توصیف دروغین صحنه اعدام متجاوزان به دختری در ایران

توصیف دروغین صحنه اعدام متجاوزان به دختری در ایران

دولت عراق در حال بررسی شکایت از شبکه خبری الجزیره به خاطر توصیف کذب صحنه های یک اعدام علنی است.


به گزارش  خبرگزاری آلمان، شبکه الجزیره اخیرا با پخش تصاویری از صحنه های یک اعدام علنی ادعا کرد: "این تصاویر مربوط به اعدام افرادی در استان کربلاست که در طول درگیری های اواخر مارس بین نیروهای دولتی عراق و شبه نظامیان وابسته به مقتدی صدر دست داشتند."


این در حالی است که علی الدباغ سخنگوی دولت عراق روز جمعه شبکه الجزیره را به «توصیف کذب» صحنه های این اعدام متهم کرد و گفت: "تصاویر، مربوط به اعدام چند تبعه افغان در ایران است که به دختری تعرض کرده و وی را به قتل رسانده بودند."

الدباغ با بیان اینکه الجزیره با وصف دروغین صحنه های این اعدام ،اعتبار خود را زیر سؤال برده است، خاطرنشان کرد: "در این تصاویر پنج تبعه افغان دیده می شوند که شش ماه قبل به جرم آزار جنسی و قتل دختری در ایران به دار مجازات آویخته شدند."

به گفته سخنگوی دولت عراق لباس های سفیدی که در تصاویر بر تن نیروهای پلیس (ایران) دیده می شود تاییدی بر ادعای مقامات عراقی است.

الدباغ افزود: "شکایت از شبکه الجزیره به بخش حقوقی دولت عراق ارجاع شده تا بررسی شود آیا امکان شکایت از این شبکه عربی مستقر در دوحه تحت قوانین بین المللی وجود دارد یا خیر."
parviz1 - انگلستان - کترینگ
آخی دلم سوخت برای این عراق بی گناه و با فرهنگ که اصلا نمیدونه اعدام چیه و اصلا وحشی گری و سنگسار نداشته و اینهمه دروغ را بهش چسبوندن!!!بهتره برین ادعای شرافت کنید !!!!سگ زرد برادر شغال است عزیز جان.ایران و قوانین مسخره سنگسار و دست و پا قطع کردن و پرتاب از بلندی و شلاق زدن و....بعد از انقلاب در ایران شروع شد و از احکام شما سرچشمه گرفته!!! حالا چه فرقی داره در عراق رخ داده یا در ایران!!!
یکشنبه 16 تیر 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟