بازداشت چند فعال حقوق زنان در تهران

بازداشت چند فعال حقوق زنان در تهران

گزارش شده است که روز پنجشنبه ششم فروردین، بیش از 10 نفر از اعضای "کمپین یک میلیون امضا" در خیابان سهروردی تهران بازداشت شدند.

بر اساس گزارشها، قرار بود جمعی از فعالان برای تبریک سال نو به دیدن خانواده های برخی از زندانیان به منازل آنان بروند. اما هنگامی که همگی سر قرار، در ابتدای خیابان سهرودی و جنب پل سید خندان حاضر شدند توسط ماموران نیروی انتظامی بازداشت و به کلانتری نیلوفر منتقل شدند.

گزارش شده که بازداشت کنندگان از افراد "لباس شخصی" ( ماموران بدون نشان) بودند که با خودروهای نیروی انتظامی به محل قرار فعالان حقوق زنان رفته بودند.

خانواده های تعدادی از بازداشت شدگان در مقابل کلانتری نیلوفر برای پیگیری وضعیت آنان حاضر شدند، اما به گفته پروین اردلان، یکی از اعضای کمپین، همه بازداشتیان از کلانتری به زندان اوین فرستاده شدند.

به گفته خانواده ها، خدیجه مقدم، فرخنده احتسابیان، دلارام علی، لیلا نظری محبوبه کرمی و از مردان کمپین علی عبدی، امیر رشیدی، محمد شوراب و آرش نصیری اقبالی از جمله بازداشتیان هستند.

خانم اردلان به بی بی سی گفته است که به دلیل عدم حضور قاضی کشیک در زندان اوین افراد بازداشت شده حد اقل تا روز شنبه در زندان خواهند ماند.

برخی فعالان می گویند که زنان در زمینه طلاق، وراثت، سرپرستی کودک و برخی از دیگر جنبه های زندگی اجتماعی با تبعیض های قانونی روبرو هستند که از آنها شهروندان درجه دو می سازد.

دولت ایران تبعیض علیه زنان را رد می کند و می گوید زنان ایرانی در برابر فرهنگ غربی و بدل شدن به نمادهای جنسی محافظت می شوند.

mona-h - سوئد - استکهلم
حتما بین خودشون جاسوس دارن وگرنه نیروانتضامی از کجا محل قرار رو می دونسته بین هر چند تا ایرانی یکیش جاسوسه
پنج‌شنبه 6 فروردین 1388

sarab22 - المان - دوسلدورف
ننگ و نفرت بر حکومت فاشیستی ملایان خوناشام.
ازادیخواهان همیشه در قلب ایرانیان جا دارند سپاس فراوان بر شما.
پنج‌شنبه 6 فروردین 1388

آنتی اسلام - ایران - اهواز
اینها سوال هایی هستند که زنان ایرانی باید پاسخگو باشند، مخصوصاً زنانی که سنگ اسلام را به سینه میزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و همچنین مردهایی که مادر دارند/ دختر دارند/ خواهر دارند/ و همسرانی مهربان و دلسوز دارند! ××× چرا در اسلام: 1-چرا دیه زن نصف دیه مرد است؟ ! یعنی اگر انگشت یک زن قطع بشه با انگشت قطع شدهء یک مرد فرق داره؟!!!! 2-چرا شهادت دو زن عادل به اندازه شهادت یک مرد عادل ارزش دارد؟ 3-چرا زن ناموس مرد است ولی مرد ناموس زن نیست؟ 4-چرا در دین اسلام یک مرد مسلمان مى‏تواند با زن غیر مسلمان ازدواج کند، ولى یک غیر مسلمان نمى‏تواند با زن مسلمان ازدواج کند؟ و..................................... تقدیم به همهء شیر زنان ایرانزمین که با به دنیا آمدنشان پا در زندان اسلام ( شیعه) میگذارند. به امید آزادی از بند اسلام: من از نهایت شب حرف می زنم من از نهایت تاریکی و از نهایت شب حرف می زنم اگر به خانه من آمدی، برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم "فروغ فرخزاد"
جمعه 7 فروردین 1388

shabnam anti mammad! - استرالیا - سیدنی
واقعا زنان ایران ثابت کردند از مردها مردترند. به نظر من این کمپین هدف درستی نداره. اونها به جای درخواست برابری حقوق با مردان باید درخواست اضافه حقوق نسبت به مردان بکنند که خداییش حقشونه..
جمعه 7 فروردین 1388

mahtab.e.roshan - انگلستان - لندن
mona-h - سوئد - استکهلم احتیاج به جاسوس نیست این حیوانها (بلا نسبت حیوان) از طریق کنترل تلفن های مردم این چیزها را می فهمند . به امید آزادی ایران عزیز از چنگال جمهوری اسلامی
جمعه 7 فروردین 1388

zorro - هند - میسور
mona-h - سوئد - استکهلم خیلی با هوشی بابا
جمعه 7 فروردین 1388

flora_germany - آلمان - دوسلدورف
قسمت آخر نوشته بالا: دولت ایران تبعیض علیه زنان را رد می کند و می گوید زنان ایرانی در برابر فرهنگ غربی و بدل شدن به نمادهای جنسی محافظت می شوند. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مگه ما خودمون مثل تمام دنیا که زنها از خودشون محافظت میکنند نمیتونیم اینکار رو کنیم که از صبح تا شب باید نگهبان داشته باشیم، پدر، برادر، همسر، پسر و هر مردی از فک و فامیل کم است که دولت هم باید محافظ زنان باشد، یعنی کار بهتری ندارند، هیچ مشکلی در این مملکت نیست جز زنان و پنهان کردن دست و پای آنها، یعنی ما اینقدر دست و پا چلفتی و نادان هستیم که همه باید مواظب ما و کارهایمان باشند... خجالت بکشید، شرم کنید، اینقدر به وجود زنان که به نوعی برترین خلقت خدایند توهین نکنید، یک زن درست مثل یک مرد میتواند از عهده خودش و تمامی مسائل زندگیش براید، تنها وجود شوم انسانهای عقب مانده است که سرعت پیشرفت زنان را در کشورهایی مثل ایران کم میکند یا حتی با این قوانین دست و پا گیر قرون وسطایی فلج میکند... ننگ بر مردی باد که با طرفداری از این قوانین به مادر، خواهر و همسر و دختر خود توهین میکند!
جمعه 7 فروردین 1388

saeed-nasi - ایران - تهران
تا اونجا که من میدونم حقوق زنان سر هر ماه پرداخت میشه.دیگه نیازی به فعال نداره.
جمعه 7 فروردین 1388

man1IRANI - ایران - اسفراین
تو ایران تماس ها رو چک می کنن یا تو امریکا؟! خواهشا تو که تو ایران نیستی این حرفا رو نزن. ببینم نکنه علم غیب داری!
شنبه 8 فروردین 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +341شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +257شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +248شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +198رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +154پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +146علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +137وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +128یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد