معاون سابق دانشگاه زنجان اخراج شده است
معاون سابق دانشگاه زنجان اخراج شده است
دانشجویان متحصن دانشگاه زنجان پیشتر خواستار اخراج معاون دانشجوی دانشگاه شده بودند |
آقای فیوجی این خبر را در گفت گو با خبرگزاری دانشجویان ایران اعلام کرده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه زنجان گفته است که بر اساس اظهار نظر دادستان استان زنجان، معاون سابق دانشجویی این دانشگاه عمل "خلاف شرعی" مرتکب نشده اما "عمل خلاف شان و منزلت مقام استادی و جایگاه معاونت دانشجویی و فرهنگی" صورت گرفته است.
بیست و پنجم خرداد ماه امسال، رسانه های دانشجویی گزارش دادند که دانشجویان دانشگاه زنجان معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه به نام حسن مددی را در حال مجبور کردن یکی از دختران دانشجو به برقراری رابطه با او در اتاق کارش غافلگیر کرده و از صحنه ورود به اتاق فیلمبرداری کرده اند.
همچنین گزارش شده است که این دختر دانشجو نیز پیش از ورود دیگر دانشجویان به اتاق صدای این استاد را ضبط کرده است.
پس از این واقعه دانشجویان دانشگاه زنجان دست به تحصن زدند که بر اثر آن رئیس دانشگاه امتحانات پایان ترم را به تعویق انداخت.
اصلی ترین خواسته دانشجویان متحصن اخراج آقای مددی و نیز استعفای هیات رئیسه دانشگاه بود.
محمد مهدی زاهدی، وزیر علوم ایران پیشتر "تعرض" به یک دانشجوی دختر در دانشگاه زنجان را ناجوانمردانه توصیف کرده بود، از احتمال اینکه کل ماجرا یک توطئه بوده باشد، سخن گفته بود.
اما دادستان زنجان پیشتر به خبرنگاران گفته بود "ارتباط ناصحیح عاملان حادثه زنجان" محرز است و این دو برای تحقیقات بیشتر در بازداشت هستند.
رئیس دانشگاه زنجان نیز قبلا بابت تخلف معاون خود در "تعرض به دانشجوی دختر" دانشگاه از دانشجویان متحصن عذر خواهی کرده بود.
تحصن چند هزار دانشجو در این دانشگاه پس از آنکه مقام ها قول دادند خواسته های آنها از جمله برکناری حسن مددی برآورده شود، پایان یافت. دانشجویان همچنین خواستار برکناری وزیر علوم شده بودند.
آقای زاهدی در واکنش به آن خواسته ها گفته بود: "اینکه عده ای بخواهند این را به مسائل سیاسی دامن بزنند شیوه جوانمردانه ای است؟"
پیشتر بازداشت دختر دانشجویی که گفته شد هدف تعرض بوده است، اعتراض هایی را به دنبال داشت.
"خبرنامه امیرکبیر" که پایگاه خبری دانشجویان امیرکبیر است روز 31 خرداد در اشاره به بازداشت این دانشجو نوشت: "این درحالی است که مسئولین دانشگاه و استان که خواستار اتمام تحصن دانشجویان دانشگاه زنجان شده بودند، به دانشجویان قول داده بودند که برای دختر دانشجو قربانی این ماجرا مشکلی ایجاد نخواهد شد."
این خبرنامه همچنین دادستان زنجان را به "قلب ماهیت مفاهیم" متهم کرده بود.
دادستان زنجان گفته بود: "هیچ جامعه ای نمی تواند عاری از بزه و خطا باشد و باید التهاب و تشویش روانی را در جامعه کنترل کرد و نباید اجازه اینگونه تشنج ها را به جامعه داد. اگر بنا باشد این شیوه و روش در جامعه گسترش یابد و هرکس با مطلع شدن از خطای کسی بخواهد آن را به این شیوع افشا و برملا کند در جامعه هیچ امنیتی وجود نخواهد داشت."
خبرنامه امیرکبیر اما استدلال کرد که واکنش دانشجویان دانشگاه زنجان ناشی از این است که مقام ها در گذشته به شکایات دانشجویان توجه نکرده اند.
حدود چهار ماه پیش نیز دانشجویان دانشگاه سهند تبریز در اعتراض به مسائل صنفی و رفاهی از جمله آنچه هتک حرمت چند دانشجوی دختر توسط چند نفر از کارمندان حراست دانشگاه می خواندند دست به تحصن و اعتصاب غذای گسترده زدند.
چندی پیش اخباری نیز از تعرض یکی از ماموران حراست دانشگاه کرمانشاه به یکی از دختران دانشجو منتشر شد که اعتراض دانشجویان این دانشگاه را در پی داشت.
|
|
|
|
|
|