فال روزانه سه شنبه ۲ سپتامبر - ۱۲ شهریور

فال روزانه سه شنبه  2 سپتامبر  - 12 شهریور

فروردین

این مشکل تنها با توافق نظر و همفکری تو و دوستان حل خواهد شد. اگر کمی انصاف و مروت وجود داشته باشد، می توان اختلافات موجود را کنار گذاشت و به تفاهم رسید.

اردیبهشتباید بر اعصاب خود مسلط باشی و خونسردی خود را حفظ کنی. کسی که با یک اتفاق کوچک از کوره در می رود و به این و آن پرخاش می کند، نمی تواند شایسته این راه دشوار و پر خطر باشد.
خرداد
با هشیاری و دقت باید پیش رفت. هر چه می گذرد اوضاع پیچیده تر می شود و باید مراقب بود. یک خطا یا اشتباه کوچک می تواند پیامدهای سنگینی را به همراه داشته باشد.تیر  اتفاقی می افتد که تو را یک قدم به آرزوهای خود نزدیک می کند. حال که راه روشن گشته و مسیر، هموار، بهانه جویی ها را باید کنار گذاشت و مستقیم به سراغ مسئولیت های خود رفت.مرداد  فعلا کاری نمی توان کرد. اگر بخواهی به او کمک کنی باید از امکانات لازم برخوردار باشی. باید در کاری موفق شد و سودی به دست آورد تا بتوان از خجالت دوستان درآمد.شهریور  این پیروزی را باید جشن گرفت و دوستان را هم در این شادی شریک ساخت. وقتی کاری طبق برنامه و پشتکار انجام شود، به نتایج درخشانی خواهد رسید.مهر  تنهایی را باید ترک کرد. برای یک دوره موقت می توان تنها بود و با خود اندیشید. اما بلافاصله پس از آن باید خود را در میان دوستان قرار داد و با آنها نشست و برخاست کرد.آبان  این حادثه به دلخواه تو اتفاق نیفتاده که با خواسته تو هم از بین برود. باید مدتی صبر کرد تا زمینه های لازم فراهم شود. نگران نباش چون: آنکس که دندان دهد، نان دهد.آذر  اگر می خواهی به آرزوهای خود دست یابی، باید تردیدها را از خود دور کرد. کسی که یک قدم به جلو می گذارد و دو قدم به عقب، هرگز به آرزوهای خود نخواهد رسید.دی باید مراقب حسودان و رقیبان بود و آنها را دست کم نگرفت. دست به کاری نباید زد که بیهوده احساسات و دشمنی های آنها را تحریک کند. سری را که درد نمی کند دستمال نمی بندند!!بهمن  کسی که از یک سوراخ چند بار گزیده می شود، امیدی به پیشرفت او نمی توان داشت. هر اتفاقی باید برای تو آموزنده باشد و بر دانش و تجربه تو بیافزاید.اسفند  درست است که مسئولیت های کاری اهمیت دارد. اما به این بهانه نمی توان دوستان و یا اقوام را فراموش کرد. رابطه تو با کار محدود و با خانواده و اقوام نامحدود و همیشگی است.

 باید بر اعصاب خود مسلط باشی و خونسردی خود را حفظ کنی. کسی که با یک اتفاق کوچک از کوره در می رود و به این و آن پرخاش می کند، نمی تواند شایسته این راه دشوار و پر خطر باشد.
nasle sokhthe - انگلیس - لندن
واقعا ممنون
چهار‌شنبه 13 شهریور 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید