اعتراض آیت‌الله‌ مکارم شیرازی به رد صلاحیت‌ها

اعتراض آیت‌الله‌ مکارم شیرازی به رد صلاحیت‌ها

آیت‌الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج خود درباره رد صلاحیت برخی از کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر من سخت‌ گیری و عدم دقت بر اثر فراوانی پرونده‌ها از علل احتمالی برخی از رد صلاحیت‌هاست.

 آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، صبح امروز، هفدهم بهمن‌ماه، در ابتدای درس خارج فقه خود با اشاره به رد صلاحیت تعدادی از کاندیداهای انتخابات مجلس هشتم گفت: عده‌ای به ما شکایت‌ کرده‌اند که در برخی از رد صلاحیت‌ها جانب انصاف رعایت نشده و ‌حتی برخی از نمایندگان ولی فقیه هم احراز صلاحیت نشده‌اند.

این مرجع تقلید، بیان داشت: به نظر من برخی سخت‌ گیری ها و نبود دقت بر اثر فراوانی پرونده‌ها از علل احتمالی برخی از رد صلاحیت‌ها است و از آنجا که تعداد شرکت کنندگان زیاد بوده، ممکن است در برخی موارد دقت کمتری صورت گرفته باشد.

وی با بیان این‌که در هرحال باید معدل و میانگین را در نظر گرفت، اظهار داشت: شاید نیازی نیست که تعداد نامزدها زیاد باشد و همین که در حد قابل قبولی باشد، خوب است.

آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه با پافشاری بر این‌که نباید این مسأله کوچک را بزرگ دانست، اظهار امیدواری کرد در این مدت باقی‌مانده به اعتراض‌ها رسیدگی شود و کسانی که طرفدار نظام و پای‌بند به انقلابند، مشمول عفو دوستانه شوند.

وی همچنین با استناد به روایتی عفو و گذشت را یک امر اخلاقی دانست که مردم نباید آن را فراموش کنند و تصریح کرد: اگر عفو در میان مردم نهادینه شود، بسیاری از پرونده‌های سنگین قضایی بسته خواهد شد.

این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود بیست و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: در دهه فجر رسانه‌ها برنامه‌های مفیدی را پخش کردند که تحولات تاریخ انقلاب را نشان می‌داد و باعث آشنایی نسل جوان امروز با حال و هوای انقلاب شد.

این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم در پایان پیروزی انقلاب اسلامی را حاصل تلاش‌های فراوان عنوان کرد و افزود: ممکن است در برخی موارد کاستی‌هایی در جامعه وجود داشته باشد، ولی هرگز نباید آن‌ها را اصل قرار داده و وجود انقلاب و نظام را زیر سوال ببریم، بلکه همه باید در رفع این کاستی‌ها بکوشیم.

parviz1 - انگتستان - کترینگ
حاج آقا ماشالله شما که( آیت الله )هستید و باید دروغ نگویید با این همه مشکلات که در کشور است و فقر و جنایات و ظلم داره بیداد میکنه تازه جنابعلی میفرمایید که (ممکن است کاستی هایی باشد)یعنی جنابعالی اصلا خبر ندارید که در کشور چه گذشته و فقط مشکل نمایندگان فورا بعرض میرسد!!! از طرفی به مردم متذکر میشویدکه عفو و گذشت یک امر اخلاقی است .آیا شما در حق جوانان ندیدید با چماق حمله ور شدند و تهاجم و تجاوزات در جوامع را؟ و با جنایاتی که با نوامیس ملت جه عتنی در خیابانها و چه در زندانها شده چطور درس عفو و گذشت داده نشد ولی الان چون نیاز بملت دارید این درسها و نصایح را میفرمائید !!
چهار‌شنبه 17 بهمن 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم