گروگانگیری پنج ساعته شوهر اول برای انتقام جویی از شوهر دوم

گروگانگیری پنج ساعته شوهر اول برای انتقام جویی از شوهر دوم

مرد مسلح با یورش به خانه همسر سابقش، 5 ساعت برادر او را گروگان گرفت تا دست به انتقام جویی خونین بزند.

به گزارش خبرنگار ما این مرد جوان که مجتبی نام دارد ساعت 30/10 صبح روز سه شنبه در حالی که یک قبضه کلت کمری همراه داشت به خانه خانواده همسر سابقش در خیابان کارگر شمالی رفت و پس از به صدا درآوردن زنگ در ورودی از پشت آیفون ادعا کرد مامور نیروی انتظامی است و باید سوالاتی از وی بپرسد. این مرد پس از گشوده شدن در با هجوم به مادرزن پیشین خود به زور وارد خانه شد و سلاحش را به سوی وی نشانه گرفت. در این هنگام پسر خانواده به نام حمید که همراه مادرش در منزل حضور داشت به نشانه اعتراض با مجتبی درگیر شد اما مرد خشمگین با تهدید، وی را وادار به سکوت کرد. او سپس از مادرزنش به نام زهرا خواست آپارتمان را ترک کند و هرچه سریع تر به مردی که با همسر او ازدواج کرده اطلاع بدهد خودش را به آنجا برساند.

مجتبی که به شدت عصبی بود تهدید کرد اگر به خواسته اش عمل نکنند گروگان خود را به قتل می رساند. پس از خروج زهرا از خانه وی به سرعت ماجرا را به پلیس اطلاع داد و از ماموران درخواست کمک کرد. دقایقی بعد خانه مورد نظر تحت محاصره درآمد و تیم ویژه عملیاتی تلاش کرد مجتبی را به آرامش دعوت و وی را وادار به تسلیم کند اما این مرد با امتناع از مذاکره با ماموران هر لحظه تهدیدهایش را شدیدتر می کرد و می گفت اگر شوهر جدید همسرش به آن خانه نیاید حتماً ابتدا حمید و سپس خودش را با شلیک گلوله به قتل می رساند.
ماموران که می دانستند در صورت پذیرفتن درخواست مجتبی شاهد جنایتی تلخ خواهند بود و این مرد به احتمال زیاد شوهر جدید همسر سابقش را به قتل می رساند، همچنان به تلاش خود ادامه دادند تا از طریق گفت وگو و مذاکره به غائله پایان دهند. در حالی که لحظات به سختی سپری می شد، کارآگاهان با بازجویی از مادر گروگان متوجه شدند مجتبی در پی اختلافات شدید خانوادگی همسرش را طلاق داده و از مدت ها قبل با این خانواده مشکل داشته است.در حالی که حمید لحظه به لحظه به مرگ نزدیک تر می شد، ماموران عملیاتی پس از 5 ساعت گفت وگو سرانجام توانستند مجتبی را آرام و وادار به تسلیم کنند. پس از دستگیری این مرد از وی یک قبضه کلت کمری و 10 تیر فشنگ جنگی کشف شد.مجتبی صبح دیروز پس از انتقال به دادسرای جنایی تهران از سوی بازپرس توکلی - دادیار شعبه دوم - تحت بازجویی قرار گرفت و درباره انگیزه اش از گروگانگیری مسلحانه گفت؛ از چندی قبل با همسرم به اختلاف برخوردم. کارمان به جنگ و جدال کشیده شد. دیگر نمی توانستیم همدیگر را تحمل کنیم و در این شرایط هرچه فکر می کردم اطمینان می یافتم که مقصر تمام این مشکلات همسرم است و او است که سر ناسازگاری گذاشته و نمی خواهد با من زندگی کند. هر چند اوایل در برابر طلاق مقاومت می کردم و معتقد بودم باید زندگی مان را به هر نحو ممکن حفظ کنم ولی تلاش های من در این زمینه با شکست مواجه شد و بالاخره چاره یی نیافتم جز اینکه به طلاق رضایت بدهم.جوان متهم افزود؛ پس از طلاق داشتم به آرامش روحی و روانی می رسیدم و خود را با شرایط جدید زندگی ام تطبیق می دادم که چند ماه بعد خبری به گوشم رسید و فهمیدم همسرم با مردی دیگر ازدواج کرده است. پس از آن بود که این فکر به ذهنم خطور کرد که زنم به خاطر ازدواج با آن مرد از من جدا شده است. بارها به این مساله فکر کردم. اختلافات من و همسرم به صورت ناگهانی و از جانب او شروع شده بود و هرچه در این وقایع دقت می کردم اطمینان می یافتم هیچ دلیل منطقی برای به هم خوردن زندگی ما وجود نداشت. به تدریج به این یقین رسیدم که شوهر جدید همسرم پس از آشنایی با وی و ایجاد علاقه برای اینکه بتواند او را تصاحب کند، زنم را برای درگیری با من و در نهایت طلاق ترغیب و وسوسه کرده است. پس از آنکه در افکار خودم نسبت به این موضوع مطمئن شدم، تصمیم گرفتم از آن مرد انتقام بگیرم. به همین خاطر نقشه یی طراحی کردم و به خانه زهرا رفتم و حمید را در آنجا گروگان گرفتم. قصد داشتم با این ترفند شوهر همسر سابقم را به خانه بکشانم و وی را بکشم اما پیش از رسیدن به هدفم دستگیر شدم.بنا بر این گزارش متهم هم اکنون در بازداشت به سر می برد و تحقیقات از وی ادامه دارد.

mobina999 - سو ئد - استکهلم
مردک خیالاتی بوده.به نظر من مشکل روانی داشته.بیچاره زنه
شنبه 18 اسفند 1386

pakzad - ایران - آذربایجان
مرد خشمگینی که گفتین همون مرد خشمگین خودمون نیست؟؟؟
شنبه 18 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
چه عقده ای! می خواستی عرضه داشته باشی زنتو نگه داری! خلایق هر چه لایق!
دوشنبه 20 اسفند 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +128جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +99پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه