ناصر محمدخانی: با قصاص شهلا آرام می‌شوم

ناصر محمدخانی: با قصاص شهلا آرام می‌شوم

شفاف: پرونده «شهلا جاهد» برای بار چندم؛ که پیش‌بینی می‌شود بار آخر باشد، به جریان افتاده و محمدخانی منتظر است تا پس از 7 سال قانون زندگی کسی که زندگی را از او و بچه‌هایش گرفت، بگیرد. ناصر هنوز صورتش را اصلاح نمی‌کند و حتی وقتی با اصرار دوستانش مواجه شده نیز باز ته‌ریش گذاشته است. برای او زندگی همچنان مشکی است، اما ناصر به ما قول داد تا پس از قصاص قاتل به زندگی بازگردد و در همان روز اول صورتش را اصلاح کند.

نشریه رویش در این خصوص مصاحبه ای با این بازیکن سابق فوتبال منتشر کرده که در آن محمدخانی با بیان اینکه دو جلسه دادگاه برگزار شده است می گوید: ما دو جلسه دادگاه داشتیم که طی آن خانم جاهد آخرین دفاعیات خود را به زبان آوردند. وی البته حرف تازه ای نداشت و همچنان تلاش می‌کند تا از قبول انجام قتل طفره برود، ول با توجه به اقرارهایی که در گذشته انجام داده جایی برای دفاع باقی‌ نمانده است.

محمدخانی در پاسخ به اینکه فکر می‌کند این بار پرونده بسته شود یا اینکه باز هم کار به تجدیدنظر بکشد، می گوید: بعید می‌دانم که دیگر تجدیدنظری در کار باشد.

وی در ادامه می گوید: قاضی هم اعلام کرده که براساس مندرجات در پرونده رأی نهایی را صادر می‌کند. براساس شواهد و قرائن جای هیچگونه شک و شبهه‌ای در این مورد که شهلا در صحنه قتل حضور داشته و مرتکب آن شده است وجود ندارد.

محمدخانی در ادامه می گوید: قضات قبلی نیز همگی حکم به قصاص داده‌اند و من بعید می‌دانم که حکم قاضی جدید متفاوت از آنها باشد.

ناصرمحمدخانی درباره ماجرای شریک جرم نیز اظهار می دارد: اینها «مانورهای لفظی» خانم جاهد برای گمراه کردن دادگاه است. او می‌گوید: مرتکب قتل نشده ولی در صحنه قتل حضور داشته است. خب اگر چنین ادعایی راست باشد مگر می‌شود که او قاتل را نشناسد و یا نتواند او را شناسایی کند؟ از طرفی می‌گوید که وقتی من رسیدم در باز بود و قاتل رفته بود. یعنی می‌توان باور کرد که خانم جاهد دقیقاً در چنین لحظه‌ای وارد خانه ما شده باشد؟!

وی درباره اینکه شهلا جاهد برای چه می‌گوید «به خاطر ناصر اعتراف کرده‌ام»؟ می افزاید: مدعی شده که چون نزدیک سال همسرم بوده و من نیز در بازداشت بوده‌ام او حاضر شده به قتل اعتراف کند تا بنده آزاد شوم. از شما می‌پرسم: کدام آدم عاقلی برای آنکه کسی را از بازداشت بیرون بیاورد به قتل اعتراف می‌کند؟

محمدخانی در گاسخ به اینکه گویا با دستخط خودش هم در این باره که مرتکب قتل شده است نوشته؟ می گوید: اتفاقاً قاضی هم به همین دستخط اشاره کرد و گفت: گیریم اعترافات شما متأثر از شکنجه و فشاری بوده که متحمل شده‌اید، این یادداشت را که در حالت طبیعی نوشته‌اید.

وی در ادامه می گوید شهلا جاهد در این خصوص گفته است: «چون در صحنه حضور داشتم، از عذاب جهنم می‌ترسیدم و متأثر از همین وضعیت اعتراف کردم!» خلاصه به هر دروغی متوسل می‌شود تا جانش را نجات بدهد.

ناصرمحمدخانی درباره اینکه چه چیزی آرامش می کند به قصاص شهلا اشاره می کند و می گوید: اصلا رضایت نخواهم داد.

وی در ادامه تاکید می کند: همه ما «انسان» هستیم و بالطبع تماشای مراسم اعدام هیچ انسانی نمی‌تواند خوشایند باشد، اما به هر حال قانون باید اجرا شود.

محمدخانی در پاسخ به اینکه الان که به گذشته فکر می‌کنی چه چیز بیشتر از همه باعث ناراحتی‌ات می‌شود؟ اظهار می دارد: اینکه همسرم در غربت رفت. من او را از قطر به ایران آورده بودم. همسرم اینجا کسی را نداشت. بدتر از همه اینکه قبل از رفتنش دیگر نتوانسته بودم او را ببینم. به این خاطر که همراه پرسپولیس در اردوی آلمان بودم.

محمدخانی در پاسخ به اینکه حالا واقعاً شهلا عاشق شماست؟ می گوید: عشق «جان» می‌دهد، هستی می‌بخشد، زندگی می‌کند. این چه عشقی است که هستی من را از من گرفت؟ این چه عشقی است که مادر بچه‌هایم را کشت؟ نزدیک به 7 سال است که دیگر زندگی ندارم. با آبرویم بازی شده. کارم را از دست داده‌ام. آیا اینها عشق است؟ آن موقع که داشت خانواده‌ای را از هم می‌پاشاند چرا به عشق فکر نکرد؟ همه این حرف‌ها بهانه است. شهلا «عشق» را وسط کشیده تا افکار عمومی را فریب بدهد و حس ترحم آدم‌ها را برانگیزاند. او زندگی مرا به آتش کشید.

بازیکن اسبق تیم پرسپولیس در پایان پیرامون خانه ای که قتل همسرش در آن اتفاق افتاد می گوید: این روزها در حال تغییر دکوراسیون خانه هستم تا وقتی بچه‌ها برگشتند خیلی خاطرات گذشته برای‌شان تداعی نشود.

anita_40 - مالزی - کوالالامپور
آقای محمد خانی زمانی که با خانم جاهد رابطه برقرار کرد و ایشان را صیغه فرمودند به همسر غریبشان فکر میکردند؟به نظر من این آقا فقط میخواهند خودشان رو توجیه بکنند.ایشان همه گناه را به گردن شهلا انداختند.در صورتیکه ایشان هم اگر مرد بودند و متعهد؛ به همسر غریبشان خیانت نمیکردند.وایشان هم نیاز به مظلوم نمایی ندارند.آقای محمد خانی مرد باش و تو هم یه گناه خودت اعتراف کن .واقعا از خودت شرم نمیکنی؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

paltalk - اتریش - وین
متاسفانه بسیاری از این مردم مشکل روانی دارند.کسی که با مرگ یک انسان آرام بشه از نظر روانشناسی آدم سالمی نیست.حتما الان برخی از همین انسانها می پرسند اگر برای خودت پیش بیاد هم همینو میگی؟ پاسخ معلومه.همینطور که عرض کردم آدم اگر کینه ای یا روانی نباشه به هیچ عنوان نمیتونه شاهد مرگ انسانی باشه و قاتل رو قانون کشور باید مجازات کنه و اگر باز رای به قتل بده هیچ فرقی با یک قاتل نداره با این تفاوت که اون قتل دولتی هست که جالبه به باور همونهایی که چنین نظری دارند مرگ دست خداست ولی اینجا مرگ فقط دست اولیای دم هست نه خدا!
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

ya_zamene_ahoo - ایران - تهران
علی علیه السلام فرمودند لذتی که در بخشش هست در انتقام نیست.اما وقتی شخصی فقط با قصاص آرام میگیرد پس خداوند نیز همراه اوست و قلبش را آرام میگرداند.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

zabineh - ایران - تهران
ای بابا این شهلا چرا روسریشو عوض نمی کنه. دیگه داره حالم بهم می خوره. و تو ناصر خان اون موقع که داشتی رو زنت فتنه می گرفتی فکر اینجاهارم باید می کردی. نوششششششششششش.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

gol-e-sorkh - استرالیا - ملبورن
به جهنم که ریشش رو نزده مردیکه احمق رفته عشق و حالش رو با زن دوم کرده یادش هم از اون زن اولش نیومده که با این کار باعث تحقیر شدن او کرده و تازه دلش هم برایش می سوزد که او را تنها به ایران اورده و حالا که کار به ابروریزی رسیده قصاص شهلا را هم می خواد اگه این اتفاق نمی افتاد هنوز سالیان سال با شهلا رابطه داشت و ته دلش هم به زن اولش می خندید خاک بر سر
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

ariobarzan - انگلستان - اکسفورد
اگه قصاص کردین و بعد معلوم شد بی گناه بوده چی؟؟ اون وقت این ناصر خان!!! هوسبازو بخوابونین تو یه دیگ واجبی که دیگر برای ظاهر سازی هم شده پشمش درنیاد. اسم پرسپولیس را هم از خودت بردار.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

rastad - ایران - تهران
با سلام خدمت دوستان میخواستم با آقای ناصر محمد خانی چند کلمه ای حرف بزنم امیدوارم که جواب منو بدن حتی حاضرم شماره تلفن بذارم که مستقیما با من تماس بگیرن . 1- آیا همه تقصیر ها به گردن خانم جاهد است ؟ آیا شما هیچ تقصیری ندارین . 2- آیا کلید خونه و دسته چک رو شهلا از کجا آورده بود ؟ آیا این شما نبودین که در اوج لذت همه زندگی خودتون رو در اختیار این خانم قرار دادین ؟ 3- آیا شما با آبروی ریخته این زن بازی نکردین ؟ آقای محمد خانی منم یه زن هستم و با من هم بازی شده به خدا قسم بارها تصمیم گرفتم برم از زن و یا بچه این نامردی که با من و با آبروی من بازی کرده تقاص بگیرم . من هم سرنوشتی مثل شهلا جاهد و شما دارم چرا چرا وقتی عرضه کاری رو ندارین چرا بیخود حرف میزنین چرا با احساس یه زن بازی میکنین ؟ آیا اون لحظه هایی رو که این زن عاشقانه به شما عشق می ورزید و شما بخاطرش از زن و فرزند خودتون گذشتین بیاد دارین که حالا با قاطعیت میگین من قصاص میخوام ؟ کمی به گذشته برگردین ببینین کجای کار را اشتباه کردین اگر کمی وجدان داشته باشین الان میگفتین که منم مقصرم همش تقصیر شهلا نیست با تمام آقایون هستم خیلی بی معرفتین . خیلی
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

فاتح - ایران - تهران
مقصر اصلی جنایت خود ناصر خان که سالها پیش دختری با سن کم را اغفال کرده و با وعده های توخالی زندگی طفلک رو به لجن کشیده . به نظر من باید هر دوشون قصاص بشن . متاسفانه بسیاری از افراد مشهور امروزه از شهرتشون سوء استفاده می کنند .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

masoud-alman - المان - بن
چقدر نازه!!!! وقتی زن دوم رو میگرفت به فکر غربت و بیکسی زن اول نبود؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

آزادمرد - ایران - تهران
شما اگه یکم کمتر به پایین تنت اهمیت می دادی نه اون بدبخت کشته میشد نه این قصاص!
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

Maryam39 - ایران - تهران
حالم از این مردک بهم خورد با این طرز حرف زدنش . آخه یکی نیست بگه مرد ناحسابی این اراجیف چیه میگی . اون موقع که با داشتن زن و بچه داشتی با این زن عشق و حال می کردی چطور این زن خوب بود. اگه زنتو واقعا دوست داشتی چرا با یک زن دیگه رابطه برقرار کردی ؟!! اون موقع فکر آبرو و حیثیتت نبودی ؟!! اگه زنت کشته نشده بود تا کی با این زن رابطتت برقرار بود خدا می دونه ! اگه ریگی به کفشت نبود چرا باید مخفیانه با شهلا رابطه برقرار می کردی ؟؟!!! دکوراسیون خونه ات رو تغییر می دی ذهن بچه هاتو چه جوری می خوای تغییر بدی ؟!! حتی این ته ریشتم به خاطر حفظ ظاهر گذاشتی که میگی بعد از قصاص شهلا اصلاح می کنم ؟؟!! دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباست رو ؟! هر چند من از شهلا هم دفاع نمی کنم و اینکه زنی زندگی زن دیگه ای رو از هم بپاشه اصلا برام قابل قبول نیست .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
اخه مردک تو اگر همسرت را دوست داشتی چرا صیقه کردی این خانم را و خودت هم اینو میدونی که اگر ازاد شه بخاطر دروغهائی که گفتی سرت بباد بره در کل خیالت را راحت کنم این خانم اعدام نمیشه .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

H . Z - ایران - تهران
یکی نیست بگه اگه تو انقدر خانمتو دوست داشتی چه مرضی بود که طرح دوستی با شهلا بریزی ؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

Aso22 - ایران - تهران
با اینکه یکی از بازیکنان بزرگ در تاریخ پرسپولیس بوده ولی از نظر شخصیتی، آدم بسیار ضعیف النفسی بوده! به راحتی میگه اون زندگی منو از هم پاشوند ولی نمیگه که وقتی به خاطر ارضای هوسرانیش با این خانم ارتباط داشت فکر نکرد که زندگیش از هم پاشیده شده!! تو هر مسلک و آیینی خیانت به تعهد محکومه، و راست گفتن که دنیا دار مکافاته! بچه هاش بزرگ شن می خواد چه جوابی بهشون بده؟! آیا پیش وجدانش پاسخگو هست؟؟؟؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

khanande - اﻴﺮاﻦ - اﻴﺮاﻦ
((ناصر هنوز صورتش را اصلاح نمی‌کند و حتی وقتی با اصرار دوستانش مواجه شده نیز باز ته‌ریش گذاشته است. برای او زندگی همچنان مشکی است)) اره جون خودت!مرتیکه اونوقت که با هاش ریختی روهم وصیغش کردی و خونه واسش گرفتی چی؟زندگیت چه رنگی بود؟!
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

SAHAR_JOJO - -
آخر نفهمیدیم با این شهلا جاهد چه کار می کنند با با بزنید توی سرش تا اعتراف کند .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

a_bamdad - ایران - تهران
روتو برم بشر.صیغش کردی بعد میگی با ابرویم بازی شده.الحق که سنگ پای مرغوب قزوین رو هم از نفس انداختی.بعضی از ما مردا وقتی وسوسه میشیم یه لحظه چشممون رو به روی همه چی میبندیم و فکر میکنیم دنیا همون جا تموم میشه.لحظه ای که صیغش میکرد واقعا چهره زنش جلو چشمش نبود؟حالاباید تحویل بگیره.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

Gharib Ashena - رومانی - بخارست
بسیار متاسفم. اگر بعضی اقایون یک مقدار با وجدان باشند امار چنین اتفاقاتی بسیار کم خواهد شد.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

aidin_karaj - ایران - کرج
ناصر جان خودت هم بی تقصیر نیستی اگه کمی هوا و هوس را کنار گذاشته بودی الان همسرت در کنارت بود .نبود ؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

ostajloo - ایران - روستای نهرخلج
این هم از فوتبالیست روشن فکر ما. انگار اگه شهلا اعدام شد همه چیزدرست میشود...
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

cantona - ایران - شاهین شهر
چه می کنند اسطوره های پرسپولیس !!! آقا با یه دختره 13 ساله میریزه رو هم و بعدها نتیجش این میشه که زن بیگناهش با اون طرز فجیع توسط همون دختر به قتل می رسه.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

MARYA DUBAI - دبی - دبی
اقا زده گندکاری کرده هزار جور کثافت کاری انجام داده حالا داره جانماز اب میکشه اول باید خودشو اعدام کنن بعدش هم اون یکی
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

khodekhodeshe - بلژیک - انت ورپ
خیلی قضاوت سنگینی هستش و به اسونی نمیشه نظر داد.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

فاتح - ایران - تهران
rastad - ایران - تهران ببخشید چی شد ؟ شما چرا به همه مردها توهین می کنید ! اگر کسی شما رو بازیچه قرار داده از ساده لوحی خودتون بوده ! اگر دختر خوبی بودی بصورت پنهانی با کسی رابطه برقرار نمی کردی که حالا پشیمون بشی .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

babakohi - هلند - هلند
کسی که باید مجازات بشه محمد خانی هست که زندگی همسرش. شهلا . فرزندانش و خانواده همسرش را فدای هوسرانی خود کرد. ای کاش هرکس که زن دوم میکرفت دستگیر میکردند تا این وقایع هم رخ نمی داد.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

gol-e-sorkh - استرالیا - ملبورن
zabineh - ایران - تهران این عکس های شهلا مال قبل است تو که تو تهرانی آدرس زندان شهلا رو بگیر چند تا براش روسری ببر و یک دفعه خیال خودت رو راحت کن تا هر دفعه اون رو با روسری جدید ببینی
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

a_bamdad - ایران - تهران
راستی بچه هایی که از داخل ایران وارد این سایت و سایتای مشابه میشن حتما از VPN یا پروکسی استفاده کنن.اوضاع اینترنت هم داره خطرناک میشه.شدیدا شایع شده که اطلاعات از طریق تکنولوژی چینی شروع بع ردیابی کرده.اگه به VPN یا پروکسی دسترسی ندارید کامنت نذارید.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

a_bamdad - ایران - تهران
cantona - ایران - شاهین شهر شما ببخشش به مجاهد خذیراوی
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
ya_zamene_ahoo - ایران - تهران تو .....مزدور. اگر حرف نزنی فکر میکنی مرده ای.برو با ان علی در کوزه ابترا بخور.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
فاتح - ایران - تهران شما برو ماستتو بخور rastad - ایران - تهران حرفتان مورد قبول و محترم ولی انتقام گرفتن عمل خوبی نیست اگر شوهرتان خیانت کرده کمبود فکری و ناعاقل بوده . ya_zamene_ahoo - ایران - تهران خدا که داره 24 ساعته بدون وقفه دهان ماها را چپ و راست سرویس مینمائند علی کیلو چنده.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

farzande koroshe kabir - ایران - تهران
اونی که باید اعدام بشه خود احمق و نامردشه. اگه زنشو دوست داشت چرا بهش خیانت کرد؟ باید این مرد که آبروی همه مردها رو برده مجازات بشه.
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

فاتح - ایران - تهران
sarab22 - المان - دوسلدورف کسی از شما نظر نخواست که خودته نخود هر آش می کنی !!!
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

marzieh7 - ایران - تهران
به خاطر هوس بازی این آدم احمق همسرش کشته شد و حالا هم نوبت خانم جاهد رسیده . مرگ بر مردان هوس باز .
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

cantona - ایران - شاهین شهر
بامداد جان دیگه این یکی را نمیتونی توجیه کنی . خودت را هم به اون راه نزن. مجاهد یه بچه شهرستانی مجرد بود که توی یک پارتی با چند تا دختر گرفتنش . کاری که همه پسرای مجرد میکنند و ایرادی هم نداره! اما ناصرخانتون با اینکه زن داشته به یه دختر 13 ساله هم نظر داشته و باهاش برنامه داشته . نتیجش این میشه که زن بیگناهش به اون صورت وحشتناک توسط معشوقه ی ناصر خان چاقو چاقو میشه . حالا دوباره کامنت بذارو توجیه کن. خدایا این پرسپولیسی ها را به راه راست هدایت کن!!
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

sofi - بروکسل - بروم
تقصیر با خود ناصر خانی است یکی را بخاطر هوس بازی به کشتن داد حالا میخواهد یکی دیگررا به کشتن بده تا بعد بره یکی دیگر را صیغه کنه وبعد یه نقشه دیگر طرح کنه برای این یکی تا سه نشه بازی نشه
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

mohsen ashoury - قطر - دوحه
واقعا که... خدا عاقبت همه ما رو ختم بخیر کنه ... واقعا که عیسو حاجی !
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

btioc - کانادا - تورنتو
rastad - ایران - تهران ببخشید خانم محترم!! اونقدر به کارت مطمئنی و افتخار میکنی که در موردش هم حرف میزنی؟ واقعا حیا هم خوب چیزیه. شما تو اوج لذت به زن اون اقا فکر می کردی که یه عمر با همه چیه شوهرش ساخته حالا شما یه شبه!!! اومدی میخوای چی رو به دست بیاری؟ نکنه میخوای بهت افرین هم بگیم که هیچ کاری با اون بدبخت های بیگناه نداشتی؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
فاتح - ایران - تهران ماستتو خوردی ....؟
سه‌شنبه 18 فروردین 1388

piki82 - ایتالیا - تورین
cantona - ایران - شاهین شهر انقدر همه مسائل رو به فوتبال ربط دادی ...تیمت امروز ... بدجوری قرمز !
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
مردک شهوتران اسلامی حتما هنگام فریب این زن به او گفت//من عاشق تو هستم زنم را هم دوست ندارم ولی دست بردار نیست// و او را به اینجا رساند حالا قصاص اسلامی می خواهد...گناهکار اصلی خودش..اسلامش. و قوانین ضد بشری اسلام است این زن هم مشکلات روانی داشته و کمبود شدید عاطفی!!!!!!
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

بابک - ایران - سبزوار
تقصیر محمد خانی است
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

toba2 - انگلستان - لندن
به نظر بنده دست اقوام شهلا توقتل لاله است یعنی برادرش یا پسر عمه یا پسر خاله واز این قبیل .وشهلا دارد خودش فدا می کند.چون که به خاطر او این قتل انجام شد.والله اعلم
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

life - ایران - تهران
دوستان من متعجب هستم از شیوه بازپرسی و تکمیل پرونده این زن بیچاره! اکًر یک بازپرس وجرم شناس حتی به جوابهایی که این نامرد شغال صفت در این مصاحبه میدهد توجه کند متوجه میشود که این نامرد طوری صحبت میکنه مثل اینکه اصلا شهلا یی و عشقی و رابطه ای در کار نبوده و کریم بغال همسر اول او را به قتل رسانده است او جهت فرار از جرم و دور کردن خود از قتل با مغلطه جوابهای بسیار مشکوک و بوداری میدهد که جای بازبینی و بازپرسی مجدد و بیطرفانه ای دارد!!!!من از این حیوان انسان کًونه سوال دارم؟ ۱-نامرد تو با داشتن زن و فرزند با خیانت به انها و ایجاد ارتباط با زن مجردی از وی استفاده جنسی کردی و وارد قلب او شدی حالا هم منتظر قصاص هستی تا ارامش بکیری؟تو مجرم بسیار حرفه ای هستی و سازمان دهنده این قتل بوده ای!وهمزمان شدن قتل با مسافرت تو به المان از قبل برنامه ریزی شده است!!! از طرفی از انجایی که تو شهلا را خوب می شناختی و از وضعیت روحی روانی او اکًاه بودی و براحتی میدانستی و موظف بودی که بدانی امکان بروز هر اتفاقی خواهد بود و باید پیش بینی میکردی و جلوی این اتفاق را میکًرفتی ولی عامدا توجه نکردی و شرایط را نیز محیا کردی اول کلید را دادی بعد هم المان تشریف بردی ؟؟؟؟!!! پافشاری تو در قصاص شهلا به خاطر ارامش تو نیست و یا علاقه تو به همسر اولت بلکه به خاطر این است که زنده بودن او میتواند دیر یا زود با روشن شدن حقیقت برای تو کًران تمام شود! تو به خاطر علاقه به همسرت صورتت را اصلاح نمیکنی؟؟؟شهوتران نامرد بی همه چیز تو در زمان حیات او به او و بچه های او خیانت کردی حالا در زمان نبود او یاد او میکنی؟شرمت باد ای نامرد بی معرفت شهلا از تو مرد تر است! در مصاحبه میکًویی چه کسی جهت ازادی شخصی اعتراف به قتل میکند؟جواب مشخص است شهلا جاهد!!!به خاطر علاقه به تو کفتار خوک صفت!!! سوال من از تو حیوانی که شبیه انسان میباشی این است اکًر تو از شهلا جاهد خواسته باشی که اعتراف به قتل کند و تو پس از ازادی به او کمک خواهی کرد چه کسی جواب کًوست نامرد؟؟؟؟شهلا کًول تو نامرد و حرفهای عاشقانه و مزخرفات تو را خورد و به تو علاقه مند شد ولی نمیدانست تو حیوانی بیش نیستی و از او به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف شوم خود استفاده خواهی کرد !!!! تو بدنبال خلاصی از دست همسر اولت بودی ولی بدست دیکًران؟؟؟ تو باید این را بدانی که اکًر تو بدنبال قصاص زنی باشی که در کوچه پس کوچه ها با داشتن همسری که صورتت را برلیش اصلاح نمیکنی دنبالش بوده ای و حکم خود تو حیوان نباید کمتر از حبس ابد باشد چرا که بعد از این مورد تو اهداف شوم خودت دوباره باعث قتل دیکًری خواهی شد و در دادکاه بدنبال قصاص جهت ارامشی دیکًر!!! در اخر تو خواهی دید که قصاص شهلا ارامش به تو نخواهد داد و جوابکًوی خون او خواهی بود و روز خوش نخواهی دید چرا که خداوند از همه چیز اکًاه است!!!! کسی که بیشتر از همه فریاد میکشد دزد را بکًیرید خود او دزد است اقای محمد خانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

silvester - ایران - تهران
oba2 - انگلستان - لندن میتونم سوال کنم شما با کسی هم مشورت کردین یا خودتون به این نتیجه رسیدین؟
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

toba2 - انگلستان - لندن
silvester - ایران - تهران ....به شما چه ربطی دارد.من هم مثل بقیه حدث زدم کفر کردم... بعد می دونی چه ..من کتابهای جنائی احمد محققی همه را خوندم.وکتابهای جنائی حمید گودرزی اینها را می شناسی .حالا برو راحت بخواب ...
چهار‌شنبه 19 فروردین 1388

rastad - ایران - تهران
فاتح - ایران - تهران btioc - کانادا - تورنتو با سلام خدمت شما عزیزان که نظر دادین خیلی تشکر میکنم ولی میخواستم خدمت شما عرض کنم که : من نه گول خوردم و نه اینکه به خدای بزرگ قسم میخورم قصدم این نبود که جای کس دیگه رو بگیرم و وارد زندگی کسی بشم . ولی در جامعه ایران زنان مثل من خیلی زیاده و با توجه به شرایط و سختی زندگی گذشته هر انسان دیگه ای هم جای من بود تحت تاثیر حرفای قشنگ و محبت آمیز قرار میگرفت به خدا قسم من حتی یک ریال هم از این آقا که همسر من بود نمیگرفتم و اگر هم میخواست برام خرجی کنه میگفتم این حق من نیست و خودش همیشه اعتراض میکرد که چرا تو هیچی از من نمیگیری ؟ حالا بگذریم دوستان میخوام اینو بگم وقتی میان با هزار عشق و علاقه میان و وقتی هم که سیر میشن با هزار بهانه میرن که دیگه نه آبرویی برام مونده نه اعتباری . من یه خانم مومن و در محیط کارم و در جامعه ای که زندگی میکنم از اعتباری برخوردارم در حد خودم ولی این مرد منو ژیش همه کنف کرد واسه اینه که دلم خیلی میسوزه و اگه از خدا نمی ترسیدم کاری میکردم که واسه همه مردهای اینجوری عبرت بشه ولی چکنم که ............ اگه به تمام مردها توهین کردم خیلی عذر میخوام ولی خودتون هم میدونین که از این مردها خیلی زیادن مثل همین آقای ناصر خان که با مرگ خانم جاهد دلش آروم میگیره . برو مرتیکه عوضی بقول معروف جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود ؟ با احترام خدمت شما عزیزان
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

silvester - ایران - تهران
toba2 - انگلستان - لازم نیست کتابهای جنایی بخونی کسی به نظر ات بچه کًانه و مسخره تو احتیاج نداره! برو اول ادب را یاد بکًیر !!! از طرز جواب دادنت پیداست تو کتابهای دبستانتم درست نخوندی!در ضمن دادکًاه خودش بدون کمک تو مورد را رسیدکًی میکنه به امسال تو احتییاجی نیـــــــــــــــــــــــست!!!
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

toba2 - انگلستان - لندن
silvester - ایران - تهران ...اگر جرعت داری باایدی قدیمی بیا ....خانمممممم خودت می دانی دوباره باایدی استالونه امدی راکی جان ...سلوستر استالونه ها..ها ها ها ها .خار چشمت تاابد خواهم ماند.دیگر ارزش جواب نداری .حوری سلام رساند خدمت شما ....
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

بهرام راشاد - ایران - تهران
rastad - ایران - تهران با سلام با توجه به اینکه خطاب شما به مردان نیز بود توجه شما را به این موارد جلب میکنم 1.خیانت جنایت است چه از جانب مرد یا زن 2.خیانت مختص مردان نیست و متاسفانه در بین زنان نیز مشاهده میشود , گاهی نیز بیشتر از زنان این مردانند که این جنایت را انجام میدهند و بالعکس 3.فرزند رقیب شما به چه گناهی باید مورد قصاص قرار گیرد؟ ممنون میشوم توضیح دهید آخر هرچه فکر کردم به جایی نرسیدم همچنین خطاب به همه دوستان آیا همه ما تک تکمان قاضی نیستیم ؟ آن هم از نوع حرفه ای آن با تشکر با تشکر از همه 3.
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

silvester - ایران - تهران
oba2 - انگلستان - لندن من نمیدونم تو چی میکًی!اولا تویی که کتابهای جنایی میخونی کتاب خوان (جرات اینطوری نوشته میشه نه جرعت )بیسواد! (حدس نه حدث )بی فرهنک!!! تو احتمالا کًاو و کًوسفنداتا فروختی رفتی لندن!!!وای عجب ابرو ریزیه بخدا!!! توابروی هر چی ایرانیه در لندن بردی!!!
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

toba2 - انگلستان - لندن
silvester - ایران - تهران ... .. جرات.هاهاها...برو کتاب دکشنری فارسی به فارسی برای ترجمه کن.هاهاهاها راکی یا بهتره رامبو جان خوب ببخشی با تو شوخی کردم به دل نگیر.. راستی غلط املائی تو هم این است خانم معلم .. جنایی که باید جنائی می نوشتی دبستانتم ..ضمن..امسال...احتییاجی نیست . دبستان ..ظمن..امثال...احتیاجی .نیست...باید از هر کدام ده بار بنویسی بارک الله. ...
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

toba2 - انگلستان - لندن
نمی دانم چرا مسولین سایت این جمله اول .من حذف کردن ..من تو جمله اول نوشته بودم .من گاومیش واسب ولاغ هم داشتم . .چون که استالونه گفت که گاو وگوسفنده هایم فروختم .وبه انگلیس رفتم .هاهاها خوش بحال ما شیر تازه گوشت تازه پنیر ومشتقات ان.خدایا شکرت شیر وگوشت کوپنی نخوردیم چه سعادتی .....
پنج‌شنبه 20 فروردین 1388

royaa - ایران - تهران
عجب فیلمی یه ! آخه یکی نیست بهش بگه وقتی که با شهلا جون رابطه داشتی فکر این روزها نبودی !؟ مر..که !! زن داشته بجه داشته رفته به زنش خیانت کرده فیلم بازی کرده و بهش دروغ گفته و با شهلا جون ریخته رو هم ( حالا یکیش گندش دراومده خدا می دونه با چند تا بوده ) اونوقت حالا هی چادر سرش کرده و گریه زاری راه انداخته من اگر بودم به جای شهلا این نکبت خیانتکار دروغگو رو میکشتم تا ببینم دیگه کدوم مرد حقه بازی زن داری جرات می کنه بره با این و اون بپره !؟ دو تا شونو اعدام کنن همه این بساطها و قتل و کثافت کاریها جمع می شه !
شنبه 22 فروردین 1388

btioc - کانادا - تورنتو
rastad - ایران - تهران ولی در جامعه ایران زنان مثل من خیلی زیاده و با توجه به شرایط و سختی زندگی گذشته هر انسان دیگه ای هم جای من بود تحت تاثیر حرفای قشنگ و محبت آمیز قرار میگرفت؟؟؟؟؟ من واقعا نمیدونم این چه عذر و بهانهیه؟ شما در هر شرایطی که باشی حق نداری زندگی یه زن دیگه رو خراب کنی. این یه اصل انسانی ساده ست. خودتو بگذار جای اون زن دوست داری شوهرتو بغل یه زن دیگه ببینی؟ مطمئن باش با پاشیدن زندگی یه نفر دیگه خوشبخت نمی شی. امیدوارم کاری که اون اقا با شما کرد درس عبرتی بشه که دیگه زندگی تو رو خرابه های زندگی کسی دیگه بنا نکنی.
شنبه 22 فروردین 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.