مناقشه بر سر سهمیه ۴۰ درصدی در کنکور برای بسجیان فعال

 مناقشه بر سر سهمیه ۴۰ درصدی در کنکور برای بسجیان فعال

در حالی که بیش از چهارماه از اعلام نتایج کنکور 87 می گذرد، تنور جنجال های رسانه یی درباره حاشیه های آن همچنان داغ است و دولت و مجلس هر روز با طرح اتهام علیه یکدیگر در خبرگزاری ها و روزنامه ها، بر آتش آن اضافه می کنند. شاید اظهارنظرهای صریح دیروز رئیس کمیسیون آموزش مجلس و رئیس سازمان سنجش علیه یکدیگر، نقطه اوج مجادله های دو طرف پس از فروکش کردن تب اولیه روزهای اول بود به گونه یی که مروری کوتاه بر آنچه خبرگزاری ها در این باره منتشر کردند، تداعی کننده صحبت های فاطمه آجرلو عضو کمیسیون آموزش مجلس بود که هفته گذشته مباحث کنکور 87 را صراحتاً دعوای سیاسی خوانده بود. علی عباسپور در گفت وگویی که با خبرگزاری مهر انجام داد، بی پروا از احراز تخلف سازمان سنجش و وزارت علوم در کنکور سخن گفت و در سوی دیگر ماجرا عبدالرسول پورعباس در نشست خبری که در سازمان سنجش برگزار شد، به مجلس توصیه کرد به جای حاشیه ها، به فکر کنکور آینده باشد و برای فشارهایی که به سازمان سنجش برای اعمال سهمیه 40درصدی بسیجیان فعال وارد می شود، تدبیری بیندیشد.چهارشنبه هفته گذشته روابط عمومی سازمان سنجش در تماس تلفنی با خبرنگاران از آنها خواست شنبه صبح برای شرکت در نشست خبری در محل سازمان حاضر شوند. ساعت عجیب این نشست خبری که برخلاف نشست های مشابه که معمولاً در ساعات میانی روز برگزار می شود، ساعت 30/8 صبح در نظر گرفته شده بود، نشان از برنامه ویژه سازمان سنجش برای این نشست خبری داشت به گونه یی که گمان می رفت مسوولان سازمان سنجش تاکید بر آن دارند تا پیش از ظهر دیروز صحبت های رئیس سازمان سنجش روی سرخط اخبار خبرگزاری ها قرار بگیرد. عبدالرسول پورعباس همان طور که پیش بینی می شد، در جلسه خود با خبرنگاران از نگرانی جدی سازمان از «حرکات سیاسی برخی مسوولان» سخن گفت و با لحن نسبتاً تند و بی سابقه یی خطاب به کمیسیون آموزش مجلس توصیه کرد؛ «مجلس به جای پرداختن به مسائل حاشیه یی به موضوعات مهم در ارتباط با کنکور سال های آینده و اجرای قانون حذف کنکور بپردازد.» رئیس سازمان سنجش با ارائه توضیحاتی درباره سازوکار اجرا شده در کنکور سال 87 به دفاع جانانه از عملکرد سازمان تحت مدیریت خود پرداخت و مدعی شد؛ «در شش ماه گذشته حتی یک مورد اعتراض درخصوص کنکور 87 به سازمان سنجش ارائه نشده و تمامی موارد بررسی و به طور دقیق پاسخگویی شد و حتی یک مورد نیز پیدا نشد که حقی از کسی ضایع شود، اما شرایط ایجاب کرد که دوبار تکمیل ظرفیت در این کنکور انجام شود که در مجموع 706 نفر از طریق قانون مجلس و 1038نفر از طریق تکمیل ظرفیت سازمان سنجش گزینش شدند. گزارش اعلام نتیجه کنکور به مجلس و کمیسیون آموزش ارسال شده اما تا امروز هیچ جلسه رسمی مبنی بر بررسی نحوه تکمیل ظرفیت کنکور 87 با حضور نمایندگان مجلس برگزار نشده و تنها جلساتی انفرادی برگزار شده است.» پورعباس با اشاره به آشفتگی های قوانین گزینش دانشجو و تاکید بر لزوم تجدید نظر در قانون، از برخی «فشارها به سازمان سنجش برای واگذاری 40درصد ظرفیت ها به بسیجیان فعال» خبر داد و به طور غیرمستقیم خطاب به مجلس گفت؛ «برای واگذاری باقیمانده 40 درصد سهمیه ایثارگران به بسیجیان فعال، فشار زیادی از ناحیه سازمان بازرسی و قوه قضائیه روی سازمان سنجش وارد می شود، تا جایی که حتی به تهدید انفصال از خدمت مسوول سازمان سنجش نیز منجر شده است.

در صورتی که این قانون را اجرا کنیم، 40 درصد ظرفیت کنکور از رقابت آزاد و علمی خارج می شود و داوطلبان برتر همان طور که در شهریور ماه 87 نسبت به گزینش کنکور 87 اعتراض داشتند، نسبت به اجرای این قانون نیز معترض خواهند بود و تعداد معترضان تا 40 برابر افزایش خواهد یافت لذا وظیفه مجلس این است که فعالیت خود را در این خصوص برای از بین بردن چالش های پیش روی کنکور 88 متمرکز کند.» اشاره وی به ظرفیت 40 درصدی رزمندگان در کنکورهای سراسری است که عملاً در میانگین کلی کمتر از دو درصد آن مورد استفاده رزمندگان قرار می گیرد.

اما همین موضوع سهمیه 40 درصدی ایثارگران از سوی دیگر مورد اشاره رئیس کمیسیون آموزش مجلس، به عنوان مصداق «تخلف محرز» سازمان سنجش بود. علی عباسپور در گفت وگویی که همزمان با اعلام خبر نشست سازمان سنجش روی سر خط اخبار خبرگزاری مهر قرار گرفت، اختصاص مازاد سهمیه 40 درصدی رزمندگان را به گزینش بومی، محل اشکال اصلی و مسبب اصلی وقایع پیش آمده در کنکور 87 دانست. عباسپور بدون اشاره به ماجرای اختصاص سهمیه رزمندگان به بسیجیان در تشریح وقایع اتفاق افتاده در کنکور 87 گفت؛ «وزارت علوم عنوان می کرد اختلاف کنکور 87 با کنکورهای گذشته ناشی از این است که درصد بومی پذیری از 70 به 80 درصد ارتقا یافته و این موضوع در دفترچه های کنکور نیز به این صورت که «اگر سهمیه 40 درصدی رزمندگان را کنار بگذاریم، 20 درصد در سال 87 به پذیرش غیربومی و 80 درصد به پذیرش بومی اختصاص می یابد» اعلام شده است. لذا وزارت علوم به صورت مکرر عنوان می کند هیچ تخلفی صورت نگرفته و مطابق با مصوبات عمل کرده است. از 40 درصد سهمیه رزمندگان به طور متوسط دو درصد استفاده می شود و 38درصد استفاده نمی شود. حال آنکه در سال های گذشته این 38 درصد به پذیرش غیربومی اختصاص داده می شد اما در سال 87 در تیرماه تصمیم گرفتند 38 درصد را به داوطلبان بومی اختصاص دهند. وی ادامه داد؛ «عدم اطلاع رسانی در دفترچه راهنمای کنکور تخلفی است که باعث این همه آشفتگی در کنکور 87 شد. بدین ترتیب در دانشگاه های دولتی درصد پذیرش بومی و غیربومی را مورد بررسی قرار دادیم و به طور متوسط درصد پذیرش دانشجوی غیربومی از 40 درصد در سال 86 به حدود یک سوم و در برخی دانشگاه ها به یک چهارم کاهش یافته است. به عنوان مثال در رشته برق دانشگاه تهران درصد پذیرش غیربومی از 2/39 به 10 درصد کاهش، در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درصد پذیرش غیربومی از 7/43 به 5/13 درصد کاهش و در رشته برق دانشگاه صنعتی شریف پذیرش غیربومی از 7/31 به 12 درصد کاهش یافته است که این تفاوت معنادار و به دلیل اعمال وضعیتی است که ذکر شد.»
رئیس سازمان سنجش سپس در انتقاد از برخورد مجلس، کمیسیون آموزش را به تلاش برای تدبیر اندیشه یی درست برای حذف کنکور توصیه کرد. پورعباس در حالی که حذف کنکور را به «لقمه یی بزرگ که در گلوی ما گیر می کند» تشبیه می کرد، درباره عواقب اجرای بی برنامه قانون مصوب مجلس در این باره هشدار داد و گفت؛ «طبیعتاً سال 89 باید آخرین کنکوری باشد که از سوی سازمان سنجش برگزار می شود ولی متاسفانه هنوز شاهدی برای این تصور وجود ندارد. داوطلبان سوال می کنند که آیا آزمون های سراسری در مقاطع دبیرستان برگزار خواهد شد و چه کسی مسوول سرنوشت آنهاست. تجدیدنظر در نحوه اجرای این قانون، تمدید زمان اجرای آن یا بازنگری کلی قانون باید از همین امروز در دستور کار قرار بگیرد و کمیسیون آموزش مجلس نسبت به حل این مسائل مهم و استرس زا اقدام کند.» وی که تلاش می کرد با ارائه مثالی بلاتکلیفی قانونی در ماجرای حذف کنکور را بیشتر شرح دهد، ادامه داد؛ «فقط در کنکور 87 تعداد هفت هزار داوطلب با معدل 20 داشتیم و این بدان معنا است که این افراد در تمام دروس موفق به کسب نمره 20 شده اند، حال اینکه این افراد در صورت حذف کنکور باید با چه روشی گزینش شوند، مبهم است.»

منبع : روزنامه اعتماد

«بسیج» وارث «رزمندگان سابق» در سهمیه ۴۰ درصدی دانشگاه‌ها

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که این سازمان تحت فشار است تا سهمیه ۴۰ درصدی رزمندگان را به «بسیجیان فعال» واگذار کند. عبدالرسول پورعباس می‌گوید در این صورت ۴۰ درصد ظرفیت کنکور از رقابت آزاد و علمی خارج می‌شود.

در حالی که رئیس کمیسیون آموزش مجلس از وقوع تخلفات گسترده در کنکور سال ۱۳۸۷ خبر می‌دهد، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور فاش کرده که این سازمان از سوی سازمان بازرسی و قوه قضائیه تحت فشار است تا سهیه ۴۰ درصدی ورود به دانشگاه را، که متعلق به رزمندگان بوده، به «بسیجیان فعال» واگذار کند.

 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به خبرنگاران گفت: «برای واگذاری باقیمانده۴۰ درصد سهمیه ایثارگران به بسیجیان فعال، فشار زیادی از ناحیه سازمان بازرسی و قوه قضائیه روی سازمان سنجش وارد می‌شود تا جایی که حتی به تهدید انفصال از خدمت مسئول این سازمان منجر شده است.»

 

شیرزاد عبداللهی، کارشناس مسائل آموزشی، در مورد سابقه سهمیه ایثارگران و رزمندگان چنین می‌گوید: «زمانی که دانش‌آموزان زیادی به جبهه‌ها می‌رفتند، این‌ها فرصت کافی برای مطالعه و رفتن به کلاس کنکور و درس خواندن نداشتند و در واقع گذاشتن ۴۰ درصد سهمیه برای جبران این کاری بود که این‌ها در جبهه‌ها انجام می‌دادند. منتها الان حدود بیست سال از جنگ گذشته و در این مدت هم خب این سهمیه به طور کامل اعمال نمی‌شده است. چون اگر رزمنده‌ای بوده که اهل دانشگاه رفتن بوده، از این سهمیه استفاده کرده و در طول این بیست سال دانشگاه رفته است. طوری که می‌گویند در حال حاضر فقط ۲ درصد از این سهمیه اعمال می‌شده است.»

 

اکنون بر سر ۳۸ درصد باقیمانده سهمیه ایثارگران، بین سازمان سنجش آموزش کشور، مجلس و قوه قضائیه جدال در گرفته است. به گفته‌ی علی عباسپور، رئیس کمیسیون آموزش مجلس، این ۳۸ درصد، سال ۱۳۸۷، بدون اعلام قبلی، در دفترچه‌های کنکور، به داوطلبان بومی اختصاص داده شد که این امر به گفته‌ی وی، تخلفی است که باعث بروز آشفتگی در کنکور سال جاری شد.

 

اعطای باقیمانده سهمیه ایثارگران به داوطلبان بومی نیز، در بین کارشناسان محل اشکال است، زیرا با بومی‌گزینی، امکان ورود داوطلبان ممتاز به دانشگاه‌های بزرگ کشور بسیار کاهش می‌یابد.

 

شیرزاد عبداللهی معتقد است، به‌طور کلی اعمال سهمیه‌بندی برای ورود به دانشگاه منطقی نیست و تمامی سهمیه‌‌ها باید قطع شود: «به نظر من بایستی سیستم‌های سهمیه‌ای و سیستم‌های تبعیض‌آمیز به‌طور کلی در پذیرش دانشجو برداشته شود، دخالت دولت در این مسئله خیلی کم شود، اختیارات دانشگاه و هیاتهای علمی دانشگاه و شورای دانشگاه در این مورد افزایش پیدا کند و هویت دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی محفوظ بماند و خودش بتواند دانشجویان مورد نیاز خودش را پذیرش کند».

 

 

عبداللهی معتقد است، اعمال این سهمیه‌ها در اوایل انقلاب و به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه بود ولی اکنون با گذشت ۳۰ سال از انقلاب دیگر نیازی به این سهمیه‌بندی‌ها نیست: «سهمیه‌بندی یک زمانی برای حمایت از بخشی از اقشار جامعه بود تا آنها توانمند شوند و امکان رقابت با بقیه را داشته باشند. الان با گذشت حدود سی سال از انقلاب به نظر من اگر آن اقشاری که مورد حمایت بودند نتوانستند توانمند شوند، بعد از این هم نمی‌توانند و بایستی سیستم سهمیه‌بندی بخصوص در بخش آموزشی برچیده شود. یعنی چیزی که یک روز در خدمت عدالت بود، الان به عاملی در خدمت تبعیض تبدیل شده است».

 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین به این نکته اشاره کرد که در صورت واگذاری سهمیه ۴۰ درصدی به بسیجیان، کنکور از رقابت آزاد و علمی خارج شده و تعداد معترضان به نحوه گزینش دانشجو با اعمال این سهمیه، ۴۰ برابر خواهد شد. 

اعتراض دفتر تحکیم وحدت

 به اختصاص سهمیه ۴۰ درصدی به بسیج در کنکور

در پی فشارهای وارده بر سازمان سنجش برای اختصاص سهمیه ۴۰ درصدی به بسیجیان، روابط عمومی دفتر تحکیم وحدت ضمن صدور اطلاعیه ای به این روند رانت خواری بسیجیان اعتراض کرد. متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

 

نقش دانشگاه و دانشگاهیان در تاریخ معاصر این کشور همیشه نقشی مهمی و تاریخ ساز است و این نقش سبب شده

است که اسباب زر و زور تمام قدرت خود را به کار گیرند که دانشگاهیان را مطیع خود سازند. این تلاش بی حاصل هر چند بارها ازسوی افراد مختلف تکرار شده است و بی حاصل بودن آن به اثبات رسیده است اما دولت نهم نیز در تلاشی بی حاصل کوشید دانشگاهیان را به بله قربان گویانی مطیع بدل سازد. تلاشی بی حاصل که تنها نتیجه آن صدها دانشجوی ستاره دار، هزاران دانشجوی تعلیقی و تعطیلی خیل کثیری از نهادهای دانشجویی بود اما با این وجود دانشگاه همچنان زنده و منتقد باقی ماند.

 

اما سخنان رئیس سازمان سنجش مبنی بر تلاش برای افزایش ظرفیت دانشجویان بسیجی فعال به چهل درصد در حالی درروزهای اخیر انتشار یافته است که برخی از مجلسیان بر تخلفات فراوان در آزمون امسال تاکید می نمایند و به واقع معلوم نیست در سال جاری نیز این سهمیه به چه صورت اعمال شده است.

 

اعمال سهمیه چهل درصدی برای دانشجویان بسیجی را می توان تلاش دیگر دولت برای ایجاد دانشگاهی مطیع ارزیابی نمود پروژه ای که در نتیجه شکست سایر اقدامات در سرکوب دانشگاه در حال پیگری است. اگر تا دیروز تنها دانشجویان منتقد از تحصیل محروم می شدند، امروز تنها دانشجویان حامی دولت حق تحصیل خواهند داشت و دیگر ملاک ورود به دانشگاه نه صلاحیت علمی و نه حتی سکوت که ابراز وفاداری به دولتمردان است. امری که حاصل آن جز افزایش ظاهرسازی نخواهد بود و به معنی واقعی کلمه تبعیضی بر علیه کلیه جوانان با استعدا این مرز و بوم است. از سوی دیگر دانشگاه های کشور نیز با افت شدید کیفیت آموزشی و پژوهشی روبرو خواهند شد.

 

در پایان دفتر تحکیم وحدت ضمن محکوم کردن این اقدام به شدت نسبت به عواقب آن که همانا افت شدید علمی در دانشگاه ها و ترویج روحیه ریا و چاپلوسی است هشدار می دهد و از تمام دلسوزان کشوربه خصوص اساتید و دانشگاهیان می خواهد در برابر این هجمه به دانشگاه ساکت ننشینند.

 

روابط عمومی

دفتر تحکیم وحدت

نوبت حضور بسیجیان در دانشگاه هارسید

اگر چه با سپری شدن بیست سال از پایان جنگ، دیگر سهمیه رزمندگان جنگ هشت ساله برای ورود به دانشگاه ها به حداقل رسیده، اما اختلاف میان رییس سازمان سنجش و رئیس کمیسیون آموزش مجلس فاش ساخته که "سازمان بازرسی و قوه قضائیه" تلاش دارند سهمیه چهل درصدی ورود به دانشگاه ها را که پیش از این در اختیار رزمندگان بوده به "بسیجیان فعال" واگذار کنند تا آنها بتوانند راحت تر وارد دانشگاه و مراکز آموزش عالی شوند.

با اینکه نشست های خبری عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش معمولا ظهرها برگزار می شد اما روز شنبه این جلسه در ابتدای صبح برگزار شد تا به این ترتیب از قبل از جلسه مشخص شود که عالیترین رییس برگزاری آزمون ورودی به دانشگاه های کشور حرف های مهمی برای زدن دارد.

پورعباس در این جلسه صبحگاهی در ساختمان سنجش که در جنب پل کریمخان واقع شده است، از "آشفتگی های قوانین گزینش دانشجو و تاکید بر لزوم تجدید نظر در قانون" سخن گفت و از برخی "فشارها به سازمان سنجش برای واگذاری 40 درصد ظرفیت ها به بسیجیان فعال" خبر داد.

رئیس سازمان سنجش همچنین در اظهار نظری قابل توجه تاکید کرد فشار زیادی از ناحیه سازمان بازرسی و قوه قضائیه روی سازمان سنجش وارد می شود، تا جایی که حتی به تهدید انفصال از خدمت مسوول سازمان سنجش نیز منجر شده است.

در حال حاضر براساس قانونی که از سال 1367 تاکنون برجای مانده، در هرسال برگزاری کنکور ورود به دانشگاه ها، 40 درصد پذیرفته شدگان کسانی هستند که تحت عنوان "رزمنده" در این آزمون شرکت کرده اند.

سهمیه رزمندگان مخصوص افرادی بود که در جنگ هشت ساله عراق علیه ایران شرکت کرده بودند. اما در سالهای اخیر با گذشت زمان، به گفته این مسوول سازمان سنجش، تنها دو درصد از این سهمیه استفاده می کنند و دیگر رزمنده ای که در کنکور شرکت کند، نمانده است.

لذا اینک پس از گذشت بیست سال از اتمام جنگ، مجلس طرحی را تصویب کرده که بر اساس آن، این ظرفیت به نیرو‌های بسیج اختصاص می‌‌یابد. اجرای قانون جذب بسیجیان تاکنون در دانشگاه‌ها از سوی سازمان سنجش مسکوت مانده و اجرا نشده است.

کنکور پر مساله

برگزاری کنکور سال 1387 با حواشی بسیار همراه بود و اعتراضات فراوانی را از سوی داوطلبان به همراه داشت. عمده مشکل این بود که وزارت علوم و سازمان سنجش بدون اعلام قبلی ملاک پذیرش را بومی بودن قرار داده بودند و به این ترتیب تعداد زیادی از داوطلبان که شایسته پذیرش در دانشگاه های خارج از استان و مثلا در پایتخت را داشتند به خاطر در اولویت بودن بومی ها، از راهیابی به دانشگاه باز ماندند.

هرچند رییس سازمان سنجش در کنفرانس خبری روز شنبه خود سعی کرد از این سازمان رفع تکلیف کند، اما از آن سو چنانکه علی عباسپور، رییس کمیسیون آموزش مجلس در هفته های اخیر تاکید کرده، سازمان سنجش در سال جاری خودسرانه به تغییر سهمیه ها دست زده که موجب آشفتگی در اعلام نتایج کنکور شده است.

مصاحبه رییس کمیسیون آموزش مجلس با خبرگزاری مهر هم مانند مصاحبه رییس سازمان سنجش اطلاعات جدیدی را فاش ساخت چرا که عباسپور در این مصاحبه "اختصاص مازاد سهمیه 40 درصدی رزمندگان را به گزینش بومی"، محل اشکال و مسبب اصلی وقایع پیش آمده در کنکور 87 دانست.

عباسپور بدون اشاره به ماجرای اختصاص سهمیه رزمندگان به بسیجیان در تشریح وقایع اتفاق افتاده در کنکور 87 گفت: "وزارت علوم به صورت مکرر عنوان می کند هیچ تخلفی صورت نگرفته و مطابق با مصوبات عمل کرده است. از 40 درصد سهمیه رزمندگان به طور متوسط دو درصد استفاده می شود و 38درصد استفاده نمی شود. حال آنکه در سال های گذشته این 38 درصد به پذیرش غیربومی اختصاص داده می شد اما در سال 87 در تیرماه تصمیم گرفتند 38 درصد را به داوطلبان بومی اختصاص دهند."

به گفته وی "عدم اطلاع رسانی در دفترچه راهنمای کنکور تخلفی است که باعث این همه آشفتگی در کنکور 87 شد. بدین ترتیب در دانشگاه های دولتی درصد پذیرش بومی و غیربومی را مورد بررسی قرار دادیم و به طور متوسط درصد پذیرش دانشجوی غیربومی از 40 درصد در سال 86 به حدود یک سوم و در برخی دانشگاه ها به یک چهارم کاهش یافته است. به عنوان مثال در رشته برق دانشگاه تهران درصد پذیرش غیربومی از 2/39 به 10 درصد کاهش، در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درصد پذیرش غیربومی از 7/43 به 5/13 درصد کاهش و در رشته برق دانشگاه صنعتی شریف پذیرش غیربومی از 7/31 به 12 درصد کاهش یافته است که این تفاوت معنادار و به دلیل اعمال وضعیتی است که ذکر شد."

رییس سازمان سنجش در کنفرانس خبری خود البته سعی کرد به منتقد خود نیز پاسخ دهد و به همین دلیل خطاب به رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: "برای واگذاری باقیمانده 40 درصد سهمیه ایثارگران به بسیجیان فعال، در صورتی که این قانون را اجرا کنیم، 40 درصد ظرفیت کنکور از رقابت آزاد و علمی خارج می شود و داوطلبان برتر، همان طور که در شهریور ماه 87 نسبت به گزینش کنکور 87 اعتراض داشتند، نسبت به اجرای این قانون نیز معترض خواهند بود و تعداد معترضان تا 40 برابر افزایش خواهد یافت. لذا وظیفه مجلس این است که فعالیت خود را در این خصوص برای از بین بردن چالش های پیش روی کنکور 88 متمرکز کند."

حذف کنکور

در حالی که آشفتگی های کنکور امسال هنوز پایان نیافته اما شعارهای دولت نهم هنوز در پیش است. پیش از این محمود احمدی نژاد و وزیر علوم دولت وی بارها از حذف کنکور تا سال 1390 سخن گفته اند ؛ موضوعی که البته رییس سازمان سنجش امیدی به آن ندارد. پور عباس، رئیس سازمان سنجش هم در کنفرانس خبری خود به این موضوع اشاره کرد و در انتقاد از برخورد مجلس، کمیسیون آموزش را به تلاش برای تدبیر اندیشه یی درست برای حذف کنکور توصیه کرد.

پورعباس در حالی که حذف کنکور را به "لقمه یی بزرگ که در گلوی ما گیر می کند" تشبیه می کرد، درباره عواقب اجرای بی برنامه قانون مصوب مجلس در این باره هشدار داد و گفت: "طبیعتاً سال 89 باید آخرین کنکوری باشد که از سوی سازمان سنجش برگزار می شود ولی متاسفانه هنوز شاهدی برای این تصور وجود ندارد. داوطلبان سوال می کنند که آیا آزمون های سراسری در مقاطع دبیرستان برگزار خواهد شد و چه کسی مسوول سرنوشت آنهاست. تجدیدنظر در نحوه اجرای این قانون، تمدید زمان اجرای آن یا بازنگری کلی قانون باید از همین امروز در دستور کار قرار بگیرد و کمیسیون آموزش مجلس نسبت به حل این مسائل مهم و استرس زا اقدام کند."

وی که تلاش می کرد با ارائه مثالی بلاتکلیفی قانونی در ماجرای حذف کنکور را بیشتر شرح دهد، ادامه داد: "فقط در کنکور 87 تعداد هفت هزار داوطلب با معدل 20 داشتیم و این بدان معنا است که این افراد در تمام دروس موفق به کسب نمره 20 شده اند، حال اینکه این افراد در صورت حذف کنکور باید با چه روشی گزینش شوند، مبهم است."


 منبع : رادیو زمانه

محسن قوز فیش - نروژ - اسلو
از منبع خبر معلومه که جعلی است.... هر چند که بسیجیان ایران در زمان جنگ خدمات گشترده به ملت ایران ارایه کردند ولی اجر و مزد اونها با خدا است و هیچ وقت اعتبار خودشات را با این کارها کم نمی کنند. اینها ساخته دشمنان ایران است که می خواهند اسم بسیج این نیروی مردمی را خراب کنند. یاد فیلم اژانس شیشه ای افتادم که طرف با طعنه به دیگری می گفت اره راست می گی ما بعد از جنگ خونه ماشین زمین و... همه جیز گرفتیم
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

yashar74 - ایران - تبریز
با سلام من سال 71 وارد دانشگاه دولتی شدم / آن زمان اسامی قبولین همراه با نمره دروس کنکور رو تو برد میزدن/ مثلا ما که ورودی مهر و 40 نفر بودیم تو درس ریاضی نفر اول 92٪ و نفر سی ام 44٪ زده بود/ خدا رو شاهد میگیرم 10 نفر بعدی درصداشون منفی بود!!!/ و ما از نمراتشون فهمیدیم که اینا سهمیه هستن/ اکثرا هم تو واحدها میافتدن/ یادمه تو درس ریاضی 1 / چهار بار افتادن / رپیس دانشگاه هم به استاد ریاضی فشار میاورد که نمره بده و اون هم زیر بار نمیرفت/ آخرش هم استاد و اخراج کردن/ یه ترم تابستانی الکی هم گذاشتن و همگی با نمره بیست!! پاس کردن/ همه درسا رو اینجوری گذارندن و حالا هم مدیر یک بخش تو صنعت هستن/ نظام برای کادر سازی نیاز به چنین افرادی داره و مطمپنا زیر بار حذف واقعی سهمیه نخواهد رفت/ چون که تو عموم جامعه جایگاهی نداره/...
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

dastopaaa - روسیه - مسکو
فقط بسیجی.بقیه هم گوسفندند.هر کاری عسقشان کشید می کنند
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

dara - ایران - ایران
عینا مثل دوره جنگ که برای ورود به دانشگاه چند ماهی پشت جبهه میپلیکیدند بعد کارت رزمندگی وحزب الهی میگرفتند بعد از تحصیل هم میگفتند گور پدر ه....و هر چی هالو تو مملکته میرفتند سراغ کار خودشان.وحالا هم این ماجراست .جونان پیش به سوی بسیج.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

shahram_ca - ایران - تهران
من دوستانی داشتم که در جنگ عراق شرکت داشتند ولی حاضر نشدند که از سهمیه استفاده کنند باید سهمیه رزمندگان رو بردارند چون یک مشت ادم سود جو از این سهمیه استفاده میکنند.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
اخه این بسیچیان مگر مغز دارند که بروند در دانشگاه شرکت کنند.ایها همان بهتر که بروند تیله بازی بکنند با ان رهبر شیره ای خود.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

lovestory - نروژ - تروندهایم
به نظر من بجای سهمیه 40 درصدی دانشگاه به بسیجیان سهمیه 100 درصدی بهشت زهرا و قبرستونهای ایرانو بهشون و سید علی گدا.اکبر کوسه.انتری نژاد با همه ایل و تبارشون و طرفداراشون بدن.یک سهمی هم به قوز فیش هم بدن بد نیست.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

hojjatbaba - ایران - تهران
1-سهمیه ایثارگران40% بوده که بابت این سهمیه از بودجه اختصاص داده شده برای ایثارگران مبلغی بابت ساختن ویا اضافه کردن فضای مناسب اموزشی (مکان /استادو......)به وزارت علوم واموزش عالی اختصاص می یابد پس تا کنون باید فضای اموزشی دانشگاههای کشور حدود 16 برابر میشده است تازه با پول اختصاص داده شده به ایثارگران که نشده است حالا با کدام منطق ایثار گران باید زیر منت دیگران باشند ودیگرانی که حتی دو قطره خون در سازمان انتقال خون برای این مملکت هم نداده اند داعیه دار این حق مسلم ایثار گران باشند 2-در متن امده است که 2%این سهمیه اعمال میشده است در این رابطه مطابق تفاسیری که از قانون شده است کاری کرده اند که ایثار گران از حق قانونی خود تنها بتوانند از 5/1% این سهمیه استفاده کنند 3- اقای شیر زاد عبدالهی اولا چه کاره است که نظر میدهد از چه طریقی کارشناس شده به این بابا میخواهم بگویم ایثار گران کسانی هستند که از توان وجوانی وسلامت خود گذشتند تا اسم بچه های شما الشیرزاد والفریدون نباشد بعد هم از بودجه اختصاص داده شده برای خود کمک به ساختن فضای اموزشی نمودند(حالا این پول کجا صرف شده را خدا میداند چون فضای اموزشی کشور تفاوت چندانی با سال 67 نکرده است)بجای اینکه منت داشته باشند سرشان هم منت میگذارید؟ ایا این عدالت است 4 -دفتر تحکیم هم که ادرسش تهران است ولی صدایش از تل اویو میاید 5-دولت میتواند این سهمیه را برای فرزندان ایثار گران در نظر بگیرد نه برای کسانی که از راه نرسیده خود را متولی وبنیانگذار ایران میدانند وبرای استفاده از این سهمیه ها وارد بسیج و..... میشوند .والسلام زد زیاد یک جانباز راننده اژانس اینرا هم گفتم فکر نکنید من تو پول خر غلط میزنم مثل بعضی ها .
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

rezanl - هلند - امستردام
فرق حوزه و دانشگاه چیه؟!
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

emam_hadi - نروژ - اسلو
این که به نفع قوزفیش شد..
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

SAM-LA FLORESTA - ایران - اصفهان
وضعیت اسف بار اقتصادی کشور ناشی از ورود دسته ای از دانشجویان با این گونه سهمیه هاست که تنوع زیادی هم دارد و راه را برای ورود جوانان با استعداد می بندد.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

ahmad hemmat - ایران - تهران
lovestory - نروژ - تروندهایم فعلا که همه اینها نصیب جنابعالی شده اون هم نه در بهشت زهرا . . .
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

mah1 - ایران - تهران
yashar74 جان دستت درد نکنه اینو ما میدونیم اینو به قوزفیش ها بگو که تو روز روشن دروغ میگن!
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
این یک فاجعه است و بینهایت کار غلط و نابخردانه ای است. اگر ما سالها به بهانه جنگ سهمیه رزمندگان و جانبازان و شهدا داشتیم دیگر الان لزومی ندارد. همان سهمیه هم غلط بود. هیچ کس منکر ایثار جانبازان و شهدا و خانواده های انها و سختیهایی که کشیده اند نیست و در همه کشورهای دنیا مثل امریکا و روسیه و انگلیس مزایای مالی و اجتماعی برای چنین افرادی در نظر گرفته میشود اما دیگه نباید به خاطر ایثاری که کرده مهندس یا مورخ یا مدیر یا پزشک شود. اشکالی ندارد که بهترین معلمهای خصوصی را برایشان بگیرند تا بتوانند در یک رقابت برابر با بقیه جوانان شرکت کنند. حداقل در ان صورت صد در صد صلاحیت ورود به دانشگاه را کسب میکنند . در ضمن با این کار در حقیقت بخشی از شرکت کنندگان را قویتر میکنند که به نوبه خود سطح رقابت را بهتر میکند. اما دیگه سهمیه یعنی دور زدن سد کنکور چون مطمئن هستند که خودشان توان عبور از ان را ندانند. این جور دوپینگهای علمی باعث مشکلات زیر میشود که نسلها باقی میماند. 1.مایوس کردن بقیه شرکت کنندگان 2. ورود افرادی که صلاحیتشان کمتر از بقیه هست 3.ایجاد تفاوت شدید علمی بین دانشجوها 4. ناامید کردن استادان خوب که میبینند افرادی بدون صلاحیت بین دانشجوها هستند 5. کاهش سطح علمی دانشگاهها 6. خطر تحویل دادن فارغ التحصیلان بی صلاحیت به جامعه . مدیر یا مهندس یا دکتر ضعیف اسیبش به همه جامعه میرسد. 7. افزایش چاپلوسانی که فقط برای ورود به دانشگاه وارد بسیج میشوند. این یعنی رواج دورویی و تملق و چاپلوسی که در هر دین و مرامی غلط هست. من هر چی فکر میکنم حتی یک مورد مثبت که به نفع کشورم باشد در این کار نمیبینم. به نظر من در مورد این کار باید درست مثل قضیه مدرک تقلبی کردان عمل شود یعنی حساسیت نشان داده شود و در ایمیل ها و سایتها مطرح شود تا همان فشار اجتماعی به مجلس و دولت وارد شود تا جلوی این فاجعه گفته شود. من تا به حال هرگز ندیده ام ونشنیده ام که یک سهمیه ای جزو بهترین شاگردان کلاس از نظر علمی باشد و من هرعملی را که باعث ورود افراد ضعیفتر به محیطهای دانشگاهی شود فاجعه ای برای مردم کشورم می دانم.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

nordreza - سویس - زویح
دانشجویان کشور می بخشید بسیجیان کشور افرادی هستند مثل محمود احمدی نژاد بجای اینکه نفت فروش شوند . می شوند وزیر نفت و بجای اینکه بقال سر کوچه شوند میشوند وزیر خواروبار . وبجای اینکه دلاک حمام شون می شوند وزیر بهداشت.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

ora - المان - برمن
هدف رژیم فاشسیت ج. اسلامی ازاین سهمیه به بسیجان در دانشگاها تبدیل شد مرکز علم ودانش به مرکز تعلیم تروریسمی و جهل و نادانی برای تحکیم قدرتی که در حال فرو پاشیدگیست
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

sarvestan - ایران - تهران
با اینهمه سهمیه هایی که به گروه های مختلف تعلق می گیره کاری باقی نمی مونه جز اینکه نفری یک عدد بوق بخریم که بشدت بهش احتیاج پیدا می کنیم
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

velayat - ایران - شیراز
غلط کرده سازمان بازرسی و قوه قضاییه که می خواد این کارو بکنه. بسیجی واقعی به خاطر این امتیازا تو بسیج نمیاد. مگه تو کله شون پهنه که می خوان این کارو بکنن. من به عنوان یه بسیجی با این گندکاری مخالفم. بسیجی اگه درس خونهُ اگه هنر داره خودش درس می خونه میاد دانشگاه اگرم نتونست بره دنبال سربازی و کار دیگه. یا علی.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

mardin8 - انگلستان - لندن
باز هم لعنت بر اسلام وتخم وترکش
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

mardin8 - انگلستان - لندن
باز هم لعنت بر اسلام وتخم وترکش
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

lovestory - نروژ - تروندهایم
احمد همت.ایران.تهران فعلا که داره گور شماها که ...هستید کنده میشه.یک عده جیره خوار نون به نرخ روز خور وطن فروش .. ..و اون انتری نژاد و گور ب گور شده بنیان گزار جمهوری اسلامیتون.
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

bluestar - ایران - تهران
با این کار کیفیت علمی دانشگاهها پایین میاد
پنج‌شنبه 3 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران شوش
shahram_ca - ایران - تهران این دوستان شما که در جنگ بودند و میتوانستند از سهمیه استفاده کنند ولی به خاطر اعتقاداتشان از ان استفاده نکردند قهرمانان واقعی جنگ وکشور هستند و اصلا تمام مکتبهای دینی و اخلاقی امده اند که چنین افرادی را پرورش دهند. متاسفانه این افراد خاموش و بی ادعا فراموش میشوند و یک مشت افراد فرصت طلب و قدرت طلب که از نظر هر دین و ایینی محکومند از نام این افراد برای رسیدن و یا رساندن افراد حلقه خودشان به مقام و مدرک و بورس تحصیلی و ..استفاده میکنند. انتقاد هم که میکنی انرا تضعیف نظام و اسلام و پایمال کردن خون شهدا و جاسوسی غرب و اسرائیل و بی توجهی به مردم غزه و ....میخوانند. من هم دیدم کسی را که پدرش یک ارتشی شهید در جنگ بود اما از سهمیه استفاده نکرد و امد در کنکور دانشگاه ازاد که انزمان سهمیه نداشت شرکت کرد و در پزشکی هم قبول شد و ما بعدها بعد از 5 سال فهمیدیم که خانواده شهید بود. حتی نماز هم نمیخواند اما عقیده داشت که با استفاده از سهمیه به خون پدرش که در راه کشورش ریخته شده خیانت میکند. شعار هم نمیداد و سالها بعد از طریق یکی از افراد دور خانواده اش موضوع را فهمیدیم و تحقیق کردیم دیدیم درست هست. چنین ادمی در ذهن من و دوستانم تا وقتی زنده ایم باقی میماند و از هزاران روز تبلیغ و سینه زنی و شعار و سخنرانی موثر هست. ما وظیفه بزرگی در قبال این افراد داریم. اگرنمیتوانیم دستشان را بگیریم حداقل با گفتن داستان زندگی انها نشان دهیم که اخلاق و ایمان واقعی چیست تا بقیه هم بدانند که این افراد هنوز هستند اگر چه کم و با این کار بقیه هم تشویق شوند. یا حق
جمعه 4 بهمن 1387

seena - تورنتو - کانادا
mardin8 - انگلستان - لندن مودب باش ببینید باید درش یه سری محدودیت ها قاپل بشه و در ضمن قابل توجه تازه بدوران رسیده هایی که واسه عشق وحال و بی اعتقادی همه ی ادیان رو به سخره میگیرن و اگرم کسی معترضشون میشه نوکر حکومت می دوننش و شروع به توهین میکنند اون زمانی که شماها در حال استراحت و تفریح بودین آدمایی بودن که رفتند جنگیدند مردند جانباز شدن و اونایی هم که هستند هیچ ادعایی ندارند اونایی که میبینین پست گرفتند و مقام و سو استفادهاشون سوژه ی خوبی واسه این سایت هستش اونا مسلمون نیستند آدم نیستند یادتون باشه اعتقاد داشتن حجاب و عبادت یه چیزیه که خیلی مشکل تر از اینه که خودتونو ول کنین به کسی توهین نکنین
جمعه 4 بهمن 1387

zpirooz - آلمان - آخن
yashar74 - ایران - تبریز من هم که 71 ی بودم دقیقا یادمه که سهمیه ایها چه درصدهای افتضاحی داشتند توی دروس پیش دانشگاهی هم میافتادند. همیشه هم از همه طلبکار بودندو از نظرشون همه بخصوص دخترهای مانتویی مشکل دار به حساب میومدند. حالا که میبینم خیلیهاشون هم سمتهای مدیریتی دارند. دکتراشو ماها گرفتیم و بدبختیها رو کشیدیم خوششو اونها میگذرونند. یه روزی هم نوبت به ما میرسه عزیز
جمعه 4 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران شوش
velayat - ایران - شیراز دم شما گرم.هر چیزی جای خودش را دارد. اصلا در اینجا بحث درست و غلط بودن بسیجی نیست. بحث قرار نگرفتن هر چیز سر جای خودش هست. من دلم میخواهد کشورم بهترین مهندسان و پزشکان و مدیران و وکیلان و نظامیان دنیا را داشته باشد. این کار فقط با انتخاب مستعدترین افراد برای ان کار خاص و اموزش خوب در محیط خوب ان امکانپذیر هست. از نظر اسلامی هم این کار اسراف وحشتناکی هست. اسراف محیط دانشگاهی و استادان و بیت المال و...
جمعه 4 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران شوش
hojjatbaba - ایران - تهران باسلام خدمت شما جانباز عزیز من زحمات و ایثارگریهای شما را برای حفظ کشور گرامی میدارم. شما وظیفه و مسوولیت خود را در قبال کشور انجام داده اید و فداکاری کرده اید و من معتقدم که شما وخانواده شما باید از یک زندگی خوب برخوردار باشید. اینکه جنگ درست بود یا نه یا چرا طول کشید یا...کوچکترین تغییری در این حقی که به گردن ما دارید ایجاد نمیکند چون شما سهم خودتانرا ادا کرده اید.شما و خانواده شما و فرزندان شما باید از احترام و رفاه برخوردار باشید و ما همه وظیفه داریم که با تمام قوا و توان در این راه تلاش کنیم. اصلا شکی در این نیست. مشکل من این هست که من نمیتوانم بفهمم که چرا به جای کمک به فراهم کردن این رفاه و احترام برای شما باید فرزند شما مثلا فیزیکدان شود. من هر جور فکر میکنم نمیتوانم این را هضم کنم. من به شدت معتقدم که ما باید سعی کنیم بهترین دکترها را داشته باشیم تا من و شما درمان بهتری داشته باشیم.باید سعی کنیم بهترین مهندسان را داشته باشیم تا راهها و پلها و خانه های بهتری داشته باشیم و فرزندانمان بهتر زندگی کنند. اینکار فقط با انتخاب مستعدترین افراد کشور امکان دارد حالا میخواهند فرزند یک جانباز باشند و یا نباشند. من دادن اینجور سهمیه ها رایک فاجعه برای کشورم میدانم و در ضمن یکجور شانه خالی کردن از مسوولیت فراهم کردن امکانات برای شما هم میدانم. بااحترام دوباره نسبت به فداکاری شما
جمعه 4 بهمن 1387

yashar74 - ایران - تبریز
mah1 - ایران - تهران گفته های من مثال مشت نمونه خروار بود. باز دم استادی گرم که زیر بار زور نرفتن و شرافتمندانه اخراج شدن/ حرف زیاده و ... در مرد قوز فیش/ کسی که به خودش رحم نکنه ازش هیچ انتظاری نیست/
جمعه 4 بهمن 1387

farid abbasi - ایران - تهران
محسن قوز فیش - نروژ - اسلو لطفا خ....شو.اشخاص جیره خواری مثل تو این حرفها را می زنند .اون چیزی که تو دیدی فیلم بود.اما واقعیت٬ خیانت بسیج به جامعه علمی کشور است.با اعمال این سهمیه دانشگاههای کشور تبدیل به مسجد و یا محل روضه خونی می شود .وشاهد فرار روز افزون مغزها می شویم. به امید ایرانی خالی از اشخاص چاپلوس و بسیجی
جمعه 4 بهمن 1387

مسلمان ایرانی - استرالیا - سیدنی
عموی من زمانی که جنگ شروع شد در حالی که دانشجوی پزشکی بودن کل کتابهاشون رو آتش زدند و به جبهه رفتند که در نهایت جانباز شدند و بعد از جانبازی مجددا دانشگاه رو شروع کردند و الان هم متخصص بیهوشی هستند و هم جانباز که تا الان حتی یک بار هم از سهمیه ی جانبازی شون استفاده نکردن چون جبهه و جنگ رو بخاطر سهمیه و.... نرفتند.
جمعه 4 بهمن 1387

kooroshe hakhamanesh - ایران - تهران
اینا هدفشون بسیجی کردن کل مردم! مرگ بر حکومت اسلامی!
جمعه 4 بهمن 1387

بابک - ایران - سبزوار
این اشغالها را از دانشگاه باید ریخت بیرون
جمعه 4 بهمن 1387

aria_jp - ژابن - توکیو
سهمیه بسیج یعنی سهمیه گوسفند.بریزید توی دانشگاها این گوسفندهارا.
جمعه 4 بهمن 1387

aidasmart - ایران - تهران
آشغالهای مال مفت خور.
شنبه 5 بهمن 1387

f.setareh - ایران - خوزستان
من یه پشت کنکوری هستم و پارسال با وجود اینکه رتبه ام خوب بود ولی چوب بومی گزینی که خبری ازش نداشتم رو خوردم -٪ 80درصد بومی٪ 20 غیر بومی نتیجه عدالت احمقی نژادیست . پوست من یکی کلفته با این کاراشون من نه تنها نامید نمی شم بلکه تلاشم رو چند برابر میکنم و یه روز انتقام یک سال تو خونه موندنم رو از احمقی و یارانش میگیرم . اگه پارسال اصفهان قبول میشدم ولی نشدم امسال برای تهران میخونم . در مورد این 40٪ هم بگم که اینا میخوان بسیجی جماعت رو راه بدن دانشگاه چون از دانشجو میترسن . یکی از این بسیجی های جان در کف تو کلاسمون بود نمی دونست سینوس چیه !! دانش آموز پیش رشته ریاضی ندونه سینوس چیه بدرد لای جرز هم نمیخوره نمی دونم چه طوری انتگرال یاد گرفت اصلا نمیدونم چه طور عمران چمران رو اورد. با این کار مردم روز به روز تنفرشون نسبت به رژیم بیشتر میشه و روزی میرسه که دیگه کار از کار گذشته در واقع دارن برای خودشون با دستای خودشون چاه میکنن . bluestar - ایران - تهران کیفیت علمی کیلو چنده . آخوند جماعت تا ده نمیتونن بشمارن . اینا چهار تا آدم میخان براشون دستمال تکون بده
شنبه 5 بهمن 1387

hojjatbaba - ایران عزیز - تهران
اقای شهرام خوش مرام عزیز لطف کن یک بار مطلبی که نوشته ام را با دقت بخوان من عرض کرده ام که از بودجه اختصاص داده شده به ایثار گران به نسبت سرانه هر دانشجو پول 40% سهمیهایثارگران به وزارت علوم پرداخت شده است یعنی اگر در نظر بگیریم ظرفیت دانشگاهها100 نفر است و برای هر دانشجو در هر سال 1000 تومان هزینه میشود مبلغ 40000تومان از بودجه ایثار گران جهت تامین فضای اموزشی این سهمیه گرفته میشود یعنی نه تنها ایثار گران جای کسی را نگرفته اند بلکه برای اینکه بتوانند درس بخوانند هزینه هم کرده اند اما با توجه به اینکه قانون درست اعمال نشده است عملا ایثار گران از 5/1درصد این سهمیه توانسته اند استفاده کنند واین یعنی 5/38 در صد باقیمانده را دیگرانی که جزو سهمیه نبوده اند استفاده کرده اند پس بجای اینکه از ایثار گران بابت ایجاد این فضا سپاسگزار باشیم چرا دائما در جهت تخریب این قشر میکوشیم تا الان حقمان را پای مال کرده اند بخاطر اینکه ماخوذ به حیا بوده ایم چیزی نگفته ایم ولی این دلیل نمیشود که با انواع کلمات رکیک وبی ادبانه با ما برخورد شود نسل جوان ما باید بداند انانی که دیروز از همه چیزشان گذشته اند امروز دنیا برایشان جذابیتی ندارد ان روز که جوان بودیم وباید از دنیا وتمام مواهبش استفاده میکردیم به دنیا پشت پا زدیم که به ایرانی جماعت بگوئیم دوستتان داریم الان که شما جای فرزندان ما هستید این حس پدری مانع از خیلی واکنش ها میشود خدا شاهد است اگر این مطالب سخیف و زشت و بی ادبی ها به ساحت ایثار گران نمیشد مانند 20سال گذشته سکوت میکردم ولی چه کنم که فرزند ادم گاهی نیاز به تذکر دارد. عزیزم فرموده بودی (من تاکنون ندیده ونشنیده ام یک سهمیه ای جزو بهترین شاگردان کلاس باشد از نظر علمی )یک نمونه را معرفی میکنم لطفا به سایت sabbag alvani.org مراجعه کنید و از این افراد بسیار داریم خدا عاقبت ما را ختم به خیر گرداند زد زیاد
شنبه 5 بهمن 1387

بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ
hojjatbaba - ایران - تهران آقای حجت بابا از ایران تهران این چه منطقی است که داری مرد حسابی چرا کسی که الان تو بسیج است باید سهمیه دانشگاه داشته باشد.حرف سهمیه از این مزخرفات را نزن .من خودم چهار سال از عمرم را تو فاو حلبچه وجزبره مجنون سردشت و سومار و... گذراندم وهم مجروح ترکشی هستم هم شیمیایی هستم وزندگیم را فدای ایران کردم تا حق نا حق نشود .و به خدایی ایران سوگند تا الان یک ریال هم از این حکومت ننگین ولایت وقیح نگرفتم ونمیخواهم .تنها چیزی که میخواهم ایران آزاد است .همین وبس حتی پول درمانم در آلمان را هم خود از فروش ارثیه ام پرداخت کردم نه ولایت وقیح میدانی چرا برای اینکه سال 68 هم از همین داستانها در آوردند واول افراد بسیج وسپاه پاسداران سهمیه داشتند که معالجه بشوند به من که ارتشی بودم هیچ امکاناتی پولی ودرمانی نمیدادند .در زمان جنگ همه کمکهای مردمی وپول وخوراک وامکانات هرچی میآمد اول مال سپاه وبسیج بود بعد اگر چیزی بود ته ماندهاش که نمی ماند را میدادند به ارتش چرا؟ درحالی که اگر ارتش نبود .باد نیروهای مهاجم عراقی سپاه پاسداران وبسیج را جارو میکرد ومیبرد.وما ارتشیها بودیم مرزها را نگاه داشیم .نه شماها که نمیدانستید اسلحه وجنگ چیست..مرد حسابی برو کشکت را بساب وحرف زور نزن .هرکسی میداند که ولایت وقیح میخواهد دانشگاه را پراز اراذل اوباش خودش کند تا در دانشگاه صدای مخالفی وجود نداشته باشد .این مسئله از اوایل انقلاب شروع شد اول باید تحقیقات بشه اگر مومن باشی میتوانی درس بخوانی .چرا؟ برای اینکه فردا حزب اللهی ها به پستهای کلیدی برسند ونه آدمهای دگر اندیش ببین چقدر پست است این ولایت وقیح .آقای حجت بابا برو دیگر روت را زیاد نکن پرونده تو امثال تو پیش من است و الکی هارت وپورت نکن .بچه ..
شنبه 5 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
hojjatbaba - ایران عزیز - تهران باسلام. من مطلب شما را به دقت خوانده ام. بحث من بودجه نیست. یعنی من مخالف این هستم که مثلا یک داوطلب بسیار ضعیفتر وارد دانشگاه تهران شود حتی اگر یک ملیارد تومان هم به دانشگاه کمک کند که دو تا جای بیشتر ایجاد کند. من معتقدم ورود افراد ضعیفتر با هر دلیل و بهانه ای سطح دانشگاه را پایین می اورد همانطور که ناامیدی و یاس شدیدی ایجاد میکند. این مسئله باعث افت شدید علمی دانشگاههای ممتاز کشور میشود. شما میفرمایید چون از بودجه جانبازان وایثارگران مقدار زیادی به دانشگاهها اختصاص داده شده پس سهمیه چهل در صد توجیه دارد. من با همین هم مشکل دارم. اصلا چرا باید بودجه انها باید به وزارت علوم اختصاص یابد. اینکار عملا یعنی به وزارت علوم رشوه داده اند که افرادی که توان قبول شدن در کنکور را نداشته اند را قبول کند. این کار غلط است. مثل این است که صد ملیارد تومان از بودجه بسیج و جانبازان و رزمندگان را به فدراسیون فوتبال بدهند تا پنج نفر از بازیکنان ثابت تیم ملی را از بسیج انتخاب کنند. این کار در مجموع وارد کردن افراد ضعیفتر هست. اگر واقعا در سطح بقیه بودند که خودبه خود انتخاب میشدند و نیازی به پول دادن نبود. اگر قرار هست به جانبازان و بسیجیان واقعا کمک کنند که وارد دانشگاه شوند باید بهترین کلاسهای امادگی کنکور را برایشان بگذارند و در حقیقت این گروه را به سطح دیگر شرکت کنندگان برسانند. تازه ما که دانشگاه شاهد و امام حسین که مال سپاه هست را هم داریم. بروند انها را گسترش دهند که اصلا برای همین به وجود امه اند و مهندسی و پزشکی و... را هم دارند. دوست عزیز. من هم در دانشگاههای ایران درس خوانده ام و هم خارج. خیلی از همکلاسهایم سهمیه ای بودند و خیلی از انها ادمهای واقعا خوب و شریفی بودند ولی نمره هایشان به وضوح پایینتر از بقیه بود. تفاوت سطح علمی در بین دانشجویان در دانشگاه ما وحشتناک بود. در اروپا اینطور نبود و همه یک دست بودیم. به نظر من من تضعیف دانشگاه به هر طریق و با هر بهانه و توجیهی خیانت به اینده کشور هست. در اروپا و امریکا و ژاپن دانشگاهها قدرتمندند چون مستقیما زیر نظر دولت نیستند و دولتها نمیتوانند هر وقت که صلاح بدانند معیارهای گزینش دانشجو را تغییر دهند. من به سایت دکتر دباغ نگاه کردم و فردا نظرم را خدمتتان مینویسم.
یکشنبه 6 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
hojjatbaba - ایران عزیز - تهران من اینجا باید یکبار دیگر تاکید کنم که مخالفت من با سهمیه دانشگاهی یک مسئله شخصی نیست یعنی به این دلیل نیست که مثلا قدر رزمندگان و جانبازان را نمیدانم. مطمئنم همه هموطنان چه در داخل و چه در خارج قدر رزمندگان جنگ چه ارتشی و چه سپاهی را میدانند. اگر هم در بعضی کامنتها به بسیجیان توهین میشود در حقیقت به بسیج بعد از جنگ هست که به یکی از سریعترین ابزار موفقیت شغلی و اداری برای بسیاری از سو استفاده کنندگان تبدیل شده. من دیگر نمیدانم به چه زبانی باید بگویم که احترام شما سر جایش هست. اما من با هر جور سهمیه دانشگاهی غیر علمی مخالفم. یعنی مثلا سهمیه برای المپیادیها کاملا درست هست یا سهمیه رشته ورزش برای مدال اوران المپیک خیلی صحیح است. اما من به شدت مخالف هر جور سهمیه دانشگاهی دیگر اعم از رزمندگان و شهدا و جانبازان و ایثارگران هستم. یا حق
یکشنبه 6 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
مسلمان ایرانی - استرالیا - سیدنی از طرف من به عمویتان سلام برسانید و بگویید که برای من یک قهرمان میهن پرست و باایمان و اخلاق واقعی هستند و امیدوارم همین راه را دنبال کنند. بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ بینهایت از داستان شما ناراحت شدم و الان واقعا اشک در چشمانم جمع شده است. من در دوران سربازی فرصتی داشتم و گزارش ارتش را از تمام عملیاتهای جنگ که 5 جلد و چاپ وزارت دفاع بود را خواندم. من به شدت به خاطرات افراد از دوره جنگ علاقه دارم. در ایران با سپاهیان در تماس بوده ام و روایتهای انها را هم شنیده ام. در خارج هم با عراقیها صحبت کردم و با دیدگاههای انها هم اشنا شدم. نقش ارتش در جنگ انکار ناپذیر هست و هیچ کس حق این را ندارد که تلاشهای ارتشیان وطن پرست را در حفظ کشور نادیده بگیرد. من به این نتیجه رسیده ام که سپاه در مقایسه با ارتش در مجموع در طول جنگ بودجه و امکانات بیشتری گرفته.هر دو در حفظ کشور نقش داشته اند و قربانیان جنگ چه ارتشی و چه سپاهی باید به طور یکسان از خدمات برخوردار میشدند. من خیلی دلم میخواهد از خاطرات شما از جنگ بشنوم. به امید موفقیت و سرفرازی اگرچه شما دیگر باتوجه به فداکاریتان در راه کشور و این حقیقت که از سهمیه ها استفاده نکرده اید سرفرازید.
یکشنبه 6 بهمن 1387

مسلمان ایرانی - استرالیا - سیدنی
shahram khosh maram - ایران - تهران ممنون از شما شهرام جان... بزرگیتان را میرسانم. عمویم به وظیفه ملیشان عمل کرده اند و هیچ منتی هم بر کسی ندارند. موفق باشید عزیزم...
یکشنبه 6 بهمن 1387

man iraniam - هندوستان - بنگلور
دوستان این تبلیغات برای اینه که جونا بسیجی بشن و اگرجنگ بشه یکراست بیان سراغشون وببرندشون جنگ . بسیجی های زمان جنگ قهرمان بودند .توی همه کشورها با استفاده از تکنولوژی مین یابی میکنند ولی توایران این چیزها نبود و بسیجا باپیش مرگ کردن خودشون راه دیگران را بازمیکردند .خرمشهررابسیجی های خرمشهرازاد کردند .بسیجی یعنی نیروی مردمی که با اراده خودش به دفاع ازکشورش رفته .حالا جنگ تموم شده .بسیجی ها دشمن و جانبازها رها شدند .یک بار با ویلچرمادربزرگ یاکسی دیگه را بیرون ببرید ببیندتو چاله چولهای خیابان چه عذابی میکشید .یک اتوبوس مخصوص اینا نساختند .کمی انصاف داشته باشید . دوستان جانباز و رزمنده من از همیجا دست وپای همتون می بوسم .
دوشنبه 7 بهمن 1387

hojjatbaba - ایران عزیز - تهران
بابک خرم دین اولا این سهمیه برای تمام رزمندگان بوده است چرا شما رزمندگان را تفکیک میکنی دوما شما یا به وظیفه ملی خودت بصورت داوطلبانه عمل کردی یا اجبار در هرصورت عمل شما وجرات شما قابل تقدیر است ولی عزیزم چرا کم میاوری وفحاشی میکنی یا دلیل بیاور ومنطقی صحبت کن یا ابروریزی نکن چون همه متوجه شده اند که منطق شما فحاشی است (کسانی هم دقت نکرده اند کامنت های ایشان را دوباره بخوانند)برادرهمرزم من الان در ایران هستند کسانی که از من وتو خیلی بیشتر اسیب دیده اند ولی هیچگاه گذشته خود را زیر پا نمیگذارند وخود را پایمال نمیکنند من از عملیات فتح المبین تا اواخر جنگ یعنی 27/3/67که مجروح شدم در مناطق عملیاتی مشغول دفاع از ذره ذره غبار خاک ایران عزیز بوده ام وبرای حتی یک ثانیه هم پشیمان نیستم تو خود دانی شهرام عزیز من هم با این سهمیه ها موافق نیستم ولی وقتی میبینم الان کسانی که هیچ حقی در رابطه با این سهمیه ندارند مدعی ان شده اند (بسیج دانشجوئیو....)میگویم حالا که قرار است این سهمیه در اختیار اینها قرار بگیرد فر زندان شهدا ورزمندگان وازادگان بیشتر محق هستند که از این سهمیه استفاده کنند هرچند با تشکیل کلاس های تقویتی وکلا ساپورت ایثار گران برای تقویت بنیه علمی بیشتر موافقم راستی تا یادم نرفته اگر برایت امکان دارد یک زمانی را معین کن با هم بیشتر اشنا بشیم تو ی صفحه شعر وادب زیر یکی از شعر های من ایمیل خودت را بگذار تماس داشته باشیم قربان تمام ایرانی های عزیز زد زیاد
سه‌شنبه 8 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
hojjatbaba - ایران عزیز - تهران با سلام. ممنون از کامنت اخرتان. من خوشحالم که همه افرادی که در بالا کامنت گذاشته اند اعم از جانباز و ارتشی و حتی بسیجی قبول دارند که اختصاص سهمیه به بسیج در شرایط فعلی تصمیم صحیحی نیست و به نفع کشور نیست. ممنونم که منطقی فکر کردید. به هر حال همه افراد بالا واقعا به فکر کشورشانند حالا بعضیها احساسی میشوند؛ بعضی فحش میدهند ؛ به هر حال در یک چیز مشترکند اینکه اینده ایران برایشان مهم هست حالا هر عقیده ای میخواهندداشته باشند یا در هر جای دنیا میخواهند باشند. من حتما به صفحه ادب سری میزنم و شعرهایتان را میبینم. به امید موفقیت ترجیح میدهم نظرم را در مورد دکتر صباغ برایتان ایمیل کنم.
سه‌شنبه 8 بهمن 1387

shahram khosh maram - ایران - تهران
f.setareh - ایران - خوزستان باسلام. من دقیقا میدانم چه فشاری روی شما برای قبولی کنکور هست. من بااینکه کلا با سیستم کنکور برای گزینش دانشجو موافق نیستم ومعتقدم باید در یک سیستم صحیح مصاحبه هم باشد ولی با توجه به تجربه ام هنوز کنکور را روش بسیار خوبی برای ایران میدانم. چیزهایی مثل سهمیه که عملا یک جور تبعیض هست و یامسائلی مانند تقلب در سوالات بسیار روی روحیه اثر منفی میگذارد. ولی من یک نصیحت به شمامیکنم: روحیه خود را از دست ندهید. سه چهار سال در زندگی هیچی نیست. البته من معتقد نیستم ادم باید حتما برود دانشگاه. اول خوب فکر کنید ببینید واقعا از ته دل میخواهید بروید یا چون اجتماع و والدین میگویند میخواهید بروید. اگر تصمیم گرفتید بروید با تمام قوا کار کنید و ناامید نشوید. تبعیض در اکثر جاها در دنیا هست و بهترین راه غلبه بر ان قویتر شدن هست. به نظر من به شدت از سیاست پرهیز کنید چون جذاب هست و بسیار مشغول کننده و وقتگیر که اخرش نفع زیادی برای شما ندارد. اخبار هم گوش ندهید به جایش زندگی دانشمندان را بخوانید و سرمشق قرار دهید. میبینید که مردان بزرگ را مشکلات بزرگ ساخته اند. اگر چه کارها ممکن است شما را تنهاتر کند ولی به هدفتان نزدیک میکند و شما یک ادم با بینش علمی میشوید حتی قبل از ورود به دانشگاه. به امید موفقیت
سه‌شنبه 8 بهمن 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.