فال روزانه دو شنبه ۷ ژوئن - ۱۷ تیرماه

فال روزانه دو شنبه 7 ژوئن - 17 تیرماه

فروردین باید زودتر تصمیم گرفت و تردیدها را از خود دور کرد . دست به کاری باید زد که نسبت به پایان آن یقین داشته باشی. زمان به سرعت می گذرد و تعلل به ضرر تو خواهد بود.

 
اردیبهشت از همه امکانات موجود باید استفاده کرد و فکر فردا را به فرداها سپرد. موقعیت های خوبی پیش آمده که اگر امروز از آنها استفاده نکنی ، فردا پشیمان خواهی بود.  خرداد یک نگرانی کوچک در خانواده هست که باید آن را از میان برداشت. هر چه زودتر باید این مشکل را حل کرد و اجازه نداد که تبدیل به یک بحران بزرگتر شود. در این صورت حل آن غیر ممکن خواهد بود.  تیربرای توسعه این کار ، احتیاج به سرمایه بیشتر و نیروی فراوان تر است . پروژه های بزرگ احتیاج به نیروی امکانات بیشتر دارد و بدون یک برنامه ریزی دقیق نمی توان در آنها موفق شد.  مرداد
بر سر یک چهارراه قرار گرفته ای که انتخاب هر راهی سرنوشت تو را رقم می زند . در این باره باید با کسی یا کسانی مشورت کرده که شناخت و تجربه کافی داشته باشند. شهریور برخورد تو با یکی از دوستان یا همکاران ، مناسب نبود. در رفتار خود باید تجدید نظر کرد و بابت خطایی که مرتکب شدی هیچ راهی جز جبران مافات وجود ندارد. مهر اگر تشویق و تحسین نباشد. افراد انگیزه های خود را از دست می دهند . دیگران را تشویق کن تا در زندگی تشویق شوی. موفقیت آنها باید آرزوی قلبی تو باشد.   آبان  تلاش بیشتری لازم است تا این کار به نتیجه برسد. بر خلاف آنچه در ابتدا نشان داده می شد. هر روز مشکلات و پیچیدگی های این کار بیشتر می شود با این حال پیروزی تو حتمی خواهد بود .   آذر اتفاقاتی می افتد که تو را نسبت به آینده نگران می کند . باید به گونه ای رفتار کرد که این نگرانی ها برطرف شود . چیزی برای فردا ذخیره کن که در تند با د حوادث به کار آید.   دی حدس تو درست است . به همین خاطر می توان به رهنمودهای آن توجه کرد و توصیه های عقل را کار بست . گاه چیزهایی به آدمی الهام می شود که بسیار روشنگر و راهگشا خواهد بود.   بهمن  رابطه تو با دوستان زبانزد همگان است . این دوستی ها را باید حفظ کرد و تلخی ها یا ناکامی ها را به فراموشی سپرد . این فراموشی اگر نباشد زندگی سخت و نفس گیر خواهد شد.   اسفند این روزها روی  آوردن به یک معامله اقتصادی، در حد یک ریسک است . می تواند سودآور در همان حال زیان بار باشد باید بیشتر احتیاط کرد تا بتوان موفق گردید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +266ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +254شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +221شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +194وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +182نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +141وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است