استفاده از ویروس برای درمان سرطان

استفاده از ویروس برای درمان سرطان

محققان از ویروس سرماخوردگی برای ردیابی سلول های سرطانی استفاده کردند
محققان آمریکایی از یک نوع ویروس سرماخوردگی برای ردیابی سلول های سرطان پروستات استفاده کرده اند.

این موفقیت به پزشکان معالج کمک می کند گسترش سلول های سرطانی در بدن و تاثیرگذاری روش های درمانی را راحت تر ارزیابی کنند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس، یو سی ال ای، در تحقیقات خود سلول های سرطان پروستات در موش های آزمایشگاهی را به نوعی ویروس سرماخوردگی آلوده کردند و به این وسیله توانستند آنها را ردیایی کنند.

نتیجه این تحقیقات در مجله نیچر مدیسین منتشر شده است و محققان بریتانیایی از آن به عنوان دستاوردی ارزشمند نام برده اند.

پخش شدن سلول های سرطانی در بدن و گسترش آن از اندام درگیر شده اولیه به سایر اندام ها که از آن به عنوان متاستاز نام برده می شود، به معنی نیاز به استفاده از روش های درمانی شدید تر است. در چنین مواردی احتمال بهبود بیمار کاهش می یابد.

در سرطان پروستات که شایع ترین سرطان در مردان است، ردیابی سلول های سرطانی با استفاده از روش های تشخیصی معمولی به راحتی امکان پذیر نیست.

این مشکل باعث می شود در خیلی از موارد درمان جدی بیماران مبتلا به سرطان پروستات با تاخیر شروع شود.

یکی از علائم اولیه متاستاز سرطان پروستات، ایجاد تومور در غدد لنفاوی کوچکدر منطقه حفره لگنی است.

غدد لنفاوی بخشی از سیستم ایمنی بدن انسان هستند و سلول های آن مسوول مبارزه با باکتری ها و ویروس های مهاجم هستند. ویروس های سرماخوردگی معمولا در این غدد گیر می افتند.

تیم تحقیقاتی یو سی ال ای، به سرپرستی دکتر لیلی وو، در مطالعات خود از نوعی ویروس دستکاری شده استفاده کردند که تنها در سلول های سرطانی پروستات فعال می شود.

به محض ورود این ویروس ها به داخل سلول های سرطانی، نوعی پروتئین تولید می شود که به وسیله روش تشخیصی پت اسکن قابل ردیابی است.

دکتر وو می گوید این روش با تشخیص سریع تر متاستاز سرطان پروستات به پزشکان کمک می کند درمان گسترده تر را زودتر آغاز کنند.

اما می گوید به دنبال هدف دیگری است. دکتر وو سعی دارد تا با ایجاد تغییرات بیشتر در ویروس های سرماخوردگی بتواند از آنها در نابود کردن سلول های سرطانی کمک بگیرد.

eteraaz_2 - ایران - تهران
احمدی نژادهم ضد سرطانه.ویروس .......از اون دیدید.
سه‌شنبه 25 تیر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +263تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +252شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +191وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +181نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +154فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +139وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است