مدونا عوام‌ فریب‌ترین هنرمند آمریکایی/انجلینا جولی بازیگر ضد جنگ

مدونا عوام‌ فریب‌ترین هنرمند آمریکایی/انجلینا جولی بازیگر ضد جنگ

خبرگزاری رویترز طبق نظر سنجی‌های اخیری که انجام داده است، «مدونا» را به عنوان عوام‌فریب‌ترین هنرمند آمریکایی معرفی کرد.

براساس این نظر سنجی که نتیجه آن پنج‌شنبه گذشته توسط خبرگزاری رویترز اعلام شد، «آنجلینا جولی»، بازیگر ضدجنگ و ضد‌بوش هالیوود به عنوان بشر دوست‌ترین هنرمند هالیوود در سال 2007 معرفی شد.

«جولی» به خاطر کارهایی که به عنوان سفیر صلح سازمان ملل و مادر خوانده چهار فرزند انجام داده، در میان عموم مردم قابل احترام است، او همچنین در زمینه افزایش آگاه‌سازی جهانیان نسبت به درد و رنجی که مردم آفریقا متحمل می‌شوند، کارهای مثمر ثمر فراوانی انجام داده است.

نتیجه این نظر سنجی بیانگر این مطلب است که تمام کسانی که بگونه‌ای در تلاشند تا قسمتی از مشکلات جهانیان را حل کنند از چنین احترامی نزد مردم برخوردار نیستند، آنچنانکه مدونا با آنکه فرزندخواندگی چند تن از کودکان محروم را به عهده گرفته و میلیون‌ها دلار اعانه برای کمک به یتیمان مالاوی جمع‌آوری کرده ولی با آراء مردم در انتهای این فهرست قرار گرفته است.

«پیتر واکر»، رییس مرکز بین‌المللی زنان در دانشگاه ماساچوست گفت: بسیاری بر این عقیده‌اند که مدونا با سوء استفاده از شهرت و ثروت خود برای تقبل فرزندخواندگی کودکان مالاویایی، سعی در فریفتن افکار عمومی داشته و این مطلب به چهره جهانی او ضربه جبران ناپذیری وارد ساخته است.

واکر افزود: مردم احمق نیستند، آنها می‌توانند احساس واقعی هرکسی را به خوبی درک کنند و بفهمند که طرف مقابل تا چه حد در حرفی که می‌زند صادق است.

بنا بر این گزارش، نام «پاریس هیلتون» نیز در کنار نام مدونا در انتهای این فهرست قرار گرفته است، او نیز که در اوایل سال جاری ادعا کرده بود که برای به عهده گرفتن سرپرستی چند کودک به رواندا سفر خواهد کرد، به عوام فریبی متهم شده است.

در این نظرسنجی که طی 12 روز انجام گرفت، اسامی «بونو»، خواننده گروه یو2، «اسقف دسموند توتو» و «بیل گیت»، موسس کمپانی مایکروسافت، پس از نام جولی 32 ساله قرار گرفته است.

البته در این فهرست نام «کوفی عنان»، رییس سابق سازمان ملل نیز به چشم می‌خورد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی