اجرای اثر باغچه‌بان توسط ارکستر سمفونیک تهران

اجرای اثر باغچه‌بان توسط ارکستر سمفونیک تهران

ارکستر سمفونیک تهران تا مدت ها به دلیل نداشتن رهبر ثابت در بلاتکلیفی به سر می برد
ارکستر سمفونیک تهران به رهبری منوچهر صهبایی از ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت قطعه‌ای از ثمین باغچه‌بان را به همراه قطعاتی از آهنگسازان روسیه در تالار وحدت اجرا می‌کند.

ثمین باغچه بان آهنگساز ایرانی اسفند سال گذشته بر اثر کهولت سن در استانبول درگذشت و این نخستین اجرای اثری از باغچه بان در ایران پس از درگذشت او است.

منوچهر صهبایی در این اجرا برای نخستین بار به عنوان رهبر ارکستر، ‌این اجرا را رهبری می کند. این ارکستر تا مدت ها به دلیل نداشتن رهبر ثابت در بلاتکلیفی به سر می برد.

در برنامه ارکستر سمفونیک ابتدا قطعه "بومی‌وار" ثمین باغچه‌بان و سپس قطعاتی چون چون "شبی بر روی کوه سنگی" اثر مودست موسورگسکی، "کنسرتو شماره ۲ برای پیانو و ارکستر" اثر راخمانینوف، "در کویرهای آسیای مرکزی"، "اورتور پرنس ایگور" و "رقص‌های پولووتسیان" اثر الکساندر بورودین اجرا می‌شوند.

یکی از مشکلات ارکستر سمفونیک تهران مشکل در جذب استعدادهای تازه در این ارکستر است که زیر نظر وزارت فرهنگ ارشاد و اسلامی فعالیت می کند.

صهبایی می گوید:‌ "مدتی پیش قرار بود از تمامی نوازندگان آزمون بگیرند و ارکستر را از نو بسازند، اما من پیشنهاد کردم در مرحله اول برای کشف استعدادهایی که می توانند به عنوان نوازنده در ارکستر باشند از افراد خارج از ارکستر آزمونی را انجام دهیم. بعد از مذاکرات در حال حاضر تصمیم گرفته شده که با نوازندگان فعلی ارکستر به فعالیت ادامه دهیم. اما اگر نوازندگان توانایی لازم را نداشته باشند و کار طبق برنامه ریزی پیش نرود باید آزمون را برگزار کنیم."

آخرین اجرای ارکستر سمفونیک تهران مربوط به ۲۹ بهمن تا ۴ اسفند سال گذشته است که به رهبری سعید ذهنی واقعه عاشورا را در قالب برنامه‌ای با عنوان "هلال کاروان" به روی صحنه برد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید