پخش ماهواره ای تلویزیون افغانستان در اروپا و آمریکا

پخش ماهواره ای تلویزیون افغانستان در اروپا و آمریکا

پخش ماهواره ای برنامه های تلویزیون دولتی افغانستان برای قاره های اروپا و آمریکا به صورت رسمی آغاز شد.
برنامه های این تلویزیون هم اکنون در قاره آسیا از طریق ماهواره قابل دریافت است

عبدالکریم خرم، وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان، در مراسم آغاز پخش این تلویزیون، آن را یک "پیروزی بزرگ" در کار اطلاع رسانی برای افغانستان خواند.

او گفت به زودی برنامه های تلویزیون ملی از ۱۸ ساعت به ۲۴ ساعت افزایش خواهد یافت.

به گفته وزیر اطلاعات و فرهنگ، هزینه پخش برنامه های این تلویزیون برای آمریکا و اروپا از بودجه دولت افغانستان پرداخته شده است.

آقای خرم به بی بی سی گفت پس از این بیشر به برنامه هایی توجه خواهد کرد که در افغانستان تهیه شده باشد.

عبدالواحد نظری، رییس کل رادیو و تلویزیون دولتی افغانستان، گفت به زودی پخش رادیویی و انتشارات اینترنتی رادیو و تلویزیون دولتی افغانستان نیز آغاز خواهد شد.

برنامه های تلویزیون ملی افغانستان اکنون در سه قاره آسیا ، اروپا و آمریکا قابل دریافت است.

تلویزیون دولتی افغانستان یکی از چندین شبکه تلویزیونی فعال در این کشور است که چهار سال پیش و به دنبال شکست رژیم طالبان دوباره به پخش برنامه در کابل پرداخت، اما تا مدت زیادی مردم خارج از پایتخت، قادر به تماشای برنامه های این بنگاه دولتی نبودند.

تلویزیون دولتی افغانستان با ایجاد تدریجی تلویزیون های خصوصی، خود را در میدان رقابت با دیگران یافت و تلاش برای حفظ مخاطبان خود را آغاز کرد.

تلویزیون دولتی افغانستان یک رسانه است، اما اخیرا تلاش ها برای "ملی سازی" و بیرون آوردن آن از اختیار دستگاه دولتی آغاز شده است.

هم اکنون، برنامه های تلویزیون غیردولتی آریانا از افغانستان، از طریق ماهواره، در سراسر جهان قابل دریافت است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +304مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +228چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +149حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +122حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی
  • +95بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله