قاتل زنان در کرج دستگیر شد

قاتل زنان در کرج دستگیر شد

فرمانده نیروی انتظامی استان تهران از شناسایی و دستگیری قاتل زنان در کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی فرماندهی نیروی انتظامی استان تهران، علیرضا اکبرشاهی اظهار داشت: به دنبال وقوع و کشف چند مورد قتل زنان در منطقه کرج در طی شش ماه گذشته از آنجایی که تشابه‌هایی درنحوه قتل و رها ساختن اجساد مشاهده می‌شد، ستاد ویژه‌ای در پلیس آگاهی استان تهران مرکب از کارآگاهان مجرب و متخصص جنایی تشکیل شد. وی ادامه داد: در این راستا و با اقدامات پلیسی و اطلاعاتی و بررسی بانک‌های اطلاعاتی پلیس آگاهی، کارآگاهان سرنخ‌هایی را در خصوص قاتل احتمالی و شگردها و محل‌های تردد و اختفای وی به دست آوردند اما به لحاظ فقدان دلایل و مدارک قانونی کافی ضمن اشراف و اطمینان از عدم امکان وقوع قتل جدید، وی را تحت کنترل قرار دادند.

فرمانده انتظامی استان تهران تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اینکه موضوع بدون در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی ـ‌ اجتماعی و بدون هماهنگی با پلیس با انعکاس در دو نشریه، موجبات هوشیاری فرد مظنون را فراهم کرد سبب فرار وی از استان شد.
اکبرشاهی گفت: در این مقطع کار بسیار دشوارتر و موجب تاخیر در انجام ماموریت شد. وی افزود: با تلاش‌های مضاعف و با پیگیری‌های بعدی ردپای وی در یکی از استان‌ها شناسایی شد و تیم‌های پلیس آگاهی مجددا وی را تحت کنترل قرار دادند که خوشبختانه دیروز پس از حصول اطلاعات جدید فرد مظنون بازداشت شد و در جریان تحقیقات و بازجویی‌های به عمل آمده به ارتکاب تعدادی از قتل‌ها اعتراف کرد. به گفته اکبرشاهی تحقیقات پلیسی در این مورد ادامه دارد و پس از تکمیل اطلاعات مربوطه جزییات آن به اطلاع عموم خواهد رسید.

sha.pesar - قطر - دوحه
بابا چه عجله ای دارید بنده خدا هنوز 7-8 تا بیشتر نکشته گرفتنش... ولش کنید بره شاید زد رو دست قبلیا رکورد شکوند .... اونوقت با رکوردش بفرستینش المپیک براتون مدال بیاره
پنج‌شنبه 20 تیر 1387

ziwax - ایران - فارس
تا چند سال پیش خبر دستگیری قاتلانی چون خفاش شب جانی هزار چهره و غیره که میشد تمام کشور را دچار شوک میکرد ولی الان مدتیه که شده یه امر عادی تازه خوب که اینهمه مانور امنیت اجتماعی و مبارزه با ارزل اوباش میزارند و گرنه چی میشد
جمعه 21 تیر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران