ژن درمانی سرطان لوزالمعده ابداع شد

ژن درمانی سرطان لوزالمعده ابداع شد

 گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دانشمندان "مرکز سرطان ماسی دانشگاه مشترک المنافع ویرجینیا" و "موسسه پزشکی مولکولی" کشف کردند که ترکیب یک عامل غذایی با یک سیتوکاین آزاد شده از ژن بطور موثری سلول های سرطانی لوزالمعده انسان را در موش ها از بین می برد. سیتوکین ها طبقه ای از پروتئین ها هستند که در گردش خون ترشح می شوند و می تواند بر سلول های سرطانی در محل هایی دور دست در بدن تاثیر بگذارند.

نتیجه این آزمایش ها نشان داد که این درمان نه تنها از رشد و گسترش سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند بلکه بطور موثری تومورهای موجود را از بین می برد.
پروفسور "پل فیشر" که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت گفت، آنها از چشم انداز استفاده از این روش ژن درمانی شیمی بازدارنده بعنوان روشی برای بازدارندگی و درمان سرطان لوزالمعده بسیار هیجان زده شدند و این روش درمانی پتانسیل چشمگیری دارد که می تواند به سرعت در آزمایش های بالینی انسان مورد استفاده قرار گیرد. این تحقیق در شماره ژوئیه مجله " Molecular Cancer Therapeutics" منتشر شده است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +263تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +263ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +251شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +191وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +181نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +154فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +139وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است