با همفکریشون میخوان بین ازادی خواه ها نفاق بندازن ناراحت میشن .. بعدش تو اگه بازاری بودی یکم از مردونگی بازاریا رو داشتی ، پدرم 45 ساله تو بازاره ، برادرم 12 ساله تو بازاره ،‌دقیقا حرف برعکس تو رو میزنن .. میگی ترکا و لر ها و .. کاری نکردن احتمالا این خبرا تو مسجداتون نپیچیده که چطور تو اون 2-3 روز اول با داس و تبر طوری مردم و زدن که کسی جرات نکنه بیاد بیرون ، اما تو دلای با غیرتشون هنوز نفرت از شما هست.. میگی عربا و امریکاییها و . ،‌که برو بابا چی میگی و ما چی کار اونا داریم ؟؟؟ هر چند اونا موس موس میزنن واسه براندازی این حکومت ... در ضمن ،‌اسم شهر و کشورت و درست بزن
یکشنبه 25 مرداد 1388

tabeshesahar - ایران - تهران
payaam - ایران - تهران.از بازگشت مجددت خیلی خوشحالم.با اینکه همه امون دچار مشکلات وسختی هایی بوده ایم اما باید راه را تا رسیدن به پیروزی ادامه دهیم.نباید بگذاریم خون نداها وسهراب ها به هدر رود. منتظر نوشته های با حالت هستیم.
یکشنبه 25 مرداد 1388

tabeshesahar - ایران - تهران
میر حسین عزیز.ای وارث ستار خان و باقر خان درفش کاویانی سبز رنگت را با قدرت به اهتزاز در آور که ما پشتیبان تو هستیم. یا ما سر خصم را بکوبیم به سنگ/یا او سر ما به دار سازد آونگ. یاشاسین ایران.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین قارداش میر حسین.یاشاسین آزادی.
یکشنبه 25 مرداد 1388

tabeshesahar - ایران - تهران
zorro.ir - ایران - تهران .دوست عزیز من را هم در غم خود شریک بدان.به امید پیروزی مردم ایران در مقابل دژخیمان حکومت دیکتاتوری.به یاد برادرت- ندا- سهراب ودیگر جات باختگان راه آزادی هستیم. آن فرو ریخته گل های شقایق در باد/. کز می جام شهادت همه مدهوشانند/. نامشان زمزمه نیم شب مستان باد/. تا نگویند که از یاد فراموشانند/
یکشنبه 25 مرداد 1388

salar_20 - ایران - همدان
تقدیم به خانواده های شهدا و اسیران دربند زندان های ایران (نام شاعر محفوظ است). حرف از بهشت می زند اما جهنم است. نامش علی ولی به صفت ابن ملجم است. گرگی است در لباس شبانان روزگار. بر چهره ای وقیح ، نقابی از آدم است. زندانی اش گزیده جان های شیفته است. کاخش حیات خلوت ظلم مجسم است. گویی یزید سلطنت آغاز کرده است. گویی تمام سال در اینجا محرم است. در مذهبش تجاوز و کشتن مجاز شد. شک می کنم که او ز اولاد آدم است. جانی ترین وپست ترین و زبون ترین..... با هر صفت که وصف کنم باز هم کم است. دستش بریده باد! زبانش بریده باد!. فعل ستم ، زدست و زبانش دمادم است. ضحاک مار دوش دوباره ظهورکرد؟. غافل که کاوه زنده و همراه رستم است. زودا که تا بنای ستم سرنگون شود. این مژده ، در حدیث رسول مکرم است. مرداد 1388.
یکشنبه 25 مرداد 1388

مهرتابان - ایران - تهران
آمریکا ساکرامنتو- این جنبش به نتیجه خواهد رسید :1-امروز مردم می دونند که میخواهند متمدن بشوند ولی سال 57 نمی دونستند که چه می خواهند 2-این موج سبز بود که دل همه مردم از هر قوم و زبانی و مذهبی رو در هر کجای دنیا با هم یکصدا کرد چون همه می دانیم در سایه دموکراسی با هر اختلافی می توانیم در کنار هم زندگی شاد و پر باری داشته باشیم اما در سال 57 خمینی نگفته بود قراره حکومت متحجر اسلامی به پا کنه 3- خون به ناحق ریخته شده جوانان و نخبگان در طول 30 سال خود گواه پیروزی این جنبش است 4-آمریکا و بقیه کشورها میخواهند حمایت بکنند یا نه این مردم هستند که به حقوق خود پی بردند و طالب آنند5-در مورد بازار هم که پونه جان از هند جوابتو داد 6-بگو روزی چقدر می گیری که بیای و حرف های بی اساس و منفی بزنی؟ مزدوری کار جالبی نیست.
یکشنبه 25 مرداد 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
payaam - ایران - تهران . دوست عزیز.خوش امدید ..واقعا همه دوستان شما در این سایت نگران حال شما بوده اند. همینطور که بیان کرده اید.صدای خرد شدن استخوان های دیو ولایت، از هر سو بگوش می رسه.
یکشنبه 25 مرداد 1388

parviz1 - انگلستان - کترینگ
پیام ایران تهران.و دوست عزیز zorro.ir - ایران - تهران .از راه دور دست شما را مببوسم .زورو جان قسم به خون شهدای ما ملت ایران انتقام سختی از خامنه ای و مزدوران خواهند گرفت.ملاها در تاریکی و سرگردانی دست به هر جنایتی و ..............میزنند اما غافل از اینکه صبح پیروزی نزدیک است.
یکشنبه 25 مرداد 1388

سید طاهر - ایران - تهران
بیچاره مردم رو بازم میخواد بکشتن بده
دوشنبه 26 مرداد 1388

$persian$ - ایران - تهران
سید طاهر - ایران - تهران . خوب خودتونم قبول دارید که هرکسی جلویه کثافت کاریهایه شما وایسته می کشینش خودتونم می دونید که چه پفیوزایی هستین
دوشنبه 26 مرداد 1388

playboy972 - ایران - گرگان
این سید طاهر ...... چی میگه؟
دوشنبه 26 مرداد 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.