محمد پروین: حضورم در پرسپولیس تقریبا قطعی است

محمد پروین: حضورم در پرسپولیس تقریبا قطعی است

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال استیل آذین تهران گفت: با توجه به نشست‌هایی که داشتیم، حضورم در پرسپولیس تقریبا قطعی است.

محمد پروین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، اظهار داشت: پس از اینکه همراه استیل آذین تلاش زیادی کردیم که حضور در لیگ برتر را تجربه کنیم، قصد دارم مانند فصل گذشته بازیکنی موثر برای تیمم، این بار در لیگ برتر باشم. وی افزود: استیل آذین واقع تیم خوب و منسجمی بود؛ اما روی اشتباهات خودمان فصل گذشته را از دست دادیم. باید فراموش نکنیم باخت و حذف شدن هم جزیی از فوتبال هست.

وی در خصوص حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس عنوان کرد: این تیم را مثل پدرم از صمیم قلب دوست دارم. با توجه به نشست‌های اخیر با مسئولان باشگاه، حضور در این تیم 90 درصد قطعی است.
وی افزود: از رقابت با هیچ بازیکنی ترس ندارم چون دوست دارم تلاش کنم و ثمره تلاشم را در تیم بزرگی مثل پرسپولیس ببینم. پروین خاطر نشان ساخت: هدف هر بازیکنی تیم ملی است و برای پوشیدن پیراهن آن از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد؛ اما اول قصد دارم حضور در پرسپولیس را قطعی کنم.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • فریادهای پیرزن آذربایجانی: آقای خامنه‌ای، نامَرد تو که از اسرائیل بدتر شدی یکسره قتل عام میکنی
  • حتی یک نفر از تیم ملی امید ایران سرود جمهوری اسلامی را نخواند + صحنه ترور یک فرمانده پاسگاه
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • تصاویری دیده نشده از محمدرضاشاه پهلوی در حال وارسی کردن پگاسو در کاخ سلطنتی اسپانیا
  • ترامپ در تدارک شکار خامنه‌ای با کماندوهای ویژه دلتا
  • گسترش دامنه اعتصاب و تظاهرات در یازدهمین روز اعتراضات ایران
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • ورود پسر امیر جعفری و ریما رامین‌فر به دنیای مُد پس از کم کردن ۵۰ کیلو از وزن بدنش
  • دهمین شب تجمع‌های اعتراضی در ایران، فراگیر شدن اعتراضات در سراسر ایران