حقیقت جو: برگزاری انتخابات غیرآزاد خیانت است

حقیقت جو: برگزاری انتخابات غیرآزاد خیانت است

فاطمه حقیقت جو، نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی با رد سخنان وزیر اطلاعات ایران دایر بر خیانت بودن مصاحبه تلویزیونی سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان مجلس در آمریکا، نحوه برگزاری انتخابات را در کشور خیانت دانسته است.
به گفته خانم حقیقت جو، آقای پیرموذن به عنوان نماینده مجلس حق دارد نگرانی خود را از عملکرد دولت ابراز کند

به گفته خانم حقیقت جو، بر اساس قانون اساسی نمایندگان مجلس در انتقاد از عملکرد دولت آزادند و نمی توان آنها را در ابراز نگرانی هایشان محدود کرد.

خانم حقیقت جو در مصاحبه با دفتر بی بی سی فارسی در واشنگتن با انتقاد از سخنان وزیر اطلاعات گفت: "اساساً اقدام آقای پیرموذن غیرقانونی نبوده است، ما چیزی را خیانت می نامیم که در قانون منع شده باشد."

نورالدین پیرموذن، نماینده اصلاح طلب مجلس روز دوشنبه در مصاحبه ای با تلویزیون صدای آمریکا ضمن اعتراض به ردصلاحیت گسترده داوطلبان اصلاح طلب نمایندگی مجلس و روند انتخابات، از سیاست های دولت محمود احمدی نژاد به شدت انتقاد کرد.

سیاست خارجی ایران، موضع گیری آقای احمدی نژاد در برابر هولوکاست، نحوه برخورد با پرونده هسته ای کشور و تقسیم دریای خزر و برنامه های اقتصادی دولت از جمله موارد انتقادی آقای پبرموذن بودند.

آقای پیرموذن پس از دو دوره نمایندگی اردبیل، نیر و نمین در مجلس، از ردصلاحیت شدگان این دوره انتخابات است، او در حال حاضر برای شرکت در یک کنگره بین المللی پزشکی در آمریکا به سر می برد.

مصاحبه آقای پیرموذن واکنش شدید شخصیت ها و رسانه های محافظه کاران ایران را به همراه داشته است و غلامحسین محسنی اژه ای، وزیر اطلاعات، این اقدام را کاری "زشت و خیانت" نامیده است.

آقای محسنی اژه ای در مصاحبه ای با خبرنگاران با اشاره به منع مسئولان کشور از مصاحبه با برخی رسانه های فارسی زبان در خارج از کشور گفت: "این موضوع باید پیگیری شود و وزارت اطلاعات از این گونه جریان ها نمی گذرد."

 اقدام دولت و شورای نگهبان (در اجرای انتخابات) قانون اساسی را نقض می کند و متاسفانه هیچ دادگاه مستقلی در داخل کشور برای محاکمه وزرای کشور و اطلاعات و دبیر شورای نگهبان وجود ندارد
 
فاطمه حقیقت جو

اما فاطمه حقیقت جو با این نظر مخالف است.

خانم حقیقت جو با اشاره به اصلهای 84 و 86 قانون اساسی می گوید: "نمایندگان آزادند در تمام امور کشور بدون نگرانی از پیگیری قضائی، آزادانه صحبت کنند، قانون اساسی هیچ ظرفی را تعیین نکرده که مثلاً صحبت آنها باید از طریق صدا و سیما باشد، طبیعی است که از تمام ابزار رسانه ای می توان استفاده کرد."

فاطمه حقیقت جو که در حال حاضر در گروه زنان دانشگاه کنتیکت در آمریکا به عنوان استادیار مهمان تدریس می کند، واکنش ها به مصاحبه نورالدین پیرموذن را ناشی از عصبانیت افراد می داند: "کسانی از جمله وزیر اطلاعات که بازی انتخابات را طراحی کرده اند، انتظار دارند همه بر اساس بازی آنها عمل کنند، آنها در حال برگزاری انتخابات غیرآزادند و من این را خیانت می دانم، اینکه امکان اطلاع رسانی درست فراهم نمی شود، این خیانت است، من انحصار صداوسیما را در اختیار یک گروه سیاسی خاص خیانت می دانم، نه مصاحبه تلویزیونی نماینده ای که به خاطر انتقاد از دولت رد صلاحیت شده است."

خانم حقیقت جو با اشاره به نحوه برنامه ریزی و اجرای انتخابات می گوید: "اقدام دولت و شورای نگهبان (در اجرای انتخابات) قانون اساسی را نقض می کند و متاسفانه هیچ دادگاه مستقلی در داخل کشور برای محاکمه وزرای کشور و اطلاعات و دبیر شورای نگهبان وجود ندارد."

خانم حقیقت جو علت مصاحبه نورالدین پیرموذن را با رسانه های فارسی زبان خارجی فقدان رسانه های مستقل در داخل کشور و محدودیت نمایندگان در اطلاع رسانی می داند.

فاطمه حقیقت جو می گوید: "صدا و سیمای جمهوری اسلامی اصولا این امکان را در اختیار آقای پیرموذن و امثال او قرار نمی دهد و می توانیم به نامه های ستادهای انتخاباتی به ویژه ستادهای اصلاح طلبان به رئیس این سازمان اشاره کنیم که بارها به بی طرف نبودن این سازمان اعتراض کرده اند."

به گفته خانم حقیقت جو، آقای پیرموذن به همین علت با رسانه های خارج از کشور مصاحبه کرده است تا واقعیت های مربوط به انتخابات را به مردم منتقل کند تا آنها در هنگام رای دادن بتوانند به درستی تصمیم گیری کنند.

 
 فکر می کنم اگر رسانه های مستقلی در داخل کشور وجود داشتند، آقای پیرموذن قطعا ترجیح می داد با آنها صحبت کند ولی چون رسانه مستقلی در داخل وجود ندارد، او ناچار است پبام خود را به نحوی به گوش مردم برساند
 
فاطمه حقیقت جو

وی گفت: "فکر می کنم اگر رسانه های مستقلی در داخل کشور وجود داشتند، آقای پیرموذن قطعاً ترجیح می داد با آنها صحبت کند ولی چون رسانه مستقلی در داخل وجود ندارد، او ناچار است پیام خود را به نحوی به گوش مردم برساند. هیچ مشکلی هم در این باره وجود ندارد و این کار غیرقانونی نیست."

خانم حقیقت جو همچنین نگرانی بعضی از اصلاح طلبان و سیاستمداران داخلی از مصاحبه با رسانه های فارسی زبان خارج از کشور را عمل کردن به "قواعد بازی اصولگرایان" می داند.

"وقتی آقای خاتمی می گوید باید بازی اینها (محافظه کاران) را بر هم زد، باید این کار را در همه زمینه ها انجام داد. مصداق برهم زدن بازی را نباید فقط به شرکت در انتخابات محدود کنیم.... اصلاح طلبان باید به خود جرأت دهند بازی تک رسانه ای را نیز به هم بزنند."

به گفته خانم حقیقت جو، اصولگرایان علاوه بر محدود کردن اطلاع رسانی در داخل کشور، سعی دارند جریان اطلاعات به خارج از کشور را هم به انحصار خود در آورند:

"وزیر اطلاعات به گفتگوی محمدرضا خاتمی با سفیر آلمان هم معترض است. زیرا آنها همان طور که واقعیت ها را در داخل کشور وارونه نشان می دهند، می خواهند به نهادهای خارج از کشور هم همین طور اطلاع رسانی کنند و نگذارند واقعیت های جامعه ایران به بیرون درز کند."

خانم حقیقت جو همچنین با اشاره به سفر آقای پیرموذن به آمریکا که برای شرکت در یک گردهمایی علمی انجام شده است، گزارش های رسانه های وابسته به جناح اصولگرا درباره پناهنده شدن او را به این کشور نادرست می داند.

او می گوید: "آقای پیرموذن برای شرکت در کنفرانس بین المللی جراحان به آمریکا آمده و ویزای او هم ویزای توریستی است. او کار خلاف قانونی انجام نداده است که از بازگشت نگران و در پی پناهندگی باشد. این نوع اخبار جنگ روانی علیه آقای پیرموذن است تا واقعیت حرف های او را تحت الشعاع قرار دهد."

palmera - ایران - اصفهان
درود بر ایران درود بر آزاذی زنده باد آزادیخواه
جمعه 24 اسفند 1386

vira - ایران - تهران
حالا این خانم با این همه ادعای ازادیخواهی چرا امریکا رو برای محل سکونت و تدریس انتخاب کرده ؟ این همه کشور در دنیا هست که حداقل سابقه به هم ریختن استقلال طلبی در بقیه کشورها رو ندارن و در کشور های دیگه اتیش نمیسوزونن ٬ حداقل مثل اقای گنجی که از امریکا رفت کانادا شما هم همین کار رو میکردی . یا میرفتی یه کشور بیطرف . این همه جا . حالا چرا امریکا ؟ اونم برای یه مبارز ! سیاسی ؟ نمیشه که که هم دم از مسلمونی بزنی هم دم از ازادی خواهی ٬ اونوقت بری کشوری که با هیچکدوم از این دو مورد نسبتی نداره ! والله من که نه مسلمونم و نه مبارز بودم ! هیچوقت دوست نداشتم در امریکا زندگی کنم که پنجاه سال پیش اولین تجربه جدی دمکراسی رو در مملکت من به افتضاح کشید و هنوزم که هنوزه دست از سر این مملکت بر نمیداره . گرچه همون موقع هم برخی از روحانیون در کنار شعبون و برخی از ارتشیان نقش به سزایی در موفقیت امریکا در کودتا ایفا کردند .
جمعه 24 اسفند 1386

دریا-boushehr - ایران - بوشهر
مرگ بر وطن فروش مرگ بر خاین
یکشنبه 26 اسفند 1386

پریا - ایران - تهران
دریا از بوشهر چرا ارزوی مرگ میکنی
دوشنبه 27 اسفند 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.