تعطیل نمایشگاه هنرمندانی که کیهان اسلام ستیزشان خواند
تعطیل نمایشگاه هنرمندانی که کیهان اسلام ستیزشان خواند
هفته نخست نمایشگاه با استقبال وسیع و قابل توجه علاقمندان برگزار شد |
در این نمایشگاه آثاری از اردشیر محصص، بهمن محصص، مسعود سعدالدین، هادی هزاوه ای، نیکزاد نجومی، هوشنگ سیحون، سیراک ملکونیان، بهجت صدر، علی نصیر، واحد خاکدان، محمود فرشچیان، قاسم حاجی زاده، منصور وکیلی، حسن واحدی، ناهید حقیقت، منیر فرمانفرماییان، محسن وزیری مقدم و ژازه تباتبایی به نمایش گذاشته شده بود.
ژازه تباتبایی درگذشته است، از محسن وزیری مقدم پیش از این در موزه هنرهای معاصر قدردانی به عمل آمده و از محمود فرشچیان به عنوان یکی از چهره های ماندگار جمهوری اسلامی نام برده شده است.
هفته نخست نمایشگاه با استقبال وسیع و قابل توجه علاقمندان برگزار شد و در ازدحام روز افتتاح، اکثر کارها به فروش رفت، در مابقی روزهای هفته هم از نمایشگاه استقبال شد، بویژه جوانان و هنرمندان جوان بازدید از این نمایشگاه را از دست ندادند.
روزنامه کیهان روز نهم اردیبهشت مطلبی با عنوان "حمایت از هنرمندان اسلام ستیز در تهران" در ستون خبر ویژه درج کرد و در پی چاپ این مطلب، حبیب الله صادقی رئیس موزه هنرهای معاصر و مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد حکم به تعطیلی نمایشگاه داد.
آقای صادقی دو روز پس از صدور این حکم، سمت خود را به دیگری تحویل داد.
مجید جوزانی، مدیرعامل خانه هنرمندان از تعطیلی نمایشگاه گالری هما استقبال کرد و مراسمی را که قرار بود برای بزرگداشت نیکزاد نجومی در خانه هنرمندان برگزار شود لغو کرد.
'مقابله با حراج کریستی'
هنگامه معمری، مشاور هنری گالری هما قیمتهای آثار به نمایش گذاشته را مقابله با قیمتهای حراجی معروف کریستی در لندن دانست.
ظاهراً قیمتگذاریهای حراج کریستی هنرمندان ایرانی را واداشته است تا قیمت آثار خود را به طور نجومی بالا ببرند.
گالری دارها ازاین موضوع راضی و خرسند نیستند، چرا که در صورت ادامه این وضعیت بازار داخلی آثار هنری بشدت لطمه خواهد خورد.
گرانبهاترین اثر نمایشگاه، جعبه آینه ای بود از آثار منیر فرمانفرماییان که به مبلغ پانزده میلیون تومان به فروش رسید.
|
|